Vapaalan seurakuntatalo

Ilpolankuja 2, 01650 Vantaa
(09) 8306 455

Vapaalan seurakuntatalo

Vapaalan seurakuntatalo muodostuu kahdesta toisiinsa yhdistettävästä isosta huoneesta, yhdestä pienemmästä kerhohuoneesta sekä kodinomaisesta keittiöstä.

Toimipaikassa voi samanaikaisesti kokoontua 30 henkilöä. Seurakuntatalolla on pinta-alaa 178 neliömetriä.

Syksystä kevääseen kestävän toimintakauden aikana seurakunta pitää tilassa koululaisten iltapäiväkerhoa, perhekerhoa, harrastekerhoja, pyhäkoulua ja aikuisten pienryhmiä.

Vantaan evankelis-luterilaisten seurakuntien jäsenten on mahdollista varata tilaa esimerkiksi kaste- ja rippijuhlien tai muiden kirkollisiin toimituksiin liittyvien juhlien viettämistä varten. Kirkollisia juhlia varten tilaa vuokrataan vain, jos tilassa ei ole muuta seurakunnan säännöllisesti järjestämää toimintaa. Tila on mahdollista varata myös asukasyhdistysten kokouksia varten.

Vapaalan seurakuntatalon keittiössä on kahvitarjoiluastiasto noin 40 henkilölle. Seurakuntasalissa on alttari ja piano. Tilassa luonnistuu esteetön liikkuminen. Toimipaikassa on inva-wc.

Lisätietoja seurakuntatalosta ja siellä tapahtuvasta toiminnasta voi kysyä Hämeenkylän seurakunnan päivystävältä pastorilta arkisin klo 9-13, p. (09) 8306 455.

Autoilevat asiakkaat voivat pysäköidä seurakuntatalon parkkipaikalle. Pysäköintitilaa on 12 autolle.

Vapaalan seurakuntatalo on otettu käyttöön 1992 ja sen on suunnitellut arkkitehti Kai Wartiainen.

wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

to 21.2. klo 11.00 -12.00

Ilpolankuja 2, 01650 Vantaa

Vapaalan Kohtaamispaikka

Joka toinen torstai kokoontuva hengellinen piiri. Todistusta, rukousta, esirukousta ja seurakunnan työntekijöitten vierailuja.
ti 26.2. klo 9.30 -11.00

Ilpolankuja 2, 01650 Vantaa

Vapaalan perhekerho

Perhekerho on paikka, jossa voi viivähtää hetken arjen keskellä, osallistua yhteiseen ohjelmaan, nauttia kupin kahvia ja rauhoittua hartausteeman äärellä. Voit tulla silloin, kun sinulle sopii. Sydämellisesti tervetuloa!