Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen

Tältä sivulta löydät ohjeet ilmoittautumiseen.

Jos haluat vielä mukaan riparille, ota yhteyttä Margitiin (margit.helin@evl.fi / p. 050 310 7401) tai Suviin (suvi.vanhakyla@evl.fi / p. 044 422 0386). Muutamassa ryhmässä on vielä tilaa.

OHJEVIDEO ILMOITTAUTUMISESTA: kesto 6 min. Katso tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Riparille ilmoittautuminen tehdään yhdessä huoltajan kanssa Vantaan seurakuntien asiointipalvelun kautta. Kun palvelua käyttää ensimmäistä kertaa, sinne kirjaudutaan vahvan tunnistautumisen kautta verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja huoltaja luo ilmoittautumisjärjestelmään käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Rekisteröityessä luotua käyttäjätunnusta ja salasanaa tarvitaan myöhemmin rippikoulun maksamisvaiheessa. Pitäkää ne siis tallessa!
 

Huomioita ilmoittautumiseen

Keskustele ensin huoltajiesi kanssa riparivaihtoehdoista. Pyri valitsemaan eri ajankohtina olevia ripareita (hiihtoloma, pääsiäinen, alkukesä, keskikesä, loppukesä). Listaa vähintään viisi riparia, joihin mieluiten osallistuisit. Useammankin voi valita, mutta vähintään viisi on valittava, jotta ilmoittautumisessa pääsee etenemään. Vantaankoskella on vuosittain yli 300 riparilaista, joten emme voi taata, että pääset ensimmäiseksi valitsemaasi ryhmään. HUOM: Pääset jollekin näistä viidestä vaihtoehdosta, jotka valitset ilmoittautuessasi. 

Mikäli haluat kaverisi kanssa samalle riparille, sinun tulee käyttää kaverikoodia ilmoittautuessa. Muista kirjoittaa kaverikoodi ylös. Alla ohjeet kaverikoodin käyttöön.

HUOM: Jos käyt riparisi jossain muualla kun Vantaalla, ilmoittaudu riparin alkujaksolle kotiseurakuntaasi Ripari muualla-ryhmään. Ilmoittautumislinkki on sivun alaosassa.
 

Kaverikoodin käyttö

1. Kaverikoodia voi käyttää yhteensä kolme henkilöä. Sopikaa kaveriporukan kesken teille kaikille sopivat 5 riparivaihtoehtoa.
2. Valitkaa, kuka kaveriporukasta (max. kolme henkilöä) ilmoittautuu ensimmäisenä. Hän tekee ilmoittautumisen normaalisti.
3. Ilmoittautumisen jälkeen vahvistussivulta tai kuittaussähköpostista löytyy kaverikoodi. Anna tämä koodi yhdelle tai kahdelle kaverillesi. 
4. Muut kaveriporukasta ilmoittautuvat riparille käyttäen kaverikoodia. Ilmoittautumista tehdessä painetaan aktiiviseksi kohta ilmoittaudu kaverikoodilla, jolloin lomakkeelle ilmestyy paikka, johon kaverikoodi kirjoitetaan. 
5. Ilmoittautumisohjelma valitsee automaattisesti samat riparivaihtoehdot, kuin ensimmäisellä ilmoittautujalla. Älä muuta valintoja.

HUOM: Jos asut kaverisi kanssa eri Vantaan seurakuntien alueilla (esim. Vantaankoski ja Hämeenkylä), ilmoittautukaa riparille molempiin seurakuntiin. Ilmoittautuminen tehdään erikseen kuhunkin seurakuntaan. Saatte riparipaikan jommasta kummasta seurakunnasta. 

 

Ripariryhmien jako tehdään vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisjärjestyksellä tai -nopeudella ei siis ole merkitystä! Kaikki ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet ovat samalla viivalla.

Tiedot ripariryhmäjaosta ilmoitetaan huoltajan sähköpostiosoitteeseen sekä nuorelle tekstarilla. Viestimme huoltajille sähköpostitse myös muissa ripariasioissa. On siis erityisen tärkeää, että huoltajan sähköpostitiedot ovat oikeinkirjoitetut ja ajan tasalla!

 

Täytä kaikki tiedot huolellisesti ilmoittautuessasi!

 

ILMOITTAUDU RIPARILLE TÄSTÄ LINKISTÄ!

JOS KÄYT RIPARIN JOSSAIN MUUALLA KUIN VANTAALLA,

ILMOITTAUDU RIPARI MUUALLA-RYHMÄÄN TÄSTÄ LINKISTÄ!

// ]]>