Käsillä hyvää!

"Minä Luojalta kaksi kättä sain, Luoja kuiskasi: Rakasta niillä. Otan kädet käyttöön, odota vain. En voiman suo salassa piillä.
Jumala, sinulta käteni sain, koko sieluni sinua kiittää. Minun käteni ovat kanava vain, mitä tahdot, se tee, se riittää." -A-M Kaskinen

 

Molemmat Käsillä hyvää ryhmät ovat tauolla korona viruksen takia. 

KAIKKI PIIRIT OVAT TAUOLLA!

Apua lähelle – ilahduta oman seurakuntasi asukkaita!

Käsillä hyvää -ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 14–15.30 Hakunilan kirkolla.

Voit tulla paikalle mukavaan naisporukkaan tai neuloa kotona ja hakea langat kirkolta. Teemme neuvolaan vauvojen sukkia, kastettaville vauvoille valkeita kastesukkia, sekä lapsille ja aikuisille lapasia ja sukkia. Valmiit neuleet jaetaan diakoniatyön kautta tai annetaan lahjoituksena.

 

Lisätiedot:  diakoniatyöntekijä Liisa Juusela, p. 050 349 0793

 

Neuloen apua maailmalle!

Länsimäen kirkolla kokoontuu Käsillä hyvää -ryhmä tiistaisin klo 10 - 12.

Käsitöillä autetaan tarvitsevia eri puolilla maailmaa. Olemme mukana ekumeenisessa yhteistössä, jonka kautta valmistamamme peitot, pipot, sukat ja lapaset toimitetaan Suomen ulkopuolella apua tarvitseville. Tule käymään, tule mukaan - tehdään yhdessä hyvää!

 

Lisätiedot: diakoniatyöntekijä Mirja Jalo, p. 050 560 5693

 


 

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Olen diakoniatiimin esimies ja ollut Hakunilassa töissä jo vuosia. Minut tavoittaa parhaiten maanantaisin Hakunilan kirkolta, missä meillä on ilmainen yhteisöruokailu.

Diakoniatyössä on monenlaisia mielekkäitä tehtäviä, jos sinulla on aikaa ja haluat olla avuksi. Voit myös tulla osallistumaan ja vain nauttimaan valmiista hetkistä. Joskus elämässä tarvitsee myös muiden tukea ja kuuntelijaa. Tätäkin varten olemme kirkolla.