Hämeenkylän kirkon hautausmaa

Uurnalehto, muistolehto

Auratie 3 , 01630 Vantaa
09 830 6450 (kirkkoherranvirasto), 09 830 6459 (vahtimestarit)

Hautausmaa on auki ympäri vuorokauden.

Hämeenkylän kirkon hautausmaa.

AJANKOHTAISTA: Hämeenkylän kirkon hautausmaa uudistuu. R-osastolle rakennetaan holvihautoja ja sirottelualue 19.7.-15.10.2021 välisenä aikana. Pahoittelemme urakan aiheuttamaa häiriötä.

Hämeenkylän kirkon uurnahautausmaa on maisema-arkkitehti Gretel Hemgårdin suunnittelema ja se sijaitsee aivan kirkon vieressä koivujen katveessa. Hautausmaa on otettu käyttöön vuonna 1993.

Hautausmaalla on muistolehto ja uurnahautapaikkoja. Hautausmaalle haudataan vain vantaalaisia vainajia.
Hämeenkylän kirkon hautausmaahan voidaan haudata vain sulan maan aikana.
 
Hämeenkylän kirkossa pidettävään hautaan siunaamiseen toivomme omaisten valitsevan kantokahvallisen arkun. Siunaustoimituksen jälkeen arkun siirtäminen hautausautoon helpottuu.
 
Nimimuurin Valoon-lintuveistoksen sekä muualle siunattujen ja Karjalaan jääneiden muistomerkin on suunnitellut kuvanveistäjä Jorma Lehtonen.
 
 
Hautajaisten järjestelyt sekä hautapaikan varaamisen ja haudan hoitoon liittyvät järjestelyt on voitu tehdä 1.3.2021 alkaen soittamalla seurakuntien yhteiseen asiointipalvelun numeroon: p. 09 8306 220.
Vantaan seurakuntien hautausmaan toimiston henkilökunta vastaa puheluihin arkisin klo 9–15. Sähköpostiosoite on vantaa.hautaustoimi@evl.fi ja verkkopalveluun pääsee osoitteessa: asiointi.vantaanseurakunnat.fi
     
   
     
     

 

   
   
 

 

Pysäköinti