Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2021 rippikouluihin on päättynyt. Tieto ryhmävalinnoista on lähetetty nuorelle tekstiviestinä ja huoltajalle sähköpostilla.

Jos haluaisit vielä mukaan riparille, olethan yhteydessä rippikoulutyöstä vastaaviin työntekijöihin Margitiin tai Marikaan.

Huom! Vanhempien ripari-info järjestettiin sähköisenä 24.9. Tallenne on edelleen katsottavissa sivuillamme. Löydät infon ► sivuston etusivulta.

Ennen ilmoittautumista voit vielä kurkata Vantaankosken nuorisotyönohjaajien Suvin ja Riikan vinkit rippikouluilmoittautumiseen tältä youtubevideolta. Videon kesto noin 11min. Infosta löytyy samat tiedot, joita on käyty läpi koulujen ripari-infoissa, jos se jäi siis väliin niin tsekkaa tämä!

 

Ilmoittautuessa huoltaja luo ilmoittautumisjärjestelmään käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnusten luominen tapahtuu vahvan tunnistautumisen avulla esim. verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekisteröitymisen yhteydessä luotua käyttäjätunnusta ja salasanaa tarvitaan myöhemmin rippikoulun maksamisvaiheessa. Pitäkää ne siis tallessa.
 

Vinkkejä ilmoittautumiseen

Keskustele ensin huoltajiesi kanssa rippikouluvaihtoehdoista. Pyri valitsemaan eri ajankohtina olevia vaihtoehtoja listaasi (hiihtoloma, alkukesä, keskikesä, loppukesä). Listaa vähintään viisi rippikoulua, joihin mieluiten osallistuisit. Useammankin voit valita, mutta vähintään viisi on valittava. Vantaankoskella on vuosittain yli 300 rippikoululaista, joten valitettavasti emme voi taata, että pääset ensimmäiseksi valitsemaasi ryhmään. Pääset kuitenkin jollekin näistä viidestä vaihtoehdosta, jotka valitset ilmoittautuessasi.

Mikäli haluat kaverisi kanssa samalle rippileirille, sinun tulee käyttää kaverikoodia ilmoittautuessa. Muista kirjoittaa kaverikoodi ylös.

Jos ilmoittaudut Ripari Maailmalla ryhmään, ilmoittautumislinkki on millaiselle riparille sivulla.
 

Kaverikoodin käyttö

1. Valitkaa, kuka kaveriporukasta (max. kolme henkilöä) ilmoittautuu ensimmäiseksi - ilmoittautuminen edellä olevien ohjeiden mukaisesti.
2. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussivulta tai kuittaussähköpostista kaverikoodin. Anna tämä koodi yhdelle tai kahdelle kaverillesi. Muista kirjoittaa kaverikoodi muistiin, jos olet sitä käyttämässä!
3. Muut kaveriporukassa ilmoittautuvat netissä kaverikoodilla (lomakkeessa on tälle kohta), jolloin ei tarvitse valita netistä leirivaihtoehtoja vaan ne tulevat automaattisesti ensimmäisen ilmoittautujan mukaisesti.

Rippikouluryhmiin jako tapahtuu vasta ilmoittautumisajan jälkeen. Ilmoittautumisjärjestyksellä ei ole merkitystä eli kaikki ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittautuneet ovat samalla viivalla. Tiedot rippikoulujaosta ilmoitetaan antamaasi omaan sekä huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Viestimme sähköpostitse myös muissa rippikouluasioissa. On siis erityisen tärkeää, että sähköpostitiedot ovat oikeinkirjoitetut ja ajan tasalla!

 

Täytäthän tiedot huolellisesti ilmoittautuessasi.

 

ILMOITTAUDU RIPPIKOULUUN TÄSTÄ

 

// ]]>