Apua ja tukea elämän haasteisiin 

 Onko elämässäsi asioita, joista et voi keskustella kenenkään kanssa? Kaatuvatko kotona seinät päälle? Tai ovatko arjen palapelin palat hukassa, etkä tiedä mitä pitäisi tehdä? 

Voit varata ajan ja käydä diakoniatyöntekijän kanssa rauhassa ja luottamuksellisesti läpi elämäntilannettasi. Tarjoamme mahdollisuuden kertaluontoiseen tai useamman tapaamiskerran keskusteluapuun. 

Usein helpottaa, kun saa jäsennellä mielessä olevaa huolimöykkyä ulkopuolisen ihmisen kanssa. Tarvittaessa diakoniatyöntekijä ohjaa ja auttaa oikean avun piiriin. Oli murheesi sitten suuri tai pieni, älä jää yksin – huolet helpottavat jakamalla.  

ihmisiä kiipeää vuorelle.

Palvelemme sinua  

  • Voit varata ajan puhelinkeskustelua varten tästä linkistä - soitamme sinulle sovittuna aikana. Puhelimessa tehdään alkukartoitus ja varataan tarvittaessa erillinen läsnävastaanottoaika kirkolle
  • Tarjoamme luottamuksellisia ja vaitiolovelvollisuuden sitomia aikoja keskusteluun, jossa voit käydä läpi elämäsi asioita omassa tahdissasi.
     
  • Voit myös jättää soittopyynnön p. 050 439 9651 tai diakonia.tikkurila@evl.fi. Vastaamme soittopyyntöihin ja sähköposteihin yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa. Puhelut tulevat eri numeroista. Huom! Numeroon ei voi laittaa tekstiviestejä.
  • Taloudellisissa kysymyksissä huomioitavaa: 
  •  Diakoninen avustaminen on  harkinnanvaraista, pienimuotoista ja kertaluontoista. Tilanteen kartoittamiseksi tarvitsemme koko talouden tiliotteet, tiedot tuloista ja menoista. Diakoniatyö ei avusta vuokrarästeissä eikä maksa vuokratakuita. Vuokrarästiasiassa ota yhteyttä  vuokranantajaan ja sosiaalitoimeen.   
  • Tarjoamme tiistaisin ilmaisen lounaan Tikkurilan kirkolla klo 12. Linkki ruokailun sivulle  

 

Mahdollisuus tavata toisia ja osallistua eri tavoilla:


Keskiviikkoisin klo 12.00 - 15.00 Avoin kohtaamispaikka

Kaikille avoimessa kohtaamispaikassa voit vaihtaa kuulumisia ja tavata toisia ihmisiä. Tarjolla kuppi kuumaa tai kylmää juotavaa ja pientä makeaa, mutta ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa ja keskusteluseuraa!  Olet tervetullut piipahtamaan lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa, yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa! 

Tiistaisin klo 11.30 arkimessu ja yhteisölounas klo 12
 

Tikkurilan kirkolla tarjoillaan yhteisölounasta tiistaisin klo 12–13. Ruoan valmistuksessa on käytetty Yhteisen pöydän hävikkiruokaa ja ruokailu on osallistujille maksuton. Olet tervetullut myös arkimessuun ennen lounasta klo 11.30–12. 


 

Hyvän mielen ryhmä

ma 21.8. klo 17.00 – 19.00

Sydän kaiverrettu puuseinään,

 Vehkapolun kerhotilalla (Tikkurilan kirkon vieressä)

Hyvän mielen ryhmä, mielen hyvinvoinnista kiinnostuneille

Oletko sinä tai läheisesi kokenut mielenterveyden haasteita?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan mielen hyvinvoinnista.

Kokoonnumme maanantaisin  klo 17-19 Vehkapolun kerhotilassa.

Ryhmä on tarkoitettu kaiken ikäisille.

Huom! 11.9. kokoonnumme Heurekan edessä ulkoilun merkeissä

 

KIELIKERHO!

Ihmisiä eri kulttuureista istuu sohvalla juttelemassa.

Ota yhteyttä

diakonissa
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa
diakoni, verkkokeskustelija
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6258
PL 69
01301 Vantaa

Työskentelen diakoniatyön tiimissä, mutta tehtäviini kuuluvat diakoniatyön lisäksi myös erilaiset nettifoorumit. Työnkuvaani kuuluvat verkkoauttaminen, verkkokeskustelu, someviestintä  sekä diakoniatyössä erityisesti yksinhuoltajaperheet ja keskusteluapu.
Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja lämmin. Uskon auttavan keskustelun voimaan niin kasvokkain kuin myös verkon välityksellä. Pidän erilaisista luovan toiminnan muodoista ja käytän niitä myös asiakaskohtaamisissa tarpeen ja tilanteen mukaan. 

Diakoniatyön ja kriisivalmiuden koordinoiva esihenkilö
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoniatyön ja kriisivalmiuden koordinoiva esihenkilö Tikkurilan seurakunnassa. Meihin diakoniatyöntekijöihin voit olla yhteydessä silloin, kun elämässä kaikki ei suju ihan suunnitelmien mukaisesti. Kanssamme voit selvietellä ajatuksiasi ja saada apua elämäntilanteeseesi. Löydät diakoniatyön yhteystiedot sivuiltamme. 

diakonissa
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12a
01300 Vantaa

Teen diakoniatyötä Tikkurilan seurakunnassa. Jos tarvitset apua etkä tiedä mistä sen saisit tai tarvitset kuuntelijaa, ota yhteyttä. Mietitään yhdessä, mitä tehdä. Toimin yhteyshenkilönä diakoniatyön vapaaehtoisille.

Löydät minut tiistaisin yhteisölounaalta Tikkurilan kirkolla. Yhteyden minuun saat lähettämällä sähköpostia tai laittamalla WhatsApp -viestin. Luen niitä työaikana.