Tervetuloa!

Hakunilan seurakunnan alakouluikäisille suunnatuissa kerhoissa on mukavaa toimintaa yhdessä, kavereita ja pieni hartaus. Kerhot ovat ilmaisia, ellei toisin mainita.

Huom! Kerhot ovat tauolla toistaiseksi koronarajoitusten vuoksi.

 

Vallitsevan korona-tilanteen takia on tärkeää, että kerhoihin ei tulla sairaana. Kerhoissa myös noudatetaan tiukentuneita hygieniaohjeita. Ilmottautumisohjeet löytyvät jokaisen kerhon kohdalta. 

Kerhot Hakunilan kirkolla:

Maanantaina:

Puuhakerho 1-4 -luokkalaisille klo 16-17.30 Hakunilan kirkon alakerran kerhohuoneessa (käynti kirjaston puoleisesta päätyovesta). Kerhossa mm. leikitään, askarrellaan ja pelaillaan pelejä. Max. 12 kerholaista. Ilmottautumiset Nina Häkkiselle (p. 0505722118 soitto/viesti tai watsapp). Vapaita paikkoja voi käydä kysymässä myös suoraan paikan päältä. Kerhonohjaajina Maria ja Juulia.

Tiistaina: 

Lennokkikerho 1-6 -luokkalaisille klo 17.30-19.30 Hakunilan kirkon alakerran kerhohuoneessa (käynti kirjaston puoleisesta alaovesta). Kerhossa rakennellaan lennokkeja erilaisista rakennussarjoista. Max. 12 kerholaista. Ilmottautumaan voi mennä suoraan kerhopaikalle. Kerhonohjaajina Markku ja Grigorij. 

Keskiviikkona:

Kokkikerho 3-6 -luokkalaisille klo 17.30-19 Hakunilan kirkon alakerran kerhohuoneessa (käynti kirjaston puoleisesta alaovesta). Kerhossa kokkaillaan helppoja ruokia ja leivonnaisia. Max. 12 kerholaista. Ilmottautumiset ja mahdolliset ruoka-aineallergiat Nina Häkkiselle (p. 0505722118). Vapaita paikkoja voi myös jkäydä kysymässä suoraan kerhosta. Kerhonohjaajina Bertina ja Maxi.

Kerhot Länsimäen kirkolla:

Torstaina:

Torstis 1-6 -luokkalaisille klo 14-16 Länsimäen kirkon yläkerran kerhohuoneessa. Ilmottautumiset paikan päällä. Kerhossa askarrellaan, pelaillaan ja leikitään. Kerhossa tarjotaan lapsille pieni välipala. Torstis toteutuu yhteistyössä Vantaa ymca:n kanssa ja sitä ohjaa Jasmine Moberg.  

 

Katso lisää Vantaan ymca:n kerhoja osoitteesta www.nmkyvantaa.fi. 

Seuraavilta nettisivuilta löytyy monenlaista katseltavaa ja kuunneltavaa monenikäisille lapsille ja koko perheelle:

www.lastenkirkko.fi

www.leikkipankki.fi

www.iltasatu.org

www.satutuokio.fi

www.Ttila.fi

 

 

 

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Teen Hakunilan seurakunnan alueella nuoriso-, varhaisnuoriso ja rippikoulutyötä. Minulta voi kysyä erityisesti isoskoulutukseen, kouluyhteistyöhön, kerhoihin, leireihin ja retkiin liittyvistä asioista. Voit olla yhteydessä myös, jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa jutella. Yhteydessä voit olla puhelimitse, sähköpostilla tai watsappilla.