Kivistön kirkko

Laavatie 2 , 01700 Vantaa
050 341 8381 (vahtimestari)

Lapsiperhe Kivistön kirkon edustalla

Kivistön kirkko sijaitsee metsän siimeksessä, omakotitaloalueen keskellä ja samalla aivan uuden Kivistön ja juna-aseman lähituntumassa. Punatiilisen, vuonna 1967 valmistuneen kirkon ovat suunnitelleet arkkitehdit Raili ja Kalevi Hietanen.

Kivistön kirkko on erityisesti alueen lapsiperheiden vilkkassa käytössä. Toimintaa kirkossa järjestää Vantaankosken seurakunta.

Tilan käyttö

Kivistön kirkossa on pääasiassa toimintaa maanantaista keskiviikkoon klo 9-16, muulloin tilaa voi varata juhlatilaisuuksiin. Tarkista tilan saatavuus tilavarauspalvelustamme.

Katso panoraamakuvat

Tilavaraukset

Ristiäiset, häät, hautajaiset, juhlat, kokous tulossa? Varaa tila Vantaan seurakuntien toimitus- ja tilavarauspalvelusta ma-pe klo 9–14 p. 09 8306 333, tilavaraukset.vantaankoski@evl.fi. Vahtimestarien kanssa voi sopia tilojen esittelystä, p. 050 341 8381.

Varaa musiikkitilaisuudet ja konsertit: kanttori Katariina Kopsa, p. 050 565 1435, katariina.kopsa(ät)evl.fi

Kivistön kirkko juhlatilana

Valoisassa kirkkosalissa on 150 istumapaikkaa, lisäistuimilla tilaa järjestyy 200 hengelle. Lähes kuutionmuotoisen kirkkosalin akustiikkaa kehutaan hyväksi, joten se soveltuu myös pienimuotoisten konserttien järjestämiseen. Seurakuntasalissa on tilat 40 hengelle, ja se voidaan jakaa paljeovella kahteen osaan.

Huom: Koronarajoitusten vuoksi tilojen maksimihenkilömäärät tilaisuuksissa ovat toistaiseksi kirkkosalissa 50 henkilöä ja seurakuntasalissa 20 henkilöä.

Varusteet

Seurakuntasalissa on 10 pöytää ja noutopöytä, istumapaikat 50 henkilölle. Salissa on videotykki, kannettava tietokone, valkokangas ja piano. Kirkon pihalla on leikkimökki ja leluja lapsille. Seurakunnalla on kastepuku, jota voi varata kastetilaisuuksiin.

Keittiö

Salin vieressä on pieni keittiö, jossa kahvinkeitin, liesi, uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Käytettävissä on Arabian valkoinen kahvi- ja ruoka-astiasto 50 hengelle. Lapsille on varattu neljä syöttötuolia.

Maksut

Vantaan seurakuntien jäsenille kasteen ja kastekahvien, avioliittoon vihkimisen ja hääjuhlan sekä hautajaisten ja muistotilaisuuden tilavuokra 0 e (6 tuntia). ► Katso muut hinnat tästä linkistä.

Parkkipaikat

Kirkolla on maksuton parkkipaikka Laavatien varressa.

Esteettömyys

  • Esteetön sisäänkäynti
  • Pääsisäänkäynnille on portaat ja luiska
  • Diakoniatoimiston sisäänkäynti ei ole esteetön.
  • Esteetön wc-tila
  • Kirkkosalissa on induktiosilmukka

Hääpareille tiedoksi

Vuosittain Kivistön kirkossa vihitään vain muutama hääpari. Jos haluatte erottua massasta, on tämä 1960-luvun tunnelmaa henkivä kirkko teidän vihkipaikkanne.

"Tiilimuurin verhoamalla sisäpihalla olisi kesällä ihan upeaa sanoa toisilleen "tahdon". Mielestäni paras vuodenaika Kivistössä vihkimiselle on loppukevät ja alkukesä. Ympäröivä luonto on hehkeimmillään: isoja koivuja, metsää, pihalla sipulikukkia. Jos haluaa talvella tulla täällä vihityksi, niin lumisateen jälkeen puut ovat todella hurmaavan verhotuneita lumivaippaan ja pihan lumi tuo hienoa suomalaista talvitunnelmaa."

  • Kivistön kirkon käytävä on noin 20 metriä pitkä
  • Kirkkosalissa penkit ovat vain yhdellä puolella, joten niin sanottua sulhas- ja morsianpuolta ei ole
  • Vihkiryijynä on kaunis, vihreä Marttojen lahjoittama ja Karin Wallinin kutoma ryijy "Tulppaanipuutarha". Ryijy on vihkiparien käytössä-

Lähes kuutionmuotoisen kirkkosalin akustiikkaa kehutaan hyväksi. Kivistön kirkon vuonna 1971 valmistuneissa yleisuruissa on 12 äänikertaa.

"Prinsessa Ruusunen ja muut hillitymmät kappaleet sopivat Kivistön kirkon uruille parhaiten."

- Kari Jerkku, kanttori

 

 

Kivistön kirkko Facebookissa

Induktiosilmukka
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

ti 27.10. klo 17.30 -20.00

Laavatie 2, 01700 Vantaa

Kivistön rukous ja raamattupiiri

Tervetuloa Kivistön rukous ja raamattupiiriin!
la 31.10. klo 15.00 -16.00

Laavatie 2, 01700 Vantaa

Pyhäinpäivän iltakirkko

Muistelemme kuluneen vuoden aikana kuolleita rakkaitamme. Kuulemme myös lohdullista musiikkia ja laulamme tuttuja virsiä yhdessä.