Meillä on tilaa kaikille!

Ota seurantaan Hakunilan seurakunnan nuorten instagram tili: @haksinnuoret

Nuorille on tarjolla monenlaista toimintaa rippikoulun ja isostoiminnan lisäksi: 

  • Lepaani tiistaisin klo 18-20.45 Hakunilan kirkolla

Lepaani on avoin nuortenilta, jossa nautimme toistemme seurasta pelejä pelaillen, nauraen, skabaillen leikkimielisesti sekä hiljentyen myös iltahartauteen. Tarjolla on pientä välipalaa. Ilta on tarkoitettu kasiluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

  • Liikkari torstaisin klo 20-21:30 Sotungin lukion salissa. 

Liikkari on YMCA Vantaan kanssa yhteistyössä toteutettu avoin liikuntakerho. Liikkarissa liikutaan ja pelaillaan yhdessä matalalla kynnyksellä ja testaillaan eri lajeja. Liikkari on tarkoitettu kasiluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Yhteyshenkilö Juho Turunen 050 311 2446. 

  • Kolis-ilta perjantaisin klo 17-21.30 Kolohongan nuorisotalolla.

Kolis-ilta on YMCA Vantaan avoin nuortenilta, jossa voi mm. hengailla muiden kanssa, pelata bilistä ja muita pelejä ja löytää toivottavasti myös uusia kavereita. Tarjolla on myös ruokaa. Ilta on tarkoitettu seiskaluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. 

  • Nuorten vaikuttajaryhmä

Onko sinulla ideoita, miten Hakunilan seurakunnasta ja seurakunnan nuorisotyöstä voisi tehdä entistäkin parempaa? Haluatko oppia uutta ja päästä suunnittelemaan toimintaa? Nuorten vaikuttajaryhmässä pääset vaikuttamaan konkreettisesti seurakunnan ja nuorisotyön asioihin. Vaikuttajaryhmässä toimimisen edellytyksenä on, että olet riparin käynyt ja konfirmoitu alle 29-vuotias nuori tai nuori aikuinen. Vaikuttajaryhmän toimintakausi on syyskuusta toukokuuhun, ryhmä kootaan vuosittain elo-syyskuussa avoimella haulla. 

 

 

Siunaavat kädet

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa