Retket ja leirit

Alakoululaisten leirit ja retket tarjoavat reipasta touhua, virkistystä, hiljentymistä ja yhdessäoloa. Leirit ajoittuvat koulujen loma-aikoihin. Leirimaksuun sisältyy täysihoito, kuljetus ja tapaturmavakuutus. Leirimaksu vaihtelee leirin keston ja ohjelman mukaan. 

Ilmoittautuminen leireille ja retkille tapahtuu sähköisesti Vantaan seurakuntien asiointipalvelussa. Ensimmäistä kertaa palvelua käyttäessä, sinne kirjaudutaan vahvan tunnistautumisen kautta (pankkitunnukset/mobiilivarmenne). Laita palveluun luomasi salasana ja käyttäjätunnus talteen!

 

Koululaisten syyslomaleiri 17.-21.10.2022 

Syysloman leiri järjestetään Parinpellon leirikeskuksessa, Hollolassa, maanantaista perjantaihin 17.-21.10.2022. Lähde siis viettämään mukavaa syyslomaviikkoa yhdessä kavereiden kanssa! Leirillä puuhataan sään salliessa paljon ulkona. Tiedossa on hauskaa menoa ja monipuolista ohjelmaa leikkiä, pelailua, askartelua, hiljentymistä sekä saunomista. Leirin hinta 150 € (leirin hinnasta voi hakea maksuvapautusta, lisätietoja tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä).

Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti tältä nettisivulta. Leirin maksimiosallistujamäärä on 24 leiriläistä, leirillä on vielä hyvin tilaa!

Ilmoittaudu mukaan 3.10. mennessä TÄSTÄ.

Tiedustelut:

Reetta Korhonen, nuorisotyönohjaaja

reetta.korhonen@evl.fi / p. 044 422 0445

Lasten syyslomaleirin syksyteemainen mainos

Ota yhteyttä