Diakonia - tukea elämään

Onko elämässäsi asioita joista et voi puhua kenenkään kanssa tai et tiedä mistä löytyisi apua? Ota yhteyttä niin yritetään löytää yhdessä ratkaisuja.

Ota yhteyttä 

  • Jos tarvitset keskusteluajan, varaa puhelinaika diakoniatyöntekijälle alla olevasta linkistä. Diakoniatyöntekijä soittaa sinulle.                                    https://asiointi.vantaanseurakunnat.fi
  • Diakoniatyön puhelin 050 573 6277 tai 050 573 6313. Jätä viestisi niin otamme sinuun yhteyttä.
  • sähköpostilla: hakunilan.diakonia@evl.fi
  • Päivystys ilman ajanvarausta: 

        tiistaina klo 10-11 Länsimäen kirkon diakoniatoimisto (Kerokuja 9)

        tiistaina klo 13-14 Hakunilan kirkon diakoniatoimisto (Hakunilantie 48)

         HUOM! Tulethan vain täysin terveenä!Taloudellisissa asioissa ota mukaasi tilanteestasi kertovat tositteet. 

Keskusteluapua

Päivystävä pappi on paikalla kirkkoherranvirastossa ma-to klo 10-14, ota yhteyttä ensisijaisesti puhelimella p.09 8306500.

Keskusteluapua on tarjolla myös p. 09 8306 699 joka päivä klo 13-18. Puhelimeen vastaavat Vantaan seurakuntien työntekijät. 

 

poijut

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä.

Korona-pandemian vuoksi toivomme, että otat yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Jo puhelimessa pystyy hoitamaan monia asioita ja vaihtamaan ajatuksia tai voimme sopia tapaamisen niin, että se on turvallinen (huolehditaan turvaväleistä ja tarvittaessa käytetään maskeja, ulkonakin voi tavata).

Soita tai laita sähköpostia. Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Olen diakoniatiimin esimies ja ollut Hakunilassa töissä jo vuosia. Minut tavoittaa parhaiten maanantaisin Hakunilan kirkolta, missä meillä on ilmainen yhteisöruokailu.

Diakoniatyössä on monenlaisia mielekkäitä tehtäviä, jos sinulla on aikaa ja haluat olla avuksi. Voit myös tulla osallistumaan ja vain nauttimaan valmiista hetkistä. Joskus elämässä tarvitsee myös muiden tukea ja kuuntelijaa. Tätäkin varten olemme kirkolla.

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja "jäsentelyapua" ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin usein maanantaisin Hakunilan kirkon "Matalasta", toisinaan myös Länsimäen kirkon Puuroperjantaista.

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työskentelen Hakunilan seurakunnassa diakoniatyöntekijänä. Minut löytää maanantaisin Hakunilan kirkon yhteisöruokailusta klo 11-12.30, tiistaisin Länsimäen diakoniapäivystyksestä klo 10-11 sekä perjantaisin Länsimäen kirkon Puuroperjantaista klo 11-12. Vastaan myös Hakunilan keikkapankkipuhelimeen. Muina aikoina tapaan ihmisiä sovitusti kirkoilla. Minuun voit olla yhteydessä elämän erilaisissa kipukohdissa. Etsitään yhdessä ratkaisua niihin. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla.