Tervetuloa nuoriso!

Hakunilan seurakunta tarjoaa nuorille mielekästä tekemistä toisten nuorten ja aikuisten seurassa ilman päihteitä. Nuoret tulevat kuulluiksi omina persooninaan – meillä on tilaa kaikille Jumalan luomille. Hakunilassa seurakunnan tarjoamat nuorten illat ja jutut ovat olleet erittäin suosittuja jo kolmen vuosikymmenen ajan – mieti!!! Tuu säki mukaan!

 

Nuorille on tarjolla monenlaista toimintaa rippikoulun lisäksi. Nuorteniltoihin yms. ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle. Nuortenilloissa on pientä, maksutonta tarjoilua.

Huom! Poikkeustilanteen vuoksi Lepaani-nuortenilta pidetään kirkon keskikerroksessa, jossa on mahdollista olla väljemmin. Iltojen aikana kiinnitämme erityistä huomiota käsihygieniaan sekä ohjeistamme nuoria pitämään sopivaa etäisyyttä toisiinsa. Sairaana ei pidä tulla nuorteniltoihin.

Kesällä 2020 nuorten toimintaa on seuraavasti:

  • Lepaani tiistaisin klo 18-20.30 Hakunilan kirkolla
    Lepaani on avoin nuortenilta, jossa nautimme toistemme seurasta pelejä pelaillen, nauraen, skabaillen leikkimielisesti sekä hiljentyen myös iltahartauteen. Ilta on tarkoitettu kasiluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

 

  • Koliksen kesäperjantait perjantaisin klo 17-21.30 Kolohongan monitoimitalon nuorisotilassa.
    Koliksen nuortenilta on avoin nuortenilta, jossa voi mm. hengailla muiden kanssa, pelata pelejä ja löytää toivottavasti myös uusia kavereita. Ilta on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille nuorille. 

 

 

Siunaavat kädet
nuorisotyönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Teen Hakunilan seurakunnan alueella nuoriso-, varhaisnuoriso ja rippikoulutyötä. Minulta voi kysyä erityisesti isoskoulutukseen, kouluyhteistyöhön, kerhoihin, leireihin ja retkiin liittyvistä asioista. Voit olla yhteydessä myös, jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa jutella. Yhteydessä voit olla puhelimitse, sähköpostilla tai watsappilla.

Nuorisotyönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa
pappi
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa
nuorisotyön projektityöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen varhaisnuoriso- ja nuorisotyötä Hakunilan seurakunnassa. Minuun voit ottaa yhteyttä kouluyhteistyöhön, nuorten vapaaehtoistoimintaan, nuorten vaikuttajaryhmään, rippikoulutyöhön, isoskoulutukseen ja nuorteniltoihin liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä myös, jos haluat jutella oman elämäsi asioista jonkun luotettavan aikuisen kanssa. Saat minut kiinni puhelimitse, WhatsAppissa tai sähköpostitse.