Tukea surussa

On hyvä, jos surussa rinnalla on ihminen, jonka kanssa voi jakaa tunteitaan. Seurakunnan työntekijät, erityisesti papit ja diakoniatyöntekijät, voivat olla rinnalla kulkijoita myös surun kohdatessa.

Sururyhmässä voi jakaa tunteita ja kokemuksia muiden surevien kanssa ja saada tukea. Ryhmä kokoontuu 7 kertaa ja ryhmiä järjestetään useita vuodessa. Ryhmiin on jatkuva ilmoittautuminen.

Jos et halua jakaa ajatuksiasi ryhmässä, voit halutessasi varata keskusteluajan diakoniatyöntekijän kanssa.

Tietoa työikäisten leskien vertaistukiryhmistä pääkaupunkiseudulla löydät täältä.

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Olen Tikkurilan seurakunnan pappi. Opiskelin teologiaa Helsingin yliopistossa ja sitä ennen olen toiminut myös psykiatrisena erikoissairaanhoitajana. Suurimman osan viidestätoista pappisvuodestani olen saanut toimia lapsi-ja perhetyössä. Lukemattomat kohtaamiset erilaisten perheiden ja lasten kanssa ovat olleet merkityksellisiä. Olen kehittänyt seurakunnassamme mm. 5-vuotissynttäreitä, vauvakirkkoja, isä - lapsikerhoa ja ensimmäistä kertaa äidiksi -ryhmää. Tällä hetkellä toimin diakoniapappina, vastuullani mm. seurakunnan surutyö. Siitä voit lukea lisää tästä

Olen kahden aikuisen lapsen äiti. Vapaa-aikani kuluu kuntosalilla liikkuessa ja kesäisin ajelen moottoripyörälläni. Pidän erilaisten ihmisten kohtaamisista - jokainen tarina on mielenkiintoinen.