Apua ja tukea elämän haasteisiin 

 Onko elämässäsi asioita, joista et voi keskustella kenenkään kanssa? Kaatuvatko kotona seinät päälle? Tai ovatko arjen palapelin palat hukassa, etkä tiedä mitä pitäisi tehdä? 

Voit varata ajan ja käydä diakoniatyöntekijän kanssa rauhassa ja luottamuksellisesti läpi elämäntilannettasi. Tarjoamme mahdollisuuden kertaluontoiseen tai useamman tapaamiskerran keskusteluapuun. 

Usein helpottaa, kun saa jäsennellä mielessä olevaa huolimöykkyä ulkopuolisen ihmisen kanssa. Tarvittaessa diakoniatyöntekijä ohjaa ja auttaa oikean avun piiriin. Oli murheesi sitten suuri tai pieni, älä jää yksin – huolet helpottavat jakamalla.  

ihmisiä kiipeää vuorelle.

Palvelemme sinua  

 • Tikkurilan seurakunnan alueella asuvat:
 • Voit varata ajan puhelinkeskustelua varten tästä linkistä - soitamme sinulle sovittuna aikana. Puhelimessa tehdään alkukartoitus ja varataan tarvittaessa erillinen läsnävastaanottoaika kirkolle.   
 • Tarjoamme luottamuksellisia ja vaitiolovelvollisuuden sitomia aikoja keskusteluun, jossa voit käydä läpi elämäsi asioita omassa tahdissasi.
   
 • Voit myös jättää soittopyynnön p. 050 439 9651 tai diakonia.tikkurila@evl.fi. Vastaamme soittopyyntöihin ja sähköposteihin yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa. Puhelut tulevat eri numeroista. Huom! Numeroon ei voi laittaa tekstiviestejä.  
 • Mikäli haluat käyttää sähköpostissa salattua yhteyttä, käytä oheista palvelua  tämän linkinLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta
 • Taloudellisissa kysymyksissä huomioitavaa: 
 •  Diakoninen avustaminen on  harkinnanvaraista, pienimuotoista ja kertaluontoista. Tilanteen kartoittamiseksi tarvitsemme koko talouden tiliotteet, tiedot tuloista ja menoista. Diakoniatyö ei avusta vuokrarästeissä eikä maksa vuokratakuita. Vuokrarästiasiassa ota yhteyttä  vuokranantajaan ja sosiaalitoimeen.   Jos asut muualla kuin Tikkurilan srk alueella, ota yhteys oman seurakuntasi diakoniaan.

   
 • Tarjoamme tiistaisin ilmaisen lounaan Tikkurilan kirkolla klo 12. Linkki ruokailun sivulle  

 

 

 

Tiedoksi: Joulukukkakampanjassa kukkia lahjoitettiin 309 kpl.

Vantaan kotihoito välitti kukkaset asiakkailleen yhteistyössä Tikkurilan seurakunnan kanssa.  

Lämmin kiitos lahjastasi! 


******

Mahdollisuus tavata toisia ja osallistua eri tavoilla:

Keskiviikkoisin klo 12.00 - 15.00 Avoin kohtaamispaikka

Kaikille avoimessa kohtaamispaikassa voit vaihtaa kuulumisia ja tavata toisia ihmisiä. Tarjolla kuppi kuumaa tai kylmää juotavaa ja pientä makeaa, mutta ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa ja keskusteluseuraa!  Olet tervetullut piipahtamaan lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa, yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa! 
 

Tiistaisin klo 11.30 arkimessu ja yhteisölounas klo 12
 

Tikkurilan kirkolla tarjoillaan yhteisölounasta tiistaisin klo 12–13. Ruoan valmistuksessa on käytetty Yhteisen pöydän hävikkiruokaa ja ruokailu on osallistujille maksuton. Olet tervetullut myös arkimessuun ennen lounasta klo 11.30–12. 

 

Voit tulla mukaan:

tiistain viikkomessu klo 11.30-12

tiistain yhteisölounas klo 12-13

keskiviikon avoin kohtaamispaikka 12-15

kielikerho 

 

 

 

Ota yhteyttä

diakonissa
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa
diakoni, verkkokeskustelija
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6258
PL 69
01301 Vantaa

Työskentelen diakoniatyön tiimissä, mutta tehtäviini kuuluvat diakoniatyön lisäksi myös erilaiset nettifoorumit. Työnkuvaani kuuluvat verkkoauttaminen, verkkokeskustelu, someviestintä  sekä diakoniatyössä erityisesti yksinhuoltajaperheet ja keskusteluapu.
Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja lämmin. Uskon auttavan keskustelun voimaan niin kasvokkain kuin myös verkon välityksellä. Pidän erilaisista luovan toiminnan muodoista ja käytän niitä myös asiakaskohtaamisissa tarpeen ja tilanteen mukaan. 

Diakoniatyön ja kriisivalmiuden koordinoiva esihenkilö. Vuorotteluvapaalla 1.2.- 29.7.2024
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoniatyön ja kriisivalmiuden koordinoiva esihenkilö Tikkurilan seurakunnassa. Meihin diakoniatyöntekijöihin voit olla yhteydessä silloin, kun elämässä kaikki ei suju ihan suunnitelmien mukaisesti. Kanssamme voit selvietellä ajatuksiasi ja saada apua elämäntilanteeseesi. Löydät diakoniatyön yhteystiedot sivuiltamme. 

Seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta

Olen Tikkurilan seurakunnan diakoniapappi. Yleisten papin tehtävien lisäksi vastuullani on erityisesti sururyhmien koordinoiminen ja ohjaaminen. Minuun voit olla yhteydessä myös silloin, kun haluat keskustella kahden kesken omasta elämästäsi. Kohtaan sinut hyväksyvästi ja arvostavasti.

Haluan rakentaa yhdenvertaista, oikeudenmukaista ja turvallista seurakuntaa, jossa ihan jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi sellaisena kuin on. On suuri lahja, että saan pappina kulkea mukana elämän merkittävissä hetkissä.

Rentoudun hyvien keskustelujen ja kahvikupillisten äärellä. Nautin myös tanssimisesta, erityisesti salsa ja latinalaistanssit pistävät liikkeelle kehon sekä mielen. 

vs. diakoniatyön ja kriisivalmiuden koordinoiva esihenkilö
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12a
01300 Vantaa

Teen diakoniatyötä Tikkurilan seurakunnassa. Toimin diakoniatyöntekijöiden vs. esihenkilönä. Jos tarvitset apua etkä tiedä mistä sen saisit tai tarvitset kuuntelijaa, ota yhteyttä. Diakoniatyötekijät tavoitat puhelimitse, p. 050 439 9651 tai sähköpostilla, diakonia.tikkurila@evl.fi.

Löydät minut tiistaisin yhteisölounaalta Tikkurilan kirkolla. Yhteyden minuun saat lähettämällä sähköpostia tai laittamalla WhatsApp -viestin. Luen niitä työaikana.

vs. diakoniatyöntekijä
Tikkurilan seurakunta

Toimin diakoniatyöntekijänä Tikkurilan seurakunnassa. Jos tarvitset kuuntelijaa tai apua erilaisissa elämän haasteissa, ota yhteyttä. Diakoniatyötekijät tavoitat puhelimitse, p. 050 439 9651 tai sähköpostilla, diakonia.tikkurila@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Toimin yhteyshenkilönä diakoniatyön vapaaehtoisille.  

Löydät minut tiistaisin yhteisölounaalta, keskiviikkoisin Avoimesta kohtaamispaikasta ja torstaisin kielikerhosta Tikkurilan kirkolla. Parhaiten saat yhteyden minuun WhatsApp:illa tai sähköpostilla.