Tervetuloa!

Hakunilan seurakunnan alakouluikäisille suunnatuissa kerhoissa on mukavaa toimintaa yhdessä, kavereita ja pieni hartaus. Kerhot ovat ilmaisia, ellei toisin mainita.

Hakunilan seurakunnan varhaisnuorten kerhot keväällä 2020:

Kerhot jatkuvat joulutauon jälkeen viikolla 3 jatkuen huhtikuun 2020 loppuun. Tiedustelut: Nina Häkkinen p.0505722118.

Hakunilan kirkon kerhot:

 

Maanantaisin:

Kokkikerho klo 17.30-19  Hakunilan kirkon alakerran kerhotiloissa (sisäänkäynti kirjaston puoleisista päätyovista). Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 3-5 luokkalaiset. Kerhonohjaajina Saana, Emilia ja Oona. Tiedustelut vapaista paikoista: Nina Häkkinen 0505722118.

Tiistaisin:

Askartelukerho klo 17-18.30 Hakunilan kirkon yläkerran kerhohuoneessa (sisäänkäynti ostarin puoleisesta päätyovesta). Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 3-4 luokkalaiset. Kerhonohjaajina Kira ja Viivi. Kerhossa on tilaa. Ilmoittautua voi suoraan paikanpäällä.

Lennokkikerho klo 17.30-19.30 Hakunilan kirkon alakerran kehohuoneessa (sisäänkäynti kirjaston puoleisista ovista). Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 1-6 luokkalaiset. Kerhonohjaajina Markku ja Grigorij. Kerhossa on tilaa. Ilmoittautua voi suoraan paikanpäällä.

Keskiviikkoisin:

Kokkikerho klo 17.30-19  Hakunilan kirkon yläkerran kerhohuoneessa (sisäänkäynti ostarin puoleisesta päätyovesta). Kerhoon ovat tervetulleita kaikki 1-5 luokkalaiset. Kerhonohjaajina Bertina ja Maxi. Tiedustelut vapaista paikoista: Nina Häkkinen 0505722118.

Länsimäen kirkon kerhot:

 

Keskiviikkoisin: (Huom! alkaen 29.1!)

Kokkikerho klo 16-18  Länsimäen kirkon yläkerran kerhotiloissa. Kerho on 3-5 -luokkalaisille tarkoitettu. Kerhonohjaajina Inka, Juulia ja Maria. Kerhossa on tilaa. Ilmoittautua voi suoraan paikanpäällä.

Torstaisin:

Puuha-kokkikerho klo 17.30-19  Länsimäen kirkon yläkerran kerhotiloissa. Kerho on 1-3 -luokkalaisille tarkoitettu. Kerhonohjaajina Lotta ja Anniina. Kerhossa on tilaa. Ilmoittautua voi suoraan paikanpäällä.

Vantaan NMKY järjestää monenlaista toimintaa lapsille ja nuorille. Namikan toimisto on Hakunilan kirkolla. Lisätietoa: toimisto@NMKYvantaa.fi

Vantaan NMKYn kerhotoimintaan ilmoittaudut heidän sivustoilta.

 

nuorisotyönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Teen Hakunilan seurakunnan alueella nuoriso-, varhaisnuoriso ja rippikoulutyötä. Minulta voi kysyä erityisesti isoskoulutukseen, kouluyhteistyöhön, kerhoihin, leireihin ja retkiin liittyvistä asioista. Voit olla yhteydessä myös, jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa jutella. Yhteydessä voit olla puhelimitse, sähköpostilla tai watsappilla.