Apua ja tukea arjen haasteisiin

 

Onko elämässäsi asioita, joista et voi keskustella kenenkään kanssa? Kaatuuko kotona seinät päälle? Tai onko arjen palapelin palat hukassa, etkä tiedä mitä pitäisi tehdä?

Diakoniatyöntekijä on koulutettu sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka kanssa voit luottamuksellisesti käydä läpi elämäntilannettasi ja miettiä yhdessä ratkaisuja. Tarvittaessa diakonityöntekijä voi ohjata sinut eteenpäin tai auttaa löytämään oikean avun piiriin.

Oli murheesi sitten suuri tai pieni, älä jää yksin - me olemme täällä sinua varten!

 

 

 

Tällä hetkellä palvelemme lähtökohtaisesti ajanvarauksella 

 

  • Voit varata ajan puhelinkeskustelua varten tästä linkistä - soitamme sinulle sovitulla hetkellä
     
  • Voit myös jättää soittopyynnön p. 050 439 9651 tai diakonia.tikkurila@evl.fi. Vastaamme soittopyyntöihin pääsääntöisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä. Huom! Numeroon ei voi laittaa tekstiviestejä.

 

Keskusteluapua meillä ja muualla

  • Jos koronatilanne ahdistaa tai kaipaat muuten keskusteluapua, tavoitat päivystävän papin arkisin ma-pe klo 12-15 numerosta 09 8306 202 
  • Kirkon palveleva puhelin vastaa joka päivä klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80
  • Kirkon palveleva chat arkisin ma-pe klo 12-20 www.kirkonkeskusteluapua.fi
  • Mieli ry:n valtakunnallinen kriisipuhelin 09 2525 0111 päivystää 24/7. Lisätietoja www.mieli.fi
  • Mieli ry:n Solmussa chat aikuisille ma ja ke klo 15-19 sekä ti ja to klo 15-17
  • Sekasin chat nuorille ma-pe klo 9-24 sekä la-su 15-24

 

Ota yhteyttä

diakonissa
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa
diakoni, verkkokeskustelija
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6258
PL 69
01301 Vantaa

Työskentelen diakoniatyön tiimissä, mutta tehtäviini kuuluvat diakoniatyön lisäksi myös erilaiset nettifoorumit. Työnkuvaani kuuluvat verkkoauttaminen, verkkokeskustelu, someviestintä  sekä diakoniatyössä erityisesti yksinhuoltajaperheet ja keskusteluapu.
Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja lämmin. Uskon auttavan keskustelun voimaan niin kasvokkain kuin myös verkon välityksellä. Pidän erilaisista luovan toiminnan muodoista ja käytän niitä myös asiakaskohtaamisissa tarpeen ja tilanteen mukaan. 

diakoni
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tulin Tikkurilan seurakuntaan diakoniatyöntekijän sijaiseksi keväällä 2011. Vakivirassa olen ollut joulukuusta 2016 lähtien. Vastaan seurakuntamme maahanmuuttajatyöstä ja Yhteisvastuukeräyksestä. Muuten työhöni kuuluvat yhteiset diakonian tehtävät. Diakoniatyössä saan kulkea erilaisten ihmisten rinnalla näiden elämäntilanteissa. Jokainen työpaivä tuo jotain uutta tullessaan. Innostun helposti kaiken uuden kehittämisestä. Iloitsen työssäni ihmisten kohtaamisesta ja osaavista työkavereista.
 
Vapaa-ajan harrastuksista tärkein minulle on koirani Onnin kanssa lenkkeily.

Diakoniatyöntekijä
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoni ja tehtäväni on koordinoida seurakuntamme vapaaehtoistyötä. Voit lukea  vapaaehtoistyöstä lisää tästä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina olen ollut jo 7 vuotta.

Työni Tikkurilan seurakunnassa on moninaista ja mikä hienointa, saan kohdata päivittäin ihania, taitavia vapaaehtoisiamme. Mikäli olet kiinnostunut jostakin valmiista vapaaehtoistyön muodosta tai sinulla on idea aivan jostakin uudesta toiminnasta, niin minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla paivi.makinen@evl.fi tai puhelimitse 050 548 6078
 

kappalainen
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tulin Tikkurilan seurakunnan palvelukseen vuonna 2008. Työalani on diakonia ja projektit. Projektit tarkoittavat erityyppisten kokoavien tapahtumien järjestämistä ja toimia yhteyshenkilönä, kun seurakuntaa kutsutaan yhteistyöhön mihin tahansa tilaisuuteen, tapahtumaan tai projektiin.

Työ on minulle rakasta koko kirjossaan ja olen kiitollinen saadessani toimia tässä ammatissa.
Voimavarani työssä ja koko elämässä ovat usko, toivo, rakkaus ja huumori. Harrastan kuntoliikuntaa muodossa ja toisessa. Rakas ja tärkeä harrastus ovat marjastus ja sienestys. Suurimmat ilon ja onnen hetket olen jakanut lähilasten ja koirien kanssa. Vahva ystäväpiiri on suuri lahja ja merkitsee kohdallani usein myös perhettä.