Tervetuloa nuoriso!

Hakunilan seurakunta tarjoaa nuorille mielekästä tekemistä toisten nuorten ja aikuisten seurassa ilman päihteitä. Nuoret tulevat kuulluiksi omina persooninaan – meillä on tilaa kaikille Jumalan luomille. Hakunilassa seurakunnan tarjoamat nuorten illat ja jutut ovat olleet erittäin suosittuja jo kolmen vuosikymmenen ajan – mieti!!! Tuu säki mukaan!

Nuorille on tarjolla monenlaista toimintaa rippikoulun lisäksi. Nuorteniltoihin yms. ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikalle. Nuortenilloissa on pientä, maksutonta tarjoilua.

Keväällä 2020 nuorten toimintaa on seuraavasti:

  • Lepaani tiistaisin klo 18-21 Hakunilan kirkolla
    Lepaani on avoin nuortenilta, jossa nautimme pelejä pelaillen, laulaen, nauraen, skabaillen leikkimielisesti sekä hiljentyen myös iltahartauteen. Kesällä Lepaani muuttuu GrilLepaaniksi, eli muun toiminnan ohessa grillailemme herkkuja ulkona. Ilta on tarkoitettu kasiluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.
  • Jengi-ilta perjantaisin klo 19.30 -22.00 Hakunilan kirkolla
    Jengi-ilta on avoin nuortenilta, jossa kahvittelemme, pelaamme, laulamme ja hengailemme yhdessä... 
    Ilta on tarkoitettu kasiluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

  • Bilisilta torstaisin klo 18:30-20 Hakunilan kirkolla. Bilisilta on avoin nuortenilta, jonne voi tulla tapaamaan kavereita ja pelailemaan yhdessä. Ilta on tarkoitettu seiskaluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille.

 

 

Siunaavat kädet
nuorisotyönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Teen Hakunilan seurakunnan alueella nuoriso-, varhaisnuoriso ja rippikoulutyötä. Minulta voi kysyä erityisesti isoskoulutukseen, kouluyhteistyöhön, kerhoihin, leireihin ja retkiin liittyvistä asioista. Voit olla yhteydessä myös, jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa jutella. Yhteydessä voit olla puhelimitse, sähköpostilla tai watsappilla.

Nuorisotyönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa
pappi
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa
nuorisotyön projektityöntekijä
Hakunilan seurakunta