Kaipaatko kuuntelijaa?

Diakoniatyöntekijä on koulutettu sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka kanssa voit keskustella luottamuksellisesti. Tarvittaessa diakoniatyöntekijä voi ohjata sinut eteenpäin tai auttaa löytämään oikean avun piiriin.   

Joulu 2023
Joulua ennen toimimme normaalin avustuskäytännön mukaan. 

Yhteystiedot 

  • Maanantai-torstai: p. 050 573 6277. Jätä viesti vastaajaan. (Tai lähetä viesti whatsapilla tai tekstiviestillä.)
  • sähköposti: hakunilan.diakonia@evl.fi
  • Otamme sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa.
  • Toimisto kiinni 18.12.2023-2.1.2024.

Akuutissa tilanteessa

  • Sosiaali- ja kriisipäivystys 24h p. 09 4191 5800

Taloudellinen apu

Taloudellinen apumme on kertaluonteista ja harkinnanvaraista ruoka-apua. Hakijalta selvitetään talous tiliotteiden ja mahdollisen toimeentulotukipäätöksen avulla. Mikäli sinulla on vaikeuksia vuokran tai jonkin muun laskun maksamisessa, ohjaamme kääntymään Kelan ja sosiaalityön puoleen.

Keskusteluapua meillä ja muualla

 

poijut

Ota yhteyttä

Johtava diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Työssäni parasta on ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen. Jo muutama keskustelukerta voi helpottaa ja auttaa eteenpäin. On suuri etuoikeus saada olla kuuntelijana mukana elämän monenlaisissa tilanteissa. 

Teen myös rippikoulutyötä, siinä on nuorten iloa ja elämänmakua.

Olemme täällä sinua varten, ota rohkeasti yhteyttä! Saat minuun yhteyden soittamalla, lähettämällä wa-viestin, tekstiviestin tai sähköpostin. 

 

Diakoniatyöntekijä
Hakunilan seurakunta

Teen diakoniatyötä Hakunilan seurakunnassa.
Minuun voit ottaa yhteyttä kriiseissä ja elämänongelmissa, jos koet tarvitsevasi kuuntelijaa ja jäsentelyapua ajatuksillesi. Keskusteluapu on maksutonta ja tapaamisia on useimmiten 1-5, tilanteesta ja tarpeesta riippuen. Tavoitat minut puhelimella, sähköpostilla tai WhatsAppilla. Ota yhteyttä, yksin ei tarvitse ihan kaikesta koittaa selvitä!
 
Me diakoniatyöntekijät olemme mukana seurakuntamme yhteisöllisissä ruokailuissa ja minut tavoittaakin lähes aina maanantaisin Hakunilan maanantaikirkosta ja yhteisölounaalta.