Käsillä hyvää!

"Minä Luojalta kaksi kättä sain, Luoja kuiskasi: Rakasta niillä. Otan kädet käyttöön, odota vain. En voiman suo salassa piillä.
Jumala, sinulta käteni sain, koko sieluni sinua kiittää. Minun käteni ovat kanava vain, mitä tahdot, se tee, se riittää." -A-M Kaskinen

Apua lähelle – ilahduta oman seurakuntasi asukkaita!

Hakunilan kirkolla kokoontuu Käsillä hyvää -ryhmä keskiviikkoisin klo 14–15.30.

Voit tulla paikalle mukavaan porukkaan tai hakea kirkolta lankaa ja neuloa kotona. Myös oman käsityön kanssa saa tulla. Teemme kastettaville kastesukkia; sekä vauvoille että aikuisille. Muita käsitöitä teemme projektiluonteisesti yhdessä sopien. Pääsääntöisesti jaamme valmiit käsityöt Hakunilan suuralueelle diakoniatyön kautta. 

 

Kädentaitoryhmä Länsimäen kirkolla

Tiistaisin klo 10 - 11.30.

Neulotaan yhteisistä langoista hyväntekeväisyyteen, ommellaan, askarrellaan... Saattaa olla, että ruuvimeisselille tai vasarallekin tulee käyttöä. Voit tulla mukaan myös oman käsityösi kanssa. Neuvotaan toisiamme ja opetellaan uutta.

Käsitöillä autetaan tarvitsevia eri puolilla maailmaa. Olemme mukana ekumeenisessa yhteistössä, jonka kautta valmistamamme peitot, pipot, sukat, lapaset jne. toimitetaan apua tarvitseville.

 

 

Tule käymään, tule mukaan - tehdään yhdessä hyvää!

Lisätiedot: diakonissa Mirja Jalo, p. 050 560 5693