Diakonia - tukea elämään

Hei! Mikäli tarvitset taloudellista tukea joulukuulle, täytä jouluavustushakemus. Jouluavustuksen hakemiseksi ei tarvitse varata keskusteluaikaa. 

Kuka voi hakea jouluavustusta?

Jouluavustusta voivat hakea heikossa taloudellisessa tilanteessa olevat, Hakunilan seurakunnan alueella asuvat henkilöt. Hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti diakonisin perustein. Etusijalla ovat ensimmäistä kertaa jouluavustusta hakevat. Päätöksestä ilmoitetaan tekstiviestillä. Jouluavustuksena annetaan ostolupa ruoan ostamiseen paikallisesta kaupasta. 

Kuinka haen jouluavustusta?

Tulosta jouluavustushakemus tältä sivulta. Täytä se ja lähetä se sähköisesti tai voit hakea lomakkeen kirkkoherranvirastosta, Hakunilan kirkon eteisestä tai Länsimäen kirkon aulasta. 

Täytä hakemus huolellisesti ja lisää sen liitteeksi viimeisin toimeentulotukipäätös tai edellisen kuukauden tiliote. Toimita hakemus kirjekuoressa Hakunilan kirkon postilaatikkoon (Hakunilantie 48, kirkkoherranviraston ulko-oven vieressä) tai Länsimäen kirkon postilaatikkoon (Kerokuja 9) tai sähköisesti osoitteeseen hakunilan.diakonia@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä 17.12.2021 mennessä  

HUOM! JOS HAKEMUKSESSA EI OLE LIITTEITÄ, SITÄ EI KÄSITELLÄ. 

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Kaipaatko kuuntelijaa?

Elämässä tapahtuu monenlaista. Me Hakunilan seurakunnan diakoniatyöntekijät olemme täällä sinua varten. Älä jää yksin!

Ota yhteyttä 

  • Jos tarvitset keskusteluajan, varaa puhelinaika diakoniatyöntekijälle alla olevasta linkistä. Diakoniatyöntekijä soittaa sinulle.                                    https://asiointi.vantaanseurakunnat.fi, tarvittaessa sovitaan tapaaminen. 
  • Diakoniatyön puhelin 050 573 6277. Jätä viestisi joko vastaajaan tai kirjoita tekstiviesti. HUOM! Vain viestin jättämällä otamme sinuun yhteyttä. 
  • sähköpostilla: hakunilan.diakonia@evl.fi
  • Päivystävä pappi on paikalla kirkkoherranvirastossa ma-to klo 10-14, ota yhteyttä ensisijaisesti puhelimella p. 09 8306 500.

Mikäli tarvitset taloudellista tukea, varaudu esittämään dokumentteja kuten viimeisin toimeentulotukipäätös, tiliote tms. 

 

 

poijut

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä.

Korona-pandemian vuoksi toivomme, että otat yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Jo puhelimessa pystyy hoitamaan monia asioita ja vaihtamaan ajatuksia tai voimme sopia tapaamisen niin, että se on turvallinen (huolehditaan turvaväleistä ja tarvittaessa käytetään maskeja, ulkonakin voi tavata).

Soita tai laita sähköpostia. Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista ja Signalista.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen. Jo muutama keskustelukerta voi helpottaa ja auttaa eteenpäin. On suuri etuoikeus saada olla kuuntelijana mukana elämän monenlaisissa tilanteissa. 

Teen myös rippikoulutyötä, siinä on nuorten iloa ja elämänmakua.

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä! Saat minuun yhteyden soittamalla, lähettämällä wa-viestin, tekstiviestin tai sähköpostin. 

 

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja jäsentelyapua ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin lähes aina maanantaisin Hakunilan maanantaikirkosta ja yhteisölounaalta.