Retket ja leirit

Alakoululaisten leirit ja retket tarjoavat reipasta touhua, virkistystä, hiljentymistä ja yhdessäoloa. Leirit ajoittuvat koulujen loma-aikoihin. Leirimaksuun sisältyy täysihoito, kuljetus ja tapaturmavakuutus. Leirimaksu vaihtelee leirin keston ja ohjelman mukaan. 

Ilmoittautuminen leireille ja retkille tapahtuu sähköisesti Vantaan seurakuntien asiointipalvelussa. Ensimmäistä kertaa palvelua käyttäessä, sinne kirjaudutaan vahvan tunnistautumisen kautta (pankkitunnukset/mobiilivarmenne). Laita palveluun luomasi salasana ja käyttäjätunnus talteen!

 

Koululaisten syyslomaleiri 16.-18.10.2023

Syyslomalla ma-ke 16.-18.10. järjestetään koululaisille oma leiri. Leiripaikkana on Parinpellon leirikeskus Hollolassa. Syyslomaleireillä koululaisille on tarjolla monipuolista tekemistä nuorisotyönohjaajien ja nuorten apuohjaajien sekä tietysti uusien kavereiden kanssa. Lähde siis mukaan viettämään syyslomaa hyvässä seurassa! 

 

Syyslomaleirin hinta on 80€, sisältäen meno-paluu bussikuljetuksen, täysihoidon ja ohjelman. Leirimaksuun on mahdollista hakea maksualennusta tai maksuvapautusta seurakunnan diakoniatyöstä. Lisätietoa maksuvapautuksen anomisesta täältä.

 

SYYSLOMALEIRILLÄ ON VIELÄ MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ!

Ilmoita lapsesi koululaisten leirille tästä.

 

Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Reetta Ojanperä, p. 044 422 0445, reetta.ojanpera@evl.fi

Ota yhteyttä