Perhekerhot, vauvakahvila ja ensivauvat. 

Perhekerhoissa on mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä, keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia. Perhekerhojen toiminta on kaikille avointa. Niihin koko perhe voi osallistua yhdessä, lapset aikuisen kanssa. Lapset ovat oman aikuisen vastuulla. Lapsille on hyvä ottaa mukaan sisätossut.

Vauvakahvilassa vaihdetaan kokemuksia vauvaperheen arjesta kahvikupin ääressä. Rennosti, vauvojen ehdoilla, jutellen, laulellen ja lorutellen. Tervetuloa äidit, isät ja vauvat.

Ensivauva-ryhmässä kokoontuvat vanhemmat alle puolivuotiaiden vauvojen kanssa. Ryhmä on kiinteä ja keskustelun aiheet syntyvät arjen tarpeista ja iloista, loruttelun ja laulelun lomassa.

Miten perhekerhoon?

Mukaan pääsee ilman ikärajoitusta tai ennakkoilmoittautumista. Jokainen kokoontuminen on ainutkertainen.

Hakunilan seurakunnan perhekerhot tarjoavat lapsille seuraa ja toimintaa sekä aikuisille vaihtelua ja vertaistukea arkeen. Kerhossa pidetään pieni hartaushetki, lauletaan, leikitään, askarrellaan, nautitaan yhdessäolosta, keskustellaan ja kahvitellaan. Täällä, aamukahvin ääressä, saadaan uusia ystäviä ja leikitään kivoja leikkejä.

Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Kerhotoiminta on maksutonta, mutta kahvittelusta peritään pieni maksu, 1- 2 e/perhe.

Missä perhekerhot ja vauvakahvila kokoontuvat?

Syksyllä 2022

  • Vauvakahvila maanantaisin Hakunilan kirkolla, yläkerrassa. Klo 12-14 vaihdetaan kokemuksia vauvaperheen arjesta kahvikupin ääressä rennossa tunnelmassa, vauvojen touhuilua ihaillen. Iloista loruttelua ja lauluja, vertaistukea vanhemmuuteen. Kauden lopetus ma 13.6. ja aloitus syksyllä 15.8.
  • Keskiviikoisin perhekerho klo 9–12 Hakunilan kirkon yläkerrassa, tule silloin kun sinulle sopii. Päivän aikana ehdimme sytyttää kynttilän hartaushetkessä (noin klo 10), askarrella, laulella, kahvitella ja tietysti leikkiä. Mikro on käytettävissä ruuan lämmitykseen. Kauden lopetus ke 15.6. ja aloitus syksyllä 17.8.
  • Perjantaisin perhekerho Länsimäen kirkolla klo 9-12. Leikkejä, mukavaa yhdessäoloa ja aamukahvit. Sini-kanttorin iloinen perheiden muskari klo 10. Muskari on maksuton ja kaikille avoin. Kauden lopetus pe 20.5.  ja syyskausi alkaa 2.9.

Lastenohjaajat toimivat kerhoissa vetäjinä. Sähköpostit heille ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)evl.fiEnsivauva -ryhmä äideille, isille ja vauvoille. Hakunilan kirkon kerhotilassa, Hakunilantie 48, 2.krs. torstaisin klo 13-14.30. Ilmoittautumiset ryhmään Birgitalle.

Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä, to 1.9.
Vanhemmaksi tuleminen on kasvamista uuteen rooliin. Kasvussa on iloa ja onnea, mutta myös hämmentäviä ja ristiriitaisia tunteita. Tule jakamaan kokemuksiasi äidiksi tai isäksi tulemisesta yhdessä toisten kanssa.  Ryhmä on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille, joiden vauvat ovat ryhmän alkaessa noin alle 6 kuukauden ikäisiä. Tarjoilua euron hintaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: varhaiskasvatuksen ohjaaja Birgitta Tasavuori 050 523 4051, birgitta.tasavuori@evl.fi

 

 

 


 

YouTube-video

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitan ensiäidit-ryhmän työparin kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esimies ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina