Me istuudumme piiriin näin käsi kädessä. Nyt kaikilla on sisko tai veli vierellä. On ystäviä meillä ja Isä yhteinen, ja tämä maailmamme on koti kaikkien. Oi kiitos Jumalamme, loit maan ja lapset sen. Nyt meistä yksi perhe tee jättikokoinen.

Rekolan seurakunnan pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki
sunnuntaisin klo 10 Rekolan kirkolla.

Kevätkausi 12.1.- 17.5.2020

17.5. Pyhäkoulun kevätjuhla

Pyhäkoulua ei ole 16.2. (hiihtoloma), 5.4. (Seikkailijamessu), 12.4. (Pääsiäinen), 10.5. (Äitienpäivä)

Pyhäkoulussa käydään läpi Raamatun kertomuksia aikuisen pyhäkoulunopettajan kanssa, askarrellaan, lauletaan ja leikitään. Siihen ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua ja se on maksuton.

Syksyn pyhäkoulukerroissa opitaan, että Jumala pitää aina lupauksensa

Pyhäkoulu kokoontuu Rekolan kirkon päiväkerhotiloissa aina sunnuntaisin jumalanpalveluksen aikana. Poikkeuksena tästä ovat loma-ajat ja perhemessut, joiden aikana ei ole pyhäkoulua.

Kiinnostaisiko sinua toimia pyhäkouluopettajana?

Tule mukaan iloiseen ja energiseen pyhäkouluopettajien porukkaan. Et tarvitse ennakkoon koulutusta tai kokemusta, saat tarvittavan koulutuksen ja perehdytyksen pyhäkoulunopettajien tapaamisissa. Lisätietoja varhaiskasvatuksenohjaaja Kirsi Vuorikiveltä

käsisydän
Seurakuntapastori
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Hei, olen Laura ja minut on kutsuttu toiminaan Rekolan seurakunnan pappina ja jakamaan  vantaalaisten elämää. Jos tahdot paremmin tutustua minuun ja kuulla lisää seurakunnan toiminnasta, niin ota rohkeasti yhteyttä - 050 467 2434!

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet

Varhaiskasvatuksenohjaaja
Rekolan seurakunta
09 830 6746
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa Minulta voi kysyä yleisesti seurakunnan varhaiskasvatuksesta, pyhäkoulusta ja varhaiskasvatuksen tapahtumista Rekolan kirkolla ja Asolan seurakuntatalossa.

Rekolan lasten ja perheiden verkkosivu

Facebook: Pienet kädet – Rekolan seurakunnan lapsiperheet