Tervetuloa nuoriso!

Hakunilan seurakunta tarjoaa nuorille mielekästä tekemistä toisten nuorten ja aikuisten seurassa ilman päihteitä. Nuoret tulevat kuulluiksi omina persooninaan – meillä on tilaa kaikille Jumalan luomille. Hakunilassa seurakunnan tarjoamat nuorten illat ja jutut ovat olleet erittäin suosittuja jo kolmen vuosikymmenen ajan – mieti!!! Tuu säki mukaan!

Ota seurantaan Hakunilan seurakunnan nuorten instagram tili: @haksinnuoret

Nuorille on tarjolla monenlaista toimintaa rippikoulun ja isostoiminnan lisäksi: 

  • Lepaani tiistaisin klo 18-20.45 Hakunilan kirkolla

Lepaani on avoin nuortenilta, jossa nautimme toistemme seurasta pelejä pelaillen, nauraen, skabaillen leikkimielisesti sekä hiljentyen myös iltahartauteen. Tarjolla on pientä välipalaa. Ilta on tarkoitettu kasiluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

  • Liikkari torstaisin klo 20-21:30 Sotungin lukion salissa. 

Liikkari on Vantaan NMKY:n kanssa yhteistyössä toteutettu avoin liikuntakerho. Liikkarissa liikutaan ja pelaillaan yhdessä matalalla kynnyksellä ja testaillaan eri lajeja. Liikkari on tarkoitettu kasiluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Yhteyshenkilö Juho Turunen 050 311 2446. 

  • Kolis-ilta perjantaisin klo 17-21.30 Kolohongan nuorisotalolla.

Kolis-ilta on Vantaan NMKY:n kanssa yhteistyössä toteutettu avoin nuortenilta, jossa voi mm. hengailla muiden kanssa, pelata bilistä ja muita pelejä ja löytää toivottavasti myös uusia kavereita. Tarjolla on myös ruokaa. Ilta on tarkoitettu seiskaluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. 

 

 

 

Siunaavat kädet

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Teen Hakunilan seurakunnan alueella nuoriso-, varhaisnuoriso ja rippikoulutyötä. Minulta voi kysyä erityisesti isoskoulutukseen, kouluyhteistyöhön, kerhoihin, leireihin ja retkiin liittyvistä asioista. Voit olla yhteydessä myös, jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa jutella. Yhteydessä voit olla puhelimitse, sähköpostilla tai watsappilla.

Nuorisotyönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa
nuorisotyön projektityöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen varhaisnuoriso- ja nuorisotyötä Hakunilan seurakunnassa. Minuun voit ottaa yhteyttä kouluyhteistyöhön, nuorten vapaaehtoistoimintaan, nuorten vaikuttajaryhmään, rippikoulutyöhön, isoskoulutukseen ja nuorteniltoihin liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä myös, jos haluat jutella oman elämäsi asioista jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Saat minut kiinni puhelimitse, WhatsAppissa tai sähköpostitse.