Joulunajan avustaminen 2020

Jouluavustus on tarkoitettu Hakunilan seurakunnan alueella asuville henkilöille joilla on heikko taloudellinen tilanne. Etusijalla ovat ensimmäistä kertaa jouluavustusta hakevat. Avustusta jouluksi haetaan avustuslomakkeella, jonka löydät allaolevasta linkistä. Hakemuksia voi noutaa Hakunilan kirkkoherranvirastosta ja kirkon aulasta sekä Länsimäen kirkon aulasta. Avustushakemuksia otetaan vastaan 14.12.2020 saakka. 

Voit lähettää hakemuksesi joko sähköisenä hakunilan.diakonia@evl.fi, tai palauttaa sen täytettynä Hakunilan tai Länsimäen kirkoille kirjekuoressa. Hakemuksessa on ohjeet, noudata niitä. Mikäli liitteet puuttuvat, hakemusta ei käsitellä. Jouluavustus on osto-osoitus ruokaan.

HUOM! Jouluavustushakemuksia ei käsitellä päivystyksissä, eikä sitä varten tarvitse varata aikaa. Riittää että lähetät hakemuksen sähköisenä tai tuot sen liitteineen ja ilmoitamme päätöksestä tekstiviestillä.

 

Jouluavustushakemus

 

Diakonia - tukea elämään

Onko elämässäsi asioita joista et voi puhua kenenkään kanssa tai et tiedä mistä löytyisi apua? Ota yhteyttä niin yritetään löytää yhdessä ratkaisuja.

Ota yhteyttä 

  • Jos tarvitset keskusteluajan, varaa puhelinaika diakoniatyöntekijälle alla olevasta linkistä. Diakoniatyöntekijä soittaa sinulle.                                    https://asiointi.vantaanseurakunnat.fi
  • Diakoniatyön puhelin 050 573 6277. Jätä viestisi niin otamme sinuun yhteyttä.
  • sähköpostilla: hakunilan.diakonia@evl.fi
  • Päivystys ilman ajanvarausta: 

        tiistaina klo 10-11 Länsimäen kirkon diakoniatoimisto (Kerokuja 9)

        tiistaina klo 13-14 Hakunilan kirkon diakoniatoimisto (Hakunilantie 48)

         HUOM! Tulethan vain täysin terveenä!Taloudellisissa asioissa ota mukaasi tilanteestasi kertovat tositteet. 

Keskusteluapua

Päivystävä pappi on paikalla kirkkoherranvirastossa ma-to klo 10-14, ota yhteyttä ensisijaisesti puhelimella p.09 8306500.

Keskusteluapua on tarjolla myös p. 09 8306 699 joka päivä klo 13-18. Puhelimeen vastaavat Vantaan seurakuntien työntekijät. 

 

poijut

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä.

Korona-pandemian vuoksi toivomme, että otat yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Jo puhelimessa pystyy hoitamaan monia asioita ja vaihtamaan ajatuksia tai voimme sopia tapaamisen niin, että se on turvallinen (huolehditaan turvaväleistä ja tarvittaessa käytetään maskeja, ulkonakin voi tavata).

Soita tai laita sähköpostia. Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen. Jo muutama keskustelukerta voi helpottaa ja auttaa eteenpäin. On suuri etuoikeus saada olla kuuntelijana mukana elämän monenlaisissa tilanteissa. 

Teen myös rippikoulutyötä, siinä on nuorten iloa ja elämänmakua.

Viikko on mukava aloittaa maanantaikirkolla klo 11 ja siitä alkaakin työviikko hyvissä merkeissä. 

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä!

 

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja "jäsentelyapua" ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin usein maanantaisin Hakunilan kirkon "Matalasta", toisinaan myös Länsimäen kirkon Puuroperjantaista.

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työskentelen Hakunilan seurakunnassa diakoniatyöntekijänä. Minut löytää maanantaisin Hakunilan kirkon yhteisöruokailusta klo 11-12.30, tiistaisin Länsimäen diakoniapäivystyksestä klo 10-11 sekä torstaisin Länsimäen kirkon Aamupuurolta klo 10.30. Vastaan myös Hakunilan keikkapankkipuhelimeen. Muina aikoina tapaan ihmisiä sovitusti kirkoilla. Minuun voit olla yhteydessä elämän erilaisissa kipukohdissa. Etsitään yhdessä ratkaisua niihin. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla.