Diakonia - tukea elämään 

Mistä löydät apua koronaepidemian aikana?

 

Diakoniatyö

Diakoniatyön puhelin 050 573 6277, ma-pe Jos puhelin on varattu tai siihen ei heti vastata,  jätä viestisi niin soitamme sinulle. Kerro nimesi ja asiasi selvällä äänellä. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla: hakunilan.diakonia@evl.fi

 

Vantaan seurakuntien ruoka-apu & asiointiavun pyynnöt

p. 09 8306 677 sekä chat osoitteessa www.kirkkovantaalla.fi/ ma-pe klo 10-13

Ruoka-apu on tarkoitettu vantaalaisille, jotka ovat koronaviruksen riskiryhmässä, karanteenissa tai haastavassa taloudellisessa tilanteessa. Hävikkiruoasta koostuvat kassit toimitetaan Hakunilan seurakuntaan kerran viikossa. 

Akuutti ruoka-apu & asiointiavun pyynnöt

Vantaan kaupungin ruoka-apu puh. 09 8395 0450

Vantaan kaupungin asiointiapu puh. 09 8395 0460 

Keskusteluapua

Päivystävä pappi on paikalla kirkkoherranvirastossa ma-to klo 10-14, ota yhteyttä ensisijaisesti puhelimella p.09 8306500.

Keskusteluapua on tarjolla myös p. 09 8306 699 joka päivä klo 13-18. Puhelimeen vastaavat Vantaan seurakuntien työntekijät. 

Kirkon Palveleva puhelin vastaa joka ilta klo 18-24 p. 0400 221180

Palveleva chat päivystää arkisin klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

 

Kirkot auki hiljentymistä varten

Hakunilan kirkko ma-ke klo 9-12 ja to klo 16-19.  

Länsimäen kirkko  perjantaisin klo 9-12. 

 

 

 

 

poijut
Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä.

Maanantaisin löydät minut Hakunilan kirkolta. Siellä on yhteisöruokailu, hartaus klo 11 ja sen jälkeen ruokailu. Tiistaina on Länsimen kirkolla on diakoniatyön vastaanotto klo 10 -11. Sinne voi tulla  ilman ajanvarausta. Klo 12.30 on hartaus ja kaikille avoimet päiväkahvit. Perjantaisin touhuamme yhdessä vapaaehtoisten kanssa Puuroperjantaissa. Puuro on tarjolla klo 11. Tule mukaan, nykäise hihasta, soita tai laita sähköpostia. Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Olen diakoniatiimin esimies ja ollut Hakunilassa töissä jo vuosia. Minut tavoittaa parhaiten maanantaisin Hakunilan kirkolta, missä meillä on ilmainen yhteisöruokailu.

Diakoniatyössä on monenlaisia mielekkäitä tehtäviä, jos sinulla on aikaa ja haluat olla avuksi. Voit myös tulla osallistumaan ja vain nauttimaan valmiista hetkistä. Joskus elämässä tarvitsee myös muiden tukea ja kuuntelijaa. Tätäkin varten olemme kirkolla.

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja "jäsentelyapua" ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin usein maanantaisin Hakunilan kirkon "Matalasta", toisinaan myös Länsimäen kirkon Puuroperjantaista.

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työskentelen Hakunilan seurakunnassa diakoniatyöntekijänä. Minut löytää maanantaisin Hakunilan kirkon yhteisöruokailusta klo 11-12.30, tiistaisin Länsimäen diakoniapäivystyksestä klo 10-11 sekä perjantaisin Länsimäen kirkon Puuroperjantaista klo 11-12. Vastaan myös Hakunilan keikkapankkipuhelimeen. Muina aikoina tapaan ihmisiä sovitusti kirkoilla. Minuun voit olla yhteydessä elämän erilaisissa kipukohdissa. Etsitään yhdessä ratkaisua niihin. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla.