Raamattua, rukousta ja rupattelua

Raamattu on kristittyjen Pyhä Kirja, josta löytyy historian siipien havinaa yhtä lailla kuin elämänohjeita tähän päivään. Raamatun keskeinen sanoma on sanoma Jumalan armosta, joka tuli toteen hänen pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Raamattu kehottaa meitä rukoilemaan ja olemaan yhteydessä toisiimme.

Hakunilan seurakunnassa on useita mahdollisuuksia tutkia yhdessä Raamattua, Jumalan Sanaa, ja oppia siitä lisää.

Rukoillaan yhdessä

"Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minäkin olen." -Jeesus

 

Syksyllä (alkaen 25.9.2019) jatkuvassa keskiviikon raamattuluentosarjassa syvennytään Ensimmäiseen Johanneksen kirjeeseen:

USKO AJAN HAASTEIDEN KESKELLÄ.

 

Maanantaisin Hakunilan kirkolla kokoontuu Tutkimme Raamattua -ryhmä klo 12. Vastuuhenkilöinä ovat Taisto Kotomäki ja Juhani Leppälä.

Tuntuuko, että päivästäsi puuttuu jotain? Olisiko siinä tilaa Raamatun tutkimiselle porukassa? Tule rohkeasti mukaan – olet sitten konkari tai untuvikko Raamatun tutkimisessa! Päivähetki Raamatun äärellä Hakunilan kirkon kappelissa parittomina tiistaipäivinä  klo 12–13.30.
Raamattua kanssanne tutkii Jari Araneva.  

Länsimäen kirkolla kokoontuu naisten raamattupiiri tiistaisin klo 19. Raamattua, rukousta ja rupattelua mukavassa seurassa!

Äijät ovat kokoontuneet Sanan ja saunan merkeissä Länsimäen kirkolla jo kolmenkymmenen vuoden ajan! Miestenpiiri tiistaisin klo 18.30.

Hakunilan kirkolla kokoontuu raamattupiiri tiistaisin klo 18. Sanaa, laulua ja naurua mukavassa porukassa. Tule mukaan matkalle Raamatun ihmeisiin!

 

 

 

 

 

 

 

 

kappalainen-pappi
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen vanha äkäinen, huumorintajuton ja elämästä vieraantunut pappi. Ainoa asia, jota osaan edes jollain lailla on kivityöt