Rekolan seurakunnan työntekijäryhmäkuva

Rekolan seurakunta

toimii Koivukylän suuralueella ja on perustettu vuoden 1985 alussa. Seurakunta on osana ihmisten elämää,  jäseniä on yli 12 000. Rekolan Pyhän Andreaan kirkko seisoo korkealla mäellä Kustaantien varressa ja on nimetty apostoli Andreaan mukaan. Toimintaamme löytyy myös Asolan seurakuntatalolta.

Kuljemme mukanasi, läpi elämäsi, eri tilanteissa. Rakastamme, välitämme, rukoilemme ja luotamme Jumalaan.

Welcome! / Добро пожаловать! / Tere tulemast! / 欢迎! / Karibu!

kirkkoherranvirasto painike
►Kirkkoherranviraston yhteystiedot ja aukioloajat

Ajankohtaista 

Koronaviruksen aiheuttamat poikkeukset Rekolan seurakunnassa. Tiedot päivitetty: 1.6.

Jumalanpalveluksien ja muiden toimitusten järjestäminen 

Jumalanpalveluksia pääset seuraamaan myös etänä Rekolan seurakunnan ►Facebook-sivulla

Tarvitsetko apua? Lue täältä, miten saat seurakunnasta apua.

Rekolan Pyhän Andreaan kirkossa ensimmäinen avoin jumalanpalvelus pidetään juhannuspäivänä 20.6. Kesäkuun kahtena ensimmäisenä sunnuntaina on konfirmaatio, johon voidaan kutsua vain konfirmoitavien nuorten läheisimmät ihmiset. Konfirmaatiot ja muut jumalanpalvelukset lähetetään edelleen suorina Rekolan seurakunnan Facebook-sivulla. Niiden seuraamiseen ei tarvitse Facebook-tiliä eikä kirjautua Facebookiin. Jokaisesta jumalanpalveluksesta löydät yksityiskohtaista tietoa osallistumismahdollisuudesta, seurattavuudesta verkossa, kolehtia korvaavasta keräyksestä ja muusta tapahtumakalenterista kunkin pyhän päivämäärän kohdalta. Tiedot päivittyvät hitaasti, koska epidemiarajoitukset elävät ja muuttuvat, mutta viimeistään saman viikon sisällä, jolloin jumalanpalvelus on.

Toivomme seurakuntalaisilta ymmärrystä, kun asetamme nuorten ja heidän perheidensä juhlat etusijalle. Niin messuissa kävijät, messuavustajat kuin seurakunnan työntekijätkin kaipaavat nyt niitä ihan tavallisia Rekolan messuja ehkä enemmän kuin koskaan tiesivät kaipaavansa. Niiden aika tulee vielä.

Kirkkoherranvirasto palvelee arkisin puhelimitse klo 9-14, käynneistä on sovittava erikseen.

Diakoniapäivystyksen ajan tasalla olevat ►tiedot löytyvät täältä.

Papit ja muut työntekijät tavoittaa myös puhelimitse ja henkilökohtaisia keskusteluaikoja on mahdollista sopia suoraan heidän kanssaan.

 

Rippikoulujen kesän leirijaksoihin muutoksia Vantaan seurakunnissa

17.4.2020

Piispainkokous päätti 15.4.2020, että kesän 2020 rippikoulut toteutetaan poikkeusolojen jatkuessa siten, että rippikoululeirien ja päivärippikoulujen lähiopetusta siirretään myöhempään ajankohtaan sekä käytetään etäopetusta tarvittaessa tukitoimena.

Vantaan seurakunnissa ennen juhannusta olevat leirit siirretään tai toteutetaan monimuotoisesti etäopetuksena ja myöhemmin järjestettävinä kokoontumisina tai muulla vaihtoehtoisella tavalla. Siirrot pyritään ajoittamaan loppukesään tai alkusyksyyn. 

Seurakunnat informoivat kutakin rippikouluryhmää erikseen. Juhannuksen jälkeisistä rippikoulusta informoidaan 20.5. mennessä.

Ajankohtainen ohjeistus pandemian tilanteesta otetaan huomioon 

Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ihmisten terveys ja sitä turvaavat viranomaismääräykset ohjaavat valmistautumistamme tulevaan rippikoulukesään. Leirejä ja muita rippikoulukokoontumisia järjestetään vasta, kun viranomaiset ovat antaneet siihen selkeän luvan. Emme tällä hetkellä tiedä, miten tilanne tulee kehittymään, mutta varautuminen vaihtoehtoisiin toteutuksiin käynnistetään.  

Kevään aikana pidämme yhteyttä rippikouluihin ilmoittautuneisiin nuoriin, heidän huoltajiinsa sekä isosiin. Jokaiselle rippikouluryhmälle pyritään järjestämään mahdollisuus osallistua leirille tai muulle lähiopetusjaksolle sitten kun se on turvallista ja tilanteen puolesta mahdollista

Kasteen voi nyt varata netissä!

kastevaraus painike

Vantaan seurakuntalaisena voit varata kasteen netissä. Kasteeseen liittyvää tietoa löydät ►täältä.

tapahtumakalenteri painike
►Kaikki tapahtumamme löydät tapahtumakalenterista

viikko-ohjelma painike

►toistaiseksi tapahtumat ja toiminta tauolla