Hyppää sisältöön

Retket ja leirit

Alakoululaisten leirit ja retket tarjoavat reipasta touhua, virkistystä, hiljentymistä ja yhdessäoloa. Leirit ajoittuvat koulujen loma-aikoihin. Leirimaksuun sisältyy täysihoito, kuljetus ja tapaturmavakuutus. Leirimaksu vaihtelee leirin keston ja ohjelman mukaan. 

Ilmoittautuminen leireille ja retkille tapahtuu sähköisesti. 

 

Koululaisten kesäpäiväleirit 6.-17.6.

Päiväleirit järjestetään Kivistön kirkolla (Laavatie 2) sekä Myyrmäen kirkon konteilla (Uomatie 1) 6.-17.6. Toimintaa on maanantaista perjantaihin klo 9-15 välisenä aikana. Leiripäivät pitävät sisällään erilaista puuhailua, kuten pelejä, leikkejä, askartelua ja retkiä lähialueelle. Sään salliessa ollaan paljon ulkona. Lapset tarvitsevat päiväleirille mukaansa juomapullon, oman lounaan sekä pienen välipalan. Päiväleirin hinta on 10€/päivä ja se laskutetaan jälkikäteen osallistumispäivien mukaan. 

Ilmoittautuminen kesätoimintaan alkaa 1.3. klo 8 - ilmoittaudu tästä 

Tiedustelut: Johanna Jansik, p. 050 561 7280 tai johanna.jansik@evl.fi

Kuvassa pulkalla laskevia lapsia.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Tavoitettavissa myös What'sAppissa.

Moi!

Nimeni on Jonna ja olen nuorisotyönohjaaja. Teen pääsääntöisesti töitä alakouluikäisten parissa, liittyen muun muassa harrastekerhoihin ja kouluyhteistyöhön. Minua näkee usein myös nuortenilloissa ja rippikouluissa.

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Virkavapaalla 10.1.-30.6.2022

Moi!

Olen Outi, ja toimin nuorisotyönohjaajana Vantaankosken seurakunnassa. Teen työtä pääasiassa alakouluikäisten  (7-14 vuotiaat) parissa. Käyn paljon vierailulla kouluilla, organisoin koululaisten harrastekerhotoimintaa ihanien vapaaehtoisten kanssa sekä aika usein pääsen viettämään leirielämää. Minut voi tavata myös rippikoulun merkeissä ja vastaan seurakuntamme partioyhteyksistä.

// ]]>