Konsertteja ja musiikkitilaisuuksia

 

Ruislinnun laulu korvissani

Su 6.10. klo 14 Hakunilan kirkossa Leijonien hyväntekeväisyyskonsertti, jossa laulavat Helianna Herkkola (sopraano), Mervi Rautiainen (sopraano), Arto Hosio (baritoni) ja Jaakko Hietikko (basso), säestäjänä Juha Paukkeri (urut ja piano). Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa Punainen sulka-keräykseen.

Senioriviikon konsertti

To 10.10. klo 11 Hakunilan kirkossa. Konsertissa esiintyvät laulajat Esa Aapro, Klaus Pennanen ja Matti Pasanen sekä Kultaisen Iän Laulajat. Konsertin kesto on noin tunti ja sen jälkeen kahvitarjoilu srk-salissa ja takkahuoneessa. Vapaa pääsy. Konsertin järjestäjänä Itä-Hakkilan Eläkkeensaajat ry.  

Muistellessa

Ti 15.10. klo 18.30 Hakunilan kirkossa Kultaisen Iän laulajat esittää ja laulattaa muistoihin liittyvää musiikkia. Kuoroa johtaa Kaisa Nuolioja. Vapaa pääsy. Ilmainen käsiohjelma.

Lasten Kekkerit - koko perheen konsertti

La 26.10. klo 16 Lasten ja koko perheen konsertti. Tapahtuma alkaa jo klo 15.30. Musisoimassa Riikka Jäntti, Kuunloiste-lapsikuoro ja muskariorkesteri. Konsertin kesto n. 40 minuuttia, jonka jälkeen toimintarasteja ympäri kirkkoa "Hattu"-teemalla klo 16.15-17.30 ja samalla srk-salissa tarjolla iltaruokana makaronilaatikkoa. Tapahtumaa järjestämässä myös Vantaan YMCA. Vapaa pääsy.

Lauluja lohdutuksesta

Pe 1.11. klo 19 Länsimäen kirkossa Pyhäinpäivän aattoillan konsertissa Hannu Holman lauluoppilaita Käpylän ja Pakilan musiikkiopistoista säestäjinään Anni Holma ja Heini Lehto. Vapaa pääsy.

Lehtikuusen koulun konsertti

Ti 12.11. klo 18 Hakunilan kirkko täyttyy Lehtikuusen koululaisista ja musiikista ekumeenisessa kirkkokonsertissa. Vapaa pääsy.

Lavrenchukin perheen konsertti

Su 17.11. klo 14 Hakunilan kirkossa kuullaan kristillisen musiikkiperheen, Lavrenchukien konsertti. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu.

 

 

 

kuoronuotti
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

kanttori
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa