Diakonia - tukea elämään

Elämä solmussa, hanskat hukassa?

Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin monenlaisissa elämäntilanteissa: hengellisissä asioissa, vaikeissa ihmissuhteissa, menetyksen kohdatessa, surussa, taloudellisissa vaikeuksissa tai muissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Kun tarvitset apua

Ehkä et ole saanut apua mistään muualta tai et tiedä kenen puoleen kääntyä. Voit varata keskusteluajan puhelimella tai sähköpostilla tai tulla avopäivystykseen ilman ajanvarausta. Ota rohkeasti yhteyttä. Toimintamme on aina luottamuksellista.

Taloudellinen apu on kriisi- ja kertaluonteista. Mikäli haet taloudellista tukea, ota mukaasi tositteet.

 

YHTEYS DIAKONIATYÖNTEKIJÄÄN KESÄ 2019:

 

- puhelin 050 573 6277 tai 050 573 6313, jätä yhteystietosi nauhalle

- sähköposti: hakunilan.diakonia@evl.fi 

(Tauolla kesällä: sähköinen ajanvaraus:  https://asiointi.vantaanseurakunnat.fi)

-Kesäkuun ajan avopäivystys diakoniatoimistossa,  voit tulla ilman ajanvarausta, heinäkuussa vain puhelimen kautta:

  • Tiistaisin Länsimäen kirkolla (Kerokuja 9)  klo 10-12, p. 050 573 6313
  • Torstaisin Hakunilan kirkolla (Hakunilantie 48) klo 9-11, p. 050 573 6277

 

Voit saada keskusteluapua myös päivystävältä papilta Hakunilan kirkkoherranvirastossa ma-to kello 10-14 osoitteessa Hakunilantie 48, p. 09 830 6500.

Kanssamme käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, määräaikaisia, sielunhoidollisia ja maksuttomia.

 

Apua ikäihmisille

Kaipaisitko saattajaa lääkärikäynnille tai seuraa pankkireissulle? Haluaisitko lähteä kävelylle, mutta kävelykaveri puuttuu? Onko seinältä pudonnut taulu odottanut kiinnittäjää tai palohälytin patterin vaihtajaa?

Seurakunnan Keikkapankki auttaa!

Keikkapankin vapaaehtoiset voivat olla satunnaisena apuna niille ikäihmisille, joilla ei ole mahdollisuutta muuhun apuun tai omaisia, jotka voisivat auttaa. Vapaaehtoiset voivat saattaa lääkäriin, kauppaan tai lähteä vaikka seuraksi kävelylle. Nikkaristi-vapaaehtoiset voivat auttaa pienissä kodin töissä, esim. huonekalujen kasauksessa, lampun vaihdossa tai taulun kiinnityksessä.

Keikkapankin apu on maksutonta. Vapaaehtoiset eivät tee ammattilaista vaativia sähkö- ym. töitä, hoidollisia toimenpiteitä eivätkä siivouksia.
 

poijut
Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Virkavapaalla 1.1.2019 - 31.1.2020.

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä.

Maanantaisin löydät minut Hakunilan kirkolta. Siellä on Matala - mukava maanantai, hartaus klo 11 ja sen jälkeen ruokailu. Tiistaina on Länsimen kirkolla on diakoniatyön vastaanotto klo 10 -12. Sinne voi tulla  ilman ajanvarausta. Klo 12.30 on hartaus ja kaikille avoimet päiväkahvit. Perjantaisin touhuamme yhdessä vapaaehtoisten kanssa Puuroperjantaissa. Puuro on tarjolla klo 11. Tule mukaan, nykäise hihasta, soita tai laita sähköpostia. Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Olen diakoniatiimi esimies ja ollut Hakunilassa töissä jo vuosia. Minut tavoittaa parhaiten maanantaisin Hakunilan kirkolta, missä meillä on ilmainen yhteisöruokailu. Sen valmistaa keittäjä yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Diakoniatyössä on monenlaista mielekästä tekemistä, jos sinulla on aikaa ja kaipaat tekemistä. Voit myös tulla osallistumaan ja vain nauttimaan valmiista hetkistä. Joskus elämässä tarvitsee myös muiden tukea ja kuuntelijaa. Tätäkin varten olemme kirkolla.

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työskentelen Hakunilan seurakunnassa diakoniatyöntekijänä. Minut löytää maanantaisin Hakunilan kirkon Matala-mukava maanantaista klo 11-12.30, tiistaisin Länsimäen diakoniapäivystyksestä klo 10-12 sekä perjantaisin Länsimäen kirkon Puuroperjantaista klo 11-12. Vastaan myös Hakunilan keikkapankkipuhelimeen. Muina aikoina tapaan ihmisiä sovitusti kirkoilla. Minuun voit olla yhteydessä elämän erilaisissa kipukohdissa. Etsitään yhdessä ratkaisua niihin. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla.