Diakonia - tukea elämään

Diakoniatyöntekijä on koulutettu sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka kanssa voit luottamuksellisesti käydä läpi elämäntilannettasi ja miettiä yhdessä ratkaisuja. Tarvittaessa diakoniatyöntekijä voi ohjata sinut eteenpäin tai auttaa löytämään oikean avun piiriin.   

Taloudellinen apumme on ensisijaisesti ruoka-apua kriisiluonteiseen tilanteeseen. Esimerkiksi Kelan etuuden tai muun tulon viivästyminen voi olla tällainen tilanne. Mikäli sinulla on vaikeuksia vuokranmaksussa, ohjaamme kääntymään Kelan ja sosiaalityön puoleen.  
 

Yhteystiedot

  • Diakoniatyön puhelin 050 573 6277. Jätä viestisi joko vastaajaan, lähetä wa-viesti tai tekstiviesti, niin otamme sinuun yhteyttä. 
  • sähköposti: hakunilan.diakonia@evl.fi

 

Keskusteluapua meillä ja muualla

 

poijut

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Virkavapaalla 9.1.-9.7.2023

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen. Jo muutama keskustelukerta voi helpottaa ja auttaa eteenpäin. On suuri etuoikeus saada olla kuuntelijana mukana elämän monenlaisissa tilanteissa. 

Teen myös rippikoulutyötä, siinä on nuorten iloa ja elämänmakua.

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä! Saat minuun yhteyden soittamalla, lähettämällä wa-viestin, tekstiviestin tai sähköpostin. 

 

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja jäsentelyapua ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin lähes aina maanantaisin Hakunilan maanantaikirkosta ja yhteisölounaalta.

diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa