Retket ja leirit

Alakoululaisten leirit ja retket tarjoavat reipasta touhua, virkistystä, hiljentymistä ja yhdessäoloa. Leirit ajoittuvat koulujen loma-aikoihin. Leirimaksuun sisältyy täysihoito, kuljetus ja tapaturmavakuutus. Leirimaksu vaihtelee leirin keston ja ohjelman mukaan. 

Ilmoittautuminen leireille ja retkille tapahtuu sähköisesti Vantaan seurakuntien asiointipalvelussa. Ensimmäistä kertaa palvelua käyttäessä, sinne kirjaudutaan vahvan tunnistautumisen kautta (pankkitunnukset/mobiilivarmenne). Laita palveluun luomasi salasana ja käyttäjätunnus talteen!

 

Kesä tulee ja niin tulevat myös koululaisten kesäiset päiväleirit!

 

Kesän 2024 päiväleirit järjestetään 3.-14.6. Patotien kerhopisteellä (Patotie 2) sekä Kivistön kirkolla (Laavatie 2). Päiväleirit kokoontuvat arkipäivisin klo 9-15. Luvassa on kivaa ohjelmaa ja monipuolista puuhaa lastenohjaajien sekä nuorten kesätyöntekijöiden seurassa. Päiväleireillä voidaan myös tehdä retkiä lähialueille. Päiväleirin hinta on 10€/päivä ja se laskutetaan jälkikäteen osallistumispäivien mukaan. Päiväleirien ruokailut hoidetaan omin eväin, joten lapset tarvitsevat mukaansa lounaan sekä välipalan. Näiden lisäksi on hyvä ottaa juomapullo mukaan ja varustautua säänmukaisella vaatetuksella.

Päiväleirimaksuun on mahdollista hakea maksuhuojennusta tai maksuvapautusta - lomakkeen voi joko noutaa kerhopisteestä tai pyytää sen sähköpostitse. 

Ilmoittautuminen päiväleireille alkaa perjantaina 15.3. klo 12 - ilmoittaudu tästä. Vahvistamme päiväleiripaikat viimeistään toukokuussa.

Lisätietoja Johanna Jansik, johanna.jansik@evl.fi, p. 050 561 7280

 

 

Ota yhteyttä