Hämeenkylän kirkon hautausmaa

Uurnalehto, muistolehto

Auratie 3 , 01630 Vantaa
Hautausmaan toimisto (09) 8306 220

Hautausmaa on auki ympäri vuorokauden.

Hämeenkylän kirkon hautausmaa.
AJANKOHTAISTA: Hämeenkylän kirkon hautausmaan holvihaudat otetaan käyttöön tammikuussa. Hautausajan voi varata hautausmaan toimistosta puh. 09 8306 220.
 
Hämeenkylän kirkon hautausmaan hautapaikat varataan hautausmaan toimistosta. Hautausmaan toimisto palvelee seurakuntalaisia siunausvarauksissa p. 09 8306 220.
Vantaan seurakuntien hautausmaan toimiston henkilökunta vastaa puheluihin arkisin klo 9–15.
Sähköpostiosoite on vantaa.hautaustoimi@evl.fi ja verkkopalveluun pääsee osoitteessa: asiointi.vantaanseurakunnat.fi. 

 

Hämeenkylän kirkon uurnahautausmaa on maisema-arkkitehti Gretel Hemgårdin suunnittelema ja se sijaitsee aivan kirkon vieressä koivujen katveessa. Hautausmaa on otettu käyttöön vuonna 1993. Vuonna 2021 hautausmaan R-osastoa uudistettiin rakentalalla alueelle sirottelualue ja holvihautoja. Hautausmaalla on muistolehto. Uurnahautapaikat ovat kaikki jo käytössä. Hautausmaalle haudataan vain vantaalaisia vainajia.

Hämeenkylän kirkon hautausmaan muistolehtoon, uurnasukuhautoihin ja sirottelualueelle voidaan haudata vain sulan maan aikana. Holvihautaan voidaan haudata myös talvisin.

Hämeenkylän kirkossa pidettävään hautaan siunaamiseen toivomme omaisten valitsevan kantokahvallisen arkun. Siunaustoimituksen jälkeen arkun siirtäminen hautausautoon helpottuu. Suosittelemme hautauksiin Hautaustoimen tarjoamaa lainauurnaa.
 
Nimimuurin Valoon-lintuveistoksen sekä muualle siunattujen ja Karjalaan jääneiden muistomerkin on suunnitellut kuvanveistäjä Jorma Lehtonen.
 
 
Pysäköinti