Hyppää sisältöön

Retket ja leirit

Alakoululaisten leirit ja retket tarjoavat reipasta touhua, virkistystä, hiljentymistä ja yhdessäoloa. Leirit ajoittuvat koulujen loma-aikoihin. Leirimaksuun sisältyy täysihoito, kuljetus ja tapaturmavakuutus. Leirimaksu vaihtelee leirin keston ja ohjelman mukaan. 

Ilmoittautuminen leireille ja retkille tapahtuu sähköisesti. 

 

SYYSLOMAN PAJAT 

Syyslomalla järjestetään alakoululaisille pajatoimintaa Kivistön kirkolla ja Myyrmäen kirkon konteilla. Pajojen sisällöt ovat identtiset. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan pajaan.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ilmoittautumislinkin kautta. Pajoissa on pieni tarvikemaksu, joka maksetaan paikan päällä.  

 Tervetuloa mukaan! 

 

KUPPIKAKKUPAJA 

Kuppikakkupajassa opit valmistamaan herkullisia kuppikakkuja. Saat mukaasi kotiin reseptin ja maistiaisia. Tarvikemaksu 5 euroa maksetaan käteisellä paikan päällä. Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu mukaan

Kuppikakkupajaan ma 18.10. Kivistön kirkolla klo 9-11

Kuppikakkupajaan ti 19.10. Kivistön kirkolla klo 13-15

 

TIEDEPAJA 

Tiedepajassa tehdään yksinkertaisia ja hauskoja pieniä tiedekokeita!  Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäisenä ilmoittautunutta. Tarvikemaksu 5 euroa maksetaan paikan päällä käteisellä.

Ilmoittaudu mukaan 

Tiedepajaan ma 18.10. klo 13-15 Kivistön kirkolla 

Tiedepajaan ti 19.10. klo 9-11 Kivistön kirkolla

Tiedepajaaan ke 20.10. klo 9-11 Kontilla

Tiedepajaan to 21.10. klo 13-15 Kontilla 

 

ULKOPAJA 

Mitä kaikkea kivaa voikaan tapahtua ulkona? Mihin yhdessä seikkailemme? Pajan aikana valmistamme myös pienen välipalan Trangia-keittimillä. Ulkopajaan tarvitset säänmukaiset ulkovaatteet. Mukaan mahtuu kymmenen ensimmäisenä ilmoittautunutta. Tarvikemaksu 5 euroa maksetaan paikan päällä käteisellä.

Ilmoittaudu mukaan

Ulkopajaan ke 20.10. klo 13-15 Kontilla

Ulkopajaan to 21.10. klo 9-11 Kontilla

Tietoa syysloman puuhapajoista koululaisille. Kuvituksena pajojen teemaan sopivia kuvia.

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Moi!

Olen Outi, ja toimin nuorisotyönohjaajana Vantaankosken seurakunnassa. Teen työtä pääasiassa alakouluikäisten  (7-14 vuotiaat) parissa. Käyn paljon vierailulla kouluilla, organisoin koululaisten harrastekerhotoimintaa ihanien vapaaehtoisten kanssa sekä aika usein pääsen viettämään leirielämää. Minut voi tavata myös rippikoulun merkeissä ja vastaan seurakuntamme partioyhteyksistä.

// ]]>