Onko elämässäsi asioita, joista on vaikea keskustella?
Voit varata ajan keskustella diakoniatyöntekijän kanssa rauhassa ja luottamuksellisesti elämäsi kysymyksistä.   

Meillä on vaitiolovelvollisuus. Usein kertatapaaminenkin voi riittää, mutta voimme sopia useammankin keskustelukerran. 

Tarvittaessa diakoniatyöntekijä ohjaa ja auttaa oikean avun piiriin.

Olipa murheesi suuri tai pieni, huolet helpottavat jakamalla.

 

Yhteydenottotavat: 
Vastaamme soittopyyntöihin ja sähköpostiin kahden arkipäivän kuluessa.

Voit varata itsellesi sopivan ajan puhelinkeskustelua varten tästä linkistä .

Puhelimessa tehdään alkukartoitus ja varataan tarvittaessa tapaaminen kirkolle.   

Voit  jättää soittopyynnön p. 050 439 9651. Älä kirjoita tekstiviestejä.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla diakonia.tikkurila@evl.fi.  

Mikäli haluat käyttää sähköpostissa salattua yhteyttä, asioi  tämän linkin kautta. Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä 
 

  • Taloudellisissa kysymyksissä huomioitavaa: 
  • Diakoninen avustaminen on  harkinnanvaraista, pienimuotoista ja kertaluontoista. Tilanteen kartoittamiseksi tarvitsemme koko talouden tiliotteet, tiedot tuloista ja menoista. Diakoniatyö ei avusta vuokrarästeissä eikä maksa vuokratakuita. Vuokrarästiasiassa ota yhteyttä  vuokranantajaan ja sosiaalitoimeen täydentävään toimeentulotukeen.   
  • Jos asut muualla kuin Tikkurilan srk alueella, ota yhteys oman seurakuntasi diakoniaan.
     
  • Voit tavata diakoniatyöntekijän ajan varaamista ja neuvontaa varten diakoniatyön kesätominnassa.

Mahdollisuus tavata toisia ja osallistua:

 

Tietoa kesän 2024 toiminnasta löydät klikkaamalla tästä.

 

Nämä toiminnot jatkuvat syksyllä:

tiistain arkimessu klo 11.30-12 Tikkurilan kirkolla (Asematie 12) Tervetuloa messuun ennen lounasta.  Kevään viimeinen kerta 28.5.2024, toiminta tauolla kesällä  ja alkaa taas 27.8.2024

tiistain yhteisölounas klo 12-13 Tikkurilan kirkolla (Asematie 12) Ruoan valmistuksessa on käytetty Yhteisen pöydän hävikkiruokaa ja ruokailu on osallistujille maksuton.  Kevään viimeinen kerta 28.5.2024, toiminta tauolla kesällä ja alkaa taas 27.8.2024

keskiviikon avoin kohtaamispaikka 12-15 Tikkurilan kirkolla (Asematie 12) Tule tapaamaan toisia ihmisiä. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä makeaa sekä yhdessäoloa ja keskusteluseuraa. Voit tulla yksin tai ystävän kanssa.  Kevään viimeinen kerta 29.5.2024 ja alkaa taas syksyllä  28.8.2024

kielikerho 14.30-16 Vehkapolun kerhohuoneessa (Vehkapolku 10c) Puhumme suomea rennossa ilmapiirissä. Tarjolla teetä ja kahvia. The language club meets on Thursdays from 2.30–4 PM. We learn Finnish in a casual atmosphere.   Viimeisin tapaaminen kesällä on torstaina 11.7. ja jatkamme  taas syksyllä keskiviikkoisin 7.8.2024 alkaen. 
The club has summer break 12.7. - 6.8. and  continues on wednesdays 7.8.2023

 

 

 

 

Ota yhteyttä

diakonissa
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa
diakoni, verkkokeskustelija
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6258
PL 69
01301 Vantaa

Työskentelen diakoniatyön tiimissä, mutta tehtäviini kuuluvat diakoniatyön lisäksi myös erilaiset nettifoorumit. Työnkuvaani kuuluvat verkkoauttaminen, verkkokeskustelu, someviestintä  sekä diakoniatyössä erityisesti yksinhuoltajaperheet ja keskusteluapu.
Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja lämmin. Uskon auttavan keskustelun voimaan niin kasvokkain kuin myös verkon välityksellä. Pidän erilaisista luovan toiminnan muodoista ja käytän niitä myös asiakaskohtaamisissa tarpeen ja tilanteen mukaan. 

Diakoniatyön ja kriisivalmiuden koordinoiva esihenkilö. Vuorotteluvapaalla 1.2.- 29.7.2024
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoniatyön ja kriisivalmiuden koordinoiva esihenkilö Tikkurilan seurakunnassa. Meihin diakoniatyöntekijöihin voit olla yhteydessä silloin, kun elämässä kaikki ei suju ihan suunnitelmien mukaisesti. Kanssamme voit selvietellä ajatuksiasi ja saada apua elämäntilanteeseesi. Löydät diakoniatyön yhteystiedot sivuiltamme. 

Seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta

Olen Tikkurilan seurakunnan diakoniapappi. Yleisten papin tehtävien lisäksi vastuullani on erityisesti sururyhmien koordinoiminen ja ohjaaminen. Minuun voit olla yhteydessä myös silloin, kun haluat keskustella kahden kesken omasta elämästäsi. Kohtaan sinut hyväksyvästi ja arvostavasti.

Haluan rakentaa yhdenvertaista, oikeudenmukaista ja turvallista seurakuntaa, jossa ihan jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi sellaisena kuin on. On suuri lahja, että saan pappina kulkea mukana elämän merkittävissä hetkissä.

Rentoudun hyvien keskustelujen ja kahvikupillisten äärellä. Nautin myös tanssimisesta, erityisesti salsa ja latinalaistanssit pistävät liikkeelle kehon sekä mielen. 

vs. diakoniatyön ja kriisivalmiuden koordinoiva esihenkilö
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12a
01300 Vantaa

Toimin diakoniatyöntekijöiden vs. esihenkilönä. Vastaan yheistyöhön ja opiskelijoiden harjoitteluihin liittyviin kysymyksiin sekä yhteydenottoihin. 

Jos tarvitset apua etkä tiedä mistä sen saisit tai tarvitset kuuntelijaa, tavoitat diakoniatyöntekijät puhelimitse, p. 050 439 9651 tai sähköpostilla, diakonia.tikkurila@evl.fi. Toki voit olla minuunkin yhteydessä.

Löydät minut tiistaisin yhteisölounaalta Tikkurilan kirkolla. Yhteyden minuun saat jättämällä soittopyynnön, lähettämällä sähköpostia tai laittamalla WhatsApp -viestin. 

vs. diakoniatyöntekijä
Tikkurilan seurakunta

Toimin diakoniatyöntekijänä Tikkurilan seurakunnassa. Jos tarvitset kuuntelijaa tai apua erilaisissa elämän haasteissa, ota yhteyttä. Diakoniatyötekijät tavoitat puhelimitse, p. 050 439 9651 tai sähköpostilla, diakonia.tikkurila@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Toimin yhteyshenkilönä diakoniatyön vapaaehtoisille.  

Löydät minut tiistaisin yhteisölounaalta, keskiviikkoisin Avoimesta kohtaamispaikasta ja torstaisin kielikerhosta Tikkurilan kirkolla. Parhaiten saat yhteyden minuun WhatsApp:illa tai sähköpostilla. 

kesätyöntekijä, diakoniatyö
Tikkurilan seurakunta
Asematie 12A
01300 Vantaa

Vastaan diakoniatyölle tulleisiin yhteydenottoihin. Löydät minut kesän aikana Ohjelmallisilta kesäkahveilta, Soppaa ja sattumia -diakoniaruokailusta sekä Kielikerhosta.