Lastenkirkossa ollaan rennosti yhdessä Jumalan kämmenellä.

Lastenkirkko on maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua. Lastenkirkkoon saavat tulla kaikenikäiset lapset ja sinne voi tulla myös koko perheen voimin. Mukana on laulu, leikki, rukous ja tutut raamatunkertomukset.

Osallistujat saavat mukaansa halutessaan kerran kuukaudessa ilmestyvän Lastenkirkko-lehden.

Lastenkirkot kokoontuvat Koskikeskuksessa, Pienten paikassa, klo 10 messun yhteydessä 23.2, 1.3, 8.3, 15.3, 22.3 ja 29.3.

Kirkkoon tullessa perhe menee yhdessä messuun. Lasten oma tuokio alkaa Pienten paikassa päivän rukouksen jälkeen ja takaisin messuun tullaan ehtoollisen alkaessa.

Lisätietoja varhaiskasvatussihteeri Maaret Hirvensalo p 050 572 2811 tai maaret.hirvensalo@evl.fi

Haluatko lastenkirkonohjaajaksi?

Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa?

Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta?

Haluatko opintojesi ohella olla mukana myös käytännön työssä?

Onko hengellinen matkakumppanuus ja elämän ihmettely yhdessä toisten kanssa sinulle tärkeää?

Etsimme Tikkurilan seurakuntaan lastenkirkonohjaajia. Lastenkirkot ovat uusi kristillisen varhaiskasvatuksen tapa täällä meillä. Lastenkirkot kokoontuvat tänä syksynä viisi kertaa sunnuntain klo 10 messun yhteydessä. Lastenkirkot ovat uusi juttu meillä ja tulevat entisen pyhäkoulun korvaajaksi. Siinä on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa.

 Lastenkirkonohjaajana saat koulutusta ja ohjausta tehtävään. Tilaamme sinulle myös Pieni on suurin -lehden ohjaajan versio ja Päkän vinkit pienille ja suurille -liitteen. Lastenkirkonohjaajat kokoontuvat muutaman kerran vuodessa tapaamaan toisiaan ja suunnittelemaan lastenkirkkoja ja myös virkistystä on luvassa.

Kun vapaaehtoistehtävän aikanaan haluat päättää, saat halutessasi työtodistuksen tehtävästä.

Ota yhteyttä – kerron sinulle mielelläni lisää tehtävästä!

 


Olemme myös facebookissa, tervetuloa tykkäämään.

 

Päkä-lammas
varhaiskasvatussihteeri
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Varhaiskasvatussihteerinä vastuullani on seurakunnan yhteistyö päiväkotien kanssa. Sitä toteutan yhdessä lastenohjaajien, pappien ja kanttoreiden kanssa. Päiväkotiyhteistyöstä voit lukea lisää tästä. Päiväkodit löytävät aiheesta lisätietoa tästä.

Myös pyhäkoulut ovat vastuullani. Pyhäkoulunohjaajina toimivat vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat. Lisäksi järjestelen retkiä perheille ja puuhailen erilaisissa tapahtumissa.
 
Olen ollut töissä Tikkurilan seurakunnassa kymmenen vuotta. Välissä sijaistin yhden vuoden myös Vantaan seurakuntayhtymässä kehitysvammaistyön diakonia.
 
Tykkään tehdä töitä täällä! Ilmapiiri on mukava, rento ja kannustava.