Ryhmänohjaajakoulutus kerhonohjaajille ja isosille

 

Isos- ja ryhmänohjaajakoulutuksen ilmoittautuminen Ilmoittautumiset osion kautta.

Meidät tavoittaa omien yhteystietojen lisäksi sähköpostilla myös: nuoret.tikkurila@evl.fi

Seuraa meitä myös Instagramissa @tiksinnuoret

Ryhmänohjaajakoulutus 2024-2025Syyskuussa rippikoulujen jälkeen käynnistyy ryhmänohjaajakoulutus, jonka käymällä voi päästä kerhonohjaajaksi ja isoseksi sekä muihin ohjaus- ja vastuutehtäviin seurakunnassa. Kaikille yhteisen ryhmänohjaajakoulutuksen syyskauden jälkeen voi kouluttautua kerhonohjaajaksi, isoseksi tai molempiin tehtäviin.

 

Mikäli haluat aloittaa koulutuksen myöhemmin tai vaikka kesken kauden, sekin onnistuu. Näissä ja muissa koulutuksiin, kerhonohjaajien ja isosten toimintaan liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin (katso yhteystiedot alla). 

 

Koulutuksia järjestetään ensimmäisenä vuonna tiistain ryhmille joka toinen viikko ja sunnuntain ryhmille noin kerran kuussa. Lisäksi käydään leireillä, osallistutaan mm. Yhteisvastuu-keräykseen ja toteutetaan yhdessä pieniä tapahtumia. Jollet pääse johonkin kokoontumiseen mukaan, ilmoita siitä ohjaajille vaikka teksti- tai WhatsApp-viestillä. Tuemme myös osittaista etäopiskelua ja itsenäistä suorittamista.

 

Ryhmänohjaajakoulutus on hyvä mahdollisuus oppia tuntemaan itseä ja toisia sekä omia ja ryhmän yhteisiä vahvuuksia. Samalla päästään käsittelemään uskonkysymyksiä ehkä uusillakin tavoilla rennossa ja hauskassa seurassa.


 

Lisätiedot:
 

ROK1

Nuorisotyönohjaaja

Enni Korhonen

enni.korhonen@evl.fi

p. 050 369 3529

KERHONOHJAAJAT
Nuorisotyönohjaaja
Marjukka Valtanen

marjukka.valtanen@evl.fi 
p. 050 526 9401

ISO2
Nuorisosihteeri
Heli Varstala
heli.varstala@evl.fi
p. 050 575 8684


ISO3+
Nuorisotyönohjaaja
Sirpa Rosenberg
sirpa.rosenberg@evl.fi
p. 050 369 3528