Diakonia - tukea elämään

 

Kaipaatko kuuntelijaa?

Elämässä tapahtuu monenlaista. Me Hakunilan seurakunnan diakoniatyöntekijät olemme täällä sinua varten. Älä jää yksin!

Ota yhteyttä 

  • Diakoniatyön puhelin 050 573 6277. Jätä viestisi joko vastaajaan, lähetä wa-viesti tai tekstiviesti, niin otamme sinuun yhteyttä. 
  • sähköposti: hakunilan.diakonia@evl.fi
  • puhelinaika netissä: Sähköinen asiointi (vantaanseurakunnat.fi) Varaa sinulle sopiva aika ja diakoniatyöntekijä soittaa sinulle. 
  • Päivystävä pappi on paikalla kirkkoherranvirastossa ma-to klo 10-14, ota yhteyttä ensisijaisesti puhelimella p. 09 8306 500.

Mikäli tarvitset taloudellista tukea, varaudu esittämään dokumentteja kuten viimeisin toimeentulotukipäätös, tiliote tms. 

 

 

poijut

Ota yhteyttä

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua, etkä tiedä mistä sen saisit tai kaipaat hankalaan tilanteeseesi kuuntelijaa, niin ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä. 

Toivon, että otat yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Puhelimessa pystyy hoitamaan monia asioita ja vaihtamaan ajatuksia. Tarvittaessa voidaan sopia yksi tai useampi tapaaminen. Soita tai laita sähköpostia. 

Minut tavoittaa työaikana myös WhatsApp'ista ja Signalista.

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen. Jo muutama keskustelukerta voi helpottaa ja auttaa eteenpäin. On suuri etuoikeus saada olla kuuntelijana mukana elämän monenlaisissa tilanteissa. 

Teen myös rippikoulutyötä, siinä on nuorten iloa ja elämänmakua.

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä! Saat minuun yhteyden soittamalla, lähettämällä wa-viestin, tekstiviestin tai sähköpostin. 

 

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja jäsentelyapua ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin lähes aina maanantaisin Hakunilan maanantaikirkosta ja yhteisölounaalta.