Rekolan seurakunnan työntekijäryhmäkuva

Rekolan seurakunta

toimii Koivukylän suuralueella ja on perustettu vuoden 1985 alussa. Seurakunta on osana ihmisten elämää,  jäseniä on yli 12 000. Rekolan Pyhän Andreaan kirkko seisoo korkealla mäellä Kustaantien varressa ja on nimetty apostoli Andreaan mukaan. Toimintaamme löytyy myös Asolan seurakuntatalolta.

Kuljemme mukanasi, läpi elämäsi, eri tilanteissa. Rakastamme, välitämme, rukoilemme ja luotamme Jumalaan.

Welcome! / Добро пожаловать! / Tere tulemast! / 欢迎! / Karibu!


►Kirkkoherranviraston yhteystiedot ja aukioloajat

Ajankohtaista 

Koronaviruksen aiheuttamat poikkeukset Rekolan seurakunnassa. Tiedot päivitetty: 13.8.

 

Jumalanpalveluksien ja muiden toimitusten järjestäminen 

Jumalanpalveluksia pääset seuraamaan myös etänä Rekolan seurakunnan ►Facebook-sivulla

Tarvitsetko apua? Lue täältä, miten saat seurakunnasta apua.

Rekolan kirkossa voi osallistua messuihin, mutta noudatamme 50-70 hengen enimmäisosallistujamäärää, ja huolehdimme hygieniasta ja turvaväleistä. Konfirmaatiomessuihin toivomme paikalle vain rippikoululaisten läheisiä, jotta enimmäismäärän takia vähintään he pääsisivät osallistumaan nuortensa juhlaan.

Kaikki jumalanpalvelukset ja messut lähetetään myös suorina Rekolan seurakunnan Facebook-sivulla. Niiden seuraamiseen ei tarvitse Facebook-tiliä eikä kirjautua Facebookiin. Jokaisesta jumalanpalveluksesta löydät yksityiskohtaista tietoa osallistumismahdollisuudesta, seurattavuudesta verkossa, kolehtia korvaavasta keräyksestä ja muusta tapahtumakalenterista kunkin pyhän päivämäärän kohdalta. Tiedot päivittyvät hitaasti, koska pandemiarajoitukset elävät ja muuttuvat nopeastikin.

Toivomme seurakuntalaisilta ymmärrystä turvallisuuskäytänteissä, ja kun asetamme rippikoululaisten perheet etusijalle konfirmaatiomessujen osallistujissa. Niin messuissa kävijät, messuavustajat kuin seurakunnan työntekijätkin kaipaavat nyt niitä ihan tavallisia Rekolan messuja ehkä enemmän kuin koskaan tiesivät kaipaavansa. Niiden aika tulee vielä.

Kirkkoherranvirasto palvelee arkisin puhelimitse klo 9-14, käynneistä on sovittava erikseen.

Diakoniapäivystyksen ajan tasalla olevat ►tiedot löytyvät täältä.

Papit ja muut työntekijät tavoittaa myös puhelimitse ja henkilökohtaisia keskusteluaikoja on mahdollista sopia suoraan heidän kanssaan.

Virkojen täyttö: Seurakuntaan valitaan pappi, kanttori ja diakoniatyöntekijä viimeistään syyskuussa. Hakijoiden haastattelut järjestetään 10.8. (papin virka), 11.8. (diakonian virka) ja 13.8. (kanttorin virka). Rukoilemme johdatusta valintoihin. Hakijoita on paljon. Monet heistä ovat erittäin päteviä ja osaavia, joten seurakuntaneuvosto tarvitsee paljon viisasta harkintaa päätöksiin.

Kasteen ja vihkimisen voi nyt varata netissä!

Vantaan seurakuntalaisena voit varata kasteen tai vihkimisen netissä.
Kasteeseen liittyvää tietoa löydät ►täältä.
Vihkimiseen liittyvää tieto löydät ►täältä.

tapahtumakalenteri painike
►Kaikki tapahtumamme löydät tapahtumakalenterista

viikko-ohjelma painike

►Seurakunnan viikko-ohjelma löytyy ylläolevasta napista PDF
►ajalla: 13.8.-13.9.2020