Kerhot ja ryhmät perheille ja vauvaa odottaville

Hakunilan seurakunnassa on tarjolla perhekerhoja ja vauvakahvila. Kerhoissa lauletaan, leikitään ja nautitaan yhdessäolosta, keskustellaan ja kahvitellaan. Kerhoihin voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista.

Kerhojen lisäksi tarjoamme ryhmiä, joihin ilmoittaudutaan mukaan. Ryhmiä on tarjolla vauvaa odottaville ja perheille, joihin on syntynyt ensimmäinen vauva.

Avoimet kerhot

Hakunilan seurakunnan perhekerhot tarjoavat lapsille seuraa ja toimintaa sekä aikuisille vaihtelua ja vertaistukea arkeen. Kaikissa kerhoissa lauletaan, leikitään ja nautitaan yhdessäolosta, keskustellaan ja kahvitellaan. Täällä, aamukahvin ääressä, saadaan uusia ystäviä ja leikitään kivoja leikkejä.

Avoimiin kerhoihin voi tulla oman aikataulun mukaan ilman ilmoittautumista.

  • Vauvakahvila maanantaisin Hakunilan kirkolla, yläkerrassa. Klo 12-14 vaihdetaan kokemuksia vauvaperheen arjesta kahvikupin ääressä rennossa tunnelmassa, vauvojen touhuilua ihaillen. Iloista loruttelua ja lauluja, vertaistukea vanhemmuuteen. Vauvakahvilassa on tarjolla lounas klo 12 alkaen. Kesän viimeinen vauvakahvila on 10.6. Syksyllä jatkuu 12.8.
  • Keskiviikoisin perhekerho klo 9–12 Hakunilan kirkon yläkerrassa, tule silloin kun sinulle sopii. Päivän aikana ehdimme sytyttää kynttilän hartaushetkessä (noin klo 10), askarrella, laulella, kahvitella ja tietysti leikkiä. Kesän viimeinen perhekerho on 12.6. Syksyllä aloitamme 7.8.
  • Perjantaisin perhekerho Länsimäen kirkolla klo 9-12. Leikkejä, mukavaa yhdessäoloa ja aamukahvit. Muskaripäivinä yleensä myös lounas tarjolla. Iloinen perheiden muskari klo 10. Muskari on maksuton ja kaikille avoin. Viimeinen kerta on 17.5. ja syksyn aloitus 30.8.
  • Lapsiperheiden iltakerho tiistaisin Hakunilan kirkon yläkerrassa klo 16-18.30. Rentoa yhdessäoloa, lasten leikkejä ja iltapala tarjolla klo 17.00 alkaen. Kevään viimeinen kerta on 23.4. ja syksyn aloitus 17.9.

Kerhoissa voit kohdata muita lapsiperheitä, keskustella ja jakaa kuulumisia. Kerhoihin koko perhe voi osallistua yhdessä ja lapset ovat oman aikuisen vastuulla. Kerhoissa on tarjolla pientä suolaista tai lämmin ruoka, joka maksaa 1-2 euroa/perhe. Voit myös lämmittää omia ruokia mikrossa.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Birgitta ja lastenohjaajat Liisa, Anna ja Eija toimivat kerhoissa vetäjinä. 

Ilmoittautumista vaativat ryhmät


Ensivauva -ryhmä äideille, isille ja vauvoille

Hakunilan kirkon kerhotilassa, Hakunilantie 48, 2.krs.  klo 13-14.30. Ilmoittautumiset ryhmään Birgitalle.

Seuraava ryhmä alkaa syksyllä 2024, aloitus on ti 13.8.-15.10. Syksyn toinen ryhmä kokoontuu ti 29.10-7.1.
Vanhemmaksi tuleminen on kasvamista uuteen rooliin. Kasvussa on iloa ja onnea, mutta myös hämmentäviä ja ristiriitaisia tunteita. Tule jakamaan kokemuksiasi äidiksi tai isäksi tulemisesta yhdessä toisten kanssa.  Ryhmä on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille, joiden vauvat ovat ryhmän alkaessa noin alle 6 kuukauden ikäisiä. Tarjoilua euron hintaan.

Vauva tulossa-ryhmä 

Seuraava ryhmä aloittaa to 12.9. 2024 yhteistyössä Tikkurilan seurakunnan kanssa, kokoontumiset Tikkurilan kirkolla klo 17.30-19. Viisi tapaamista, jossa voit purkaa iloa ja jännitystä uuden elämänvaiheen alkaessa. Olet tervetullut yksin tai kumppanisi kanssa.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: varhaiskasvatuksen ohjaaja Birgitta Karjalainen 050 523 4051, birgitta.karjalainen@evl.fi

YouTube-video

Ota yhteyttä

varhaiskasvatuksen ohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen työskennellyt Hakunilan seurakunnassa vuodesta 2001 lähtien laaja-alaisesti varhaiskasvatuksen parissa.

Minulta voit kysyä päiväkerhosta, perhekerhoista, Kolohongan iltapäiväkerhosta sekä päivähoidon yhteistyöhön liittyvistä asioista. Keväällä 2018 aloitin ensiäidit-ryhmän työparini kanssa ja olen siitä todella innoissani.

Olen myös viiden lastenohjaajamme esihenkilö ja minulle voit antaa palautetta, yhteistyötoiveita ja ideoita toimintaamme liittyen.

 

Kevyt

tuulahdus

SE ON SUOJELUSENKELISI

siitä tiedät, että kaikki on hyvin - nyt ja aina