Hyppää sisältöön

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vuoden 2022 rippikouluihin on päättynyt. Ryhmäjaosta on ilmoitettu huoltajille ja nuorille. Ole yhteydessä Suviin (suvi.vanhakyla@evl.fi / p. 044 422 0386), jos et ole saanut tietoa ripariryhmästäsi! 

Jos haluat vielä mukaan riparille ota yhteyttä Suviin (suvi.vanhakyla@evl.fi / p. 044 422 0386) tai Margitiin (margit.helin@evl.fi / p. 050 310 7401). 

Vanhempien ripari-info ilmoittautumiseen liittyen järjestettiin ti 28.9. Tallenne on jälkikäteen katsottavissa tämän linkin kautta
 

Riparille ilmoittautuminen tehdään yhdessä huoltajan kanssa Vantaan seurakuntien asiointipalvelun kautta. Kun palvelua käyttää ensimmäistä kertaa, sinne kirjaudutaan vahvan tunnistautumisen kautta verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja huoltaja luo ilmoittautumisjärjestelmään käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Rekisteröityessä luotua käyttäjätunnusta ja salasanaa tarvitaan myöhemmin rippikoulun maksamisvaiheessa. Pitäkää ne siis tallessa!
 

Huomioita ilmoittautumiseen

Keskustele ensin huoltajiesi kanssa rippikouluvaihtoehdoista. Pyri valitsemaan eri ajankohtina olevia ripareita (hiihtoloma, alkukesä, keskikesä, loppukesä). Listaa vähintään viisi rippikoulua, joihin mieluiten osallistuisit. Useammankin voi valita, mutta vähintään viisi on valittava, jotta ilmoittautumisessa pääsee etenemään. Vantaankoskella on vuosittain yli 300 rippikoululaista, joten emme voi taata, että pääset ensimmäiseksi valitsemaasi ryhmään. Pääset jollekin näistä viidestä vaihtoehdosta, jotka valitset ilmoittautuessasi.

Mikäli haluat kaverisi kanssa samalle riparille, sinun tulee käyttää kaverikoodia ilmoittautuessa. Muista kirjoittaa kaverikoodi ylös. Alla ohjeet kaverikoodin käyttöön.

HUOM: Jos ilmoittaudut meille kotiseurakuntaasi vain alkujaksolle Ripari Maailmalla ryhmään, ilmoittautumislinkki on millaiselle riparille -välilehdellä.
 

Kaverikoodin käyttö

1. Kaverikoodia voi käyttää yhteensä kolme henkilöä. Sopikaa kaveriporukan kesken teille kaikille sopivat riparivaihtoehdot.
2. Valitkaa, kuka kaveriporukasta (max. kolme henkilöä) ilmoittautuu ensimmäiseksi. Hän tekee ilmoittautumisen normaalisti.
3. Ilmoittautumisen jälkeen vahvistussivulta tai kuittaussähköpostista löytyy kaverikoodi. Anna tämä koodi yhdelle tai kahdelle kaverillesi. 
4. Muut kaveriporukasta ilmoittautuvat riparille käyttäen kaverikoodia. Ilmoittautumista tehdessä painetaan aktiiviseksi "täppä" ilmoittaudu kaverikoodilla, jolloin lomakkeelle ilmestyy kohta, johon kaverikoodi kirjoitetaan. Tällöin ei itse valita ilmoittautumisesta riparivaihtoehtoja, vaan ne tulevat automaattisesti ensimmäisen ilmoittautujan valintojen mukaisesti.

Rippikouluryhmiin jako tapahtuu vasta ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumisjärjestyksellä tai -nopeudella ei ole merkitystä. Kaikki ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet ovat samalla viivalla.

Tiedot ripariryhmäjaosta ilmoitetaan huoltajan sähköpostiosoitteeseen sekä nuorelle tekstarilla. Viestimme huoltajille sähköpostitse myös muissa rippikouluasioissa. On siis erityisen tärkeää, että huoltajan sähköpostitiedot ovat oikeinkirjoitetut ja ajan tasalla!

 

Täytä kaikki tiedot huolellisesti ilmoittautuessasi!

 

ILMOITTAUDU RIPPIKOULUUN TÄSTÄ!

 

// ]]>