Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2022 rippikouluihin on päättynyt. Ryhmäjaosta ilmoitetaan marraskuun aikana. 

Jos haluat vielä mukaan riparille ota yhteyttä Suviin (suvi.vanhakyla@evl.fi / p. 044 422 0386) Oiliin (oili.karinen@evl.fi / p. 050 527 6961) tai Riikkaan (riikka.hillebrand@evl.fi / p. 044 422 0445). 

Vanhempien ripari-info järjestettiin ti 28.9. Tallenne on jälkikäteen katsottavissa tämän linkin kautta
 

Ilmoittautuessa huoltaja luo ilmoittautumisjärjestelmään käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tunnusten luominen tapahtuu vahvan tunnistautumisen avulla esim. verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rekisteröityessä luotua käyttäjätunnusta ja salasanaa tarvitaan myöhemmin rippikoulun maksamisvaiheessa. Pitäkää ne siis tallessa!
 

Vinkkejä ilmoittautumiseen

Keskustele ensin huoltajiesi kanssa rippikouluvaihtoehdoista. Pyri valitsemaan eri ajankohtina olevia vaihtoehtoja listaasi (hiihtoloma, alkukesä, keskikesä, loppukesä). Listaa vähintään viisi rippikoulua, joihin mieluiten osallistuisit. Useammankin voit valita, mutta vähintään viisi on valittava. Vantaankoskella on vuosittain yli 300 rippikoululaista, joten valitettavasti emme voi taata, että pääset ensimmäiseksi valitsemaasi ryhmään. Pääset kuitenkin jollekin näistä viidestä vaihtoehdosta, jotka valitset ilmoittautuessasi.

Mikäli haluat kaverisi kanssa samalle rippileirille, sinun tulee käyttää kaverikoodia ilmoittautuessa. Muista kirjoittaa kaverikoodi ylös. Alla ohjeet kaverikoodin käyttöön.

HUOM: Jos ilmoittaudut Ripari Maailmalla ryhmään, ilmoittautumislinkki on millaiselle riparille -sivulla.
 

Kaverikoodin käyttö

1. Valitkaa, kuka kaveriporukasta (max. kolme henkilöä) ilmoittautuu ensimmäiseksi. Ilmoittautuminen tehdään edellä olevien ohjeiden mukaisesti.
2. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistussivulta tai kuittaussähköpostista kaverikoodin. Anna tämä koodi yhdelle tai kahdelle kaverillesi. Muista kirjoittaa kaverikoodi muistiin, jos olet sitä käyttämässä!
3. Muut kaveriporukasta ilmoittautuvat netissä käyttäen kaverikoodia. Ilmoittautumislomakkeessa on kohta, johon koodi kirjoitetaan. Tällöin ei tarvitse valita lomakkeelta riparivaihtoehtoja, vaan ne tulevat automaattisesti ensimmäisen ilmoittautujan mukaisesti.

Rippikouluryhmiin jako tapahtuu vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisjärjestyksellä tai -nopeudella ei ole merkitystä eli kaikki ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet ovat samalla viivalla. Tiedot rippikoulujaosta ilmoitetaan antamaasi omaan sekä huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Viestimme sähköpostitse myös muissa rippikouluasioissa. On siis erityisen tärkeää, että sähköpostitiedot ovat oikeinkirjoitetut ja ajan tasalla!

 

Täytä kaikki tiedot huolellisesti ilmoittautuessasi!

 

ILMOITTAUDU RIPPIKOULUUN TÄSTÄ!

 

// ]]>