Perhekerhot ovat tauolla koronavirusapidemian leviämisen estämiseksi. 

 

Maanantaisin klo 9.30-11.30 Perhekerho Tikkurilassa, Pienten paikassa,

Vernissakatu 4. Perhemuskari kerhon alussa.

 

Maanantaisin klo 9.30-11.30 Perhekerho Tammistossa

Tammiston kerhohuoneisto, Tammistonkatu 29 B, käynti takapihalta.

Perhemuskari kerhon lopussa.

 

Tiistaisin klo 9.30-11.30 Perhekerho Ylästössä

Ylästön seurakuntatalo, Lehtikummuntie 2. Perhemuskari kerhon alussa.

 

Tiistaisin klo 9.30-11.30 Perhekerho Ristipurossa

Ristipuron kerhohuoneisto, Simonkyläntie 11 A

Perhemuskari kerhon lopussa.

 

Perhekerhoissa on yhteistä tekemistä aikuisille ja lapsille. kerhoissa on aamupala 2 €/perhe. Tiedustelut paivi.romula@evl.fi tai 050 4103863/ Päivi Romula.

 

Perjantaisin klo 9.30-14 Perhepäivä Ilolassa

Ilolan seurakuntatalo, Soittajankuja 1

Perhepäivän sisällä toimii maksulliset muskarit. Kerhohuone on auki leikille ja askartelulle, aamupalatyyppinen tarjoilu hintaan 2 €/perhe.

 

Pienten paikka on auki keskiviikkoisin klo 16-19.00 ja perjantaisin klo 9-15,

Vernissakatu 4

Pienten paikkaan voit tulla viettämään aikaa muiden perheiden kanssa. Lelut ovat käytössä ja paikalla on lastenohjaaja auttamassa käytännön asioissa. Tarjoilua ei ole, kahvia/teetä on mahdollisuus nauttia. Ota omat eväät itsellesi ja lapselle.

Pienten paikka on viimeistä kertaa auki perjantaina 13.12.2019. Pienten paikka avataan joululoman jälkeen perjantaina 10.1.2020.

 

 

varhaiskasvatuksenohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tikkurilassa olen työskennellyt lapsityönohjaajana syksystä 2011. Minulle tärkeintä työssäni on lasten ja perheiden kohtaaminen elämän erilaisissa tilanteissa. Parhaan palautteen saan lapsilta, jotka nään kerhotilanteessa innokkaana touhuamassa. Äidiltä joka huokaisee päivän tapahtumia kohdatessamme sekä nähdessäni perheiden touhuavan tapahtumissa tai hiljentyvän kirkossa. Nämä tilanteet innostavat minua työssäni. Tikkurilan seurakunnassa saan vastuuta ja erilaisia työtehtäviä, jotka innostavat ja antavat minulle uusia näkökulmia työhöni.

Olen lastenohjaajien lähiesimies ja tehtäväni on mahdollistaa lastenohjaajien työn onnistuminen mahdollisimman hyvin. Itse työskentelen hyvin paljon toimistolla. Onneksi tapaan perheitä ja lapsia tapahtumissa ja kirkkohetkissä sekä kerhovierailuillani. Parhaiten minut saa kiinni puhelimella ja sähköpostilla.

Vapaa-aikanani harrastan liikuntaa, marjastusta, kädentaitoja ja maalla puuhaamista. Elämäni helmiä ovat kolme lastenlastani.