Rekolan seurakunnan työntekijäryhmäkuva

Rekolan seurakunta

toimii Koivukylän suuralueella ja on perustettu vuoden 1985 alussa. Seurakunta on osana ihmisten elämää,  jäseniä on yli 12 000. Rekolan Pyhän Andreaan kirkko seisoo korkealla mäellä Kustaantien varressa ja on nimetty apostoli Andreaan mukaan. Toimintaamme löytyy myös Asolan seurakuntatalolta.

Kuljemme mukanasi, läpi elämäsi, eri tilanteissa. Rakastamme, välitämme, rukoilemme ja luotamme Jumalaan.

Welcome! / Добро пожаловать! / Tere tulemast! / 欢迎! / Karibu!

kirkkoherranvirasto painike
►Kirkkoherranviraston yhteystiedot ja aukioloajat

Ajankohtaista 

Apua kuten kotiinkuljetusta koronaepidemian aikana tarjoavia apteekkeja, kauppoja ja muita palveluita seurakunnan alueella. (pdf)

Koronaviruksen aiheuttamat poikkeukset Rekolan seurakunnassa. Tiedot päivitetty: 30.3.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi seurakunnan toimintaa järjestetään uudella tavalla. 

Kirkolliset toimituksia kuten hautajaisia, kasteita ja vihkimisiä voidaan edelleen pitää, mutta tilaisuuksiin voi osallistua korkeintaan 10 henkilöä. Kysy mahdollisuuksista järjestää tai siirtää tilaisuus.

Jumalanpalveluksia pääset seuraamaan etänä Rekolan seurakunnan ►Facebook-sivulla. 

Kirkkoherranvirasto palvelee arkisin klo 9-14 puhelimitse, käynneistä on sovittava erikseen.

Diakoniapäivystyksen ajan tasalla olevat ►tiedot löytyvät täältä.

Rekolan Pyhän Andreaan kirkko on auki ja työntekijöitä on tavattavissa torstaisin klo 16-19, sekä sunnuntaisin klo 11-12. Älä tule kirkkoon, jos sinulla on flunssaoireita. Tavoitat meidät myös puhelimitse ja netissä. Kiitos kun suojelet kaikkia!

Papit ja muut työntekijät tavoittaa myös puhelimitse ja henkilökohtaisia keskusteluaikoja on mahdollista sopia suoraan heidän kanssaan.

Ryhmätoiminta Yläovet auki aikuisille ja Asolan ankkuri sekä muita tilaisuuksia joudutaan valitettavasti perumaan. Sekä lasten, nuorten että aikuisten kokoontumiset on myös valitettavasti peruttu. Tiedot päivitetään tapahtumakalenteriin ensi tilassa.

Kirkkoherran syntymäpäiväkeräys
Huhtikuun aikana voit osallistua lasten ja nuorten syrjäytymistä ehkäisevään työhön Rekolan alueella Nuorten miesten kristillisen yhdistyksen kautta. Kirkkoherra Laura Maria Latikka täyttää 50 ja keräys on hänen syntymäpäiväkeräyksensä. Lahjoitukset: Vantaan YMCA (NMKY)
FI57 572010 410129 29 Viestikenttään "LML 50"
Rahankeräyslupa RA/2020/13
https://ymca.fi/lahjoituskauppa/tuote/harrastus-lapselle/
 

Tänä vuonna Yhteisvastuukeräyksen tuotto menee vanhemmuuden tukemiseen Suomessa ja ulkomailla. Kun lahjoitat Rekolan seurakunnan kautta, 20% tuotosta jää Rekolan seurakunnan työhön vanhemmuuden tukemisessa.

Lisää tietoa Yhteisvastuukeräyksestä löydät täältä.

 

Kasteen voi nyt varata netissä!

kastevaraus painike

Vantaan seurakuntalaisena voit varata kasteen netissä. Kasteeseen liittyvää tietoa löydät ►täältä.

tapahtumakalenteri painike
►Kaikki tapahtumamme löydät tapahtumakalenterista

viikko-ohjelma painike

►toistaiseksi tapahtumat ja toiminta tauolla

Keräysvetoomus

Palmusunnuntain kolehdin sijaan toivomme sinun osallistuvan Suomen Lähetysseuran kautta keräykseen, jolla tuetaan tälle palmusunnuntaille suunniteltua kohdetta.

Kouluttautuminen on tehokas keino taistella köyhyyttä vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa. Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500. Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155 tai tee verkkolahjoitus osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti. Jumala siunatkoon lahjasi!

Yhteisvastuu2020 Onni-koira ja keräyslipas