Apua ja tukea arjen haasteisiin

 

Onko elämässäsi asioita, joista et voi keskustella kenenkään kanssa? Kaatuvatko kotona seinät päälle? Tai onko arjen palapelin palat hukassa, etkä tiedä mitä pitäisi tehdä?

Diakoniatyöntekijä on koulutettu sosiaali- tai terveysalan ammattilainen, jonka kanssa voit luottamuksellisesti käydä läpi elämäntilannettasi ja miettiä yhdessä ratkaisuja. Tarvittaessa diakoniatyöntekijä voi ohjata sinut eteenpäin tai auttaa löytämään oikean avun piiriin. Oli murheesi sitten suuri tai pieni, älä jää yksin - me olemme täällä sinua varten!

 

Palvelemme sinua  

  • Voit varata ajan puhelinkeskustelua varten tästä linkistä - soitamme sinulle sovittuna aikana. Puhelimessa tehdään alkukartoitus ja varataan tarvittaessa erillinen läsnävastaanottoaika kirkolle.

     
  • Voit myös jättää soittopyynnön p. 050 439 9651 tai diakonia.tikkurila@evl.fi. Vastaamme soittopyyntöihin ja sähköposteihin yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa. Huom! Numeroon ei voi laittaa tekstiviestejä.

 

Keskusteluapua meillä ja muualla

  • Jos kaipaat keskusteluapua, tavoitat päivystävän papin arkisin ma-pe klo 12-15 numerosta 09 8306 202 
  • Kirkon palveleva puhelin vastaa joka päivä klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80
  • Kirkon palveleva chat arkisin ma-pe klo 12-20 www.kirkonkeskusteluapua.fi
  • Mieli ry:n valtakunnallinen kriisipuhelin 09 2525 0111 päivystää 24/7. Lisätietoja www.mieli.fi
  • Mieli ry:n Solmussa chat aikuisille ma ja ke klo 15-19 sekä ti ja to klo 15-17
  • Sekasin chat nuorille ma-pe klo 9-24 sekä la-su 15-24

Ke klo 10 - 12.30 Avoin kohtaamispaikka  

Kaikille avoimessa kohtaamispaikassa voit vaihtaa kuulumisia ja tavata toisia ihmisiä. Tarjolla kuppi kuumaa tai kylmää juotavaa ja pientä makeaa, mutta ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa ja keskusteluseuraa! Käytössä myös asiakastietokone, printteri sekä tarvittaessa digiapua. Olet tervetullut piipahtamaan lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa, yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa! 

Tiistaisin klo 11.30 arkimessu ja yhteisölounas klo 12

Tikkurilan kirkolla tarjoillaan yhteisölounasta tiistaisin klo 12–13. Ruoan valmistuksessa on käytetty Yhteisen pöydän hävikkiruokaa ja ruokailu on osallistujille maksuton. Olet tervetullut myös arkimessuun ennen lounasta klo 11.30–12. 

 

Ota yhteyttä

diakonissa
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa
diakoni, verkkokeskustelija
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6258
PL 69
01301 Vantaa

Työskentelen diakoniatyön tiimissä, mutta tehtäviini kuuluvat diakoniatyön lisäksi myös erilaiset nettifoorumit. Työnkuvaani kuuluvat verkkoauttaminen, verkkokeskustelu, someviestintä  sekä diakoniatyössä erityisesti yksinhuoltajaperheet ja keskusteluapu.
Olen luonteeltani helposti lähestyttävä ja lämmin. Uskon auttavan keskustelun voimaan niin kasvokkain kuin myös verkon välityksellä. Pidän erilaisista luovan toiminnan muodoista ja käytän niitä myös asiakaskohtaamisissa tarpeen ja tilanteen mukaan. 

Diakoniatyön ja kriisivalmiuden koordinoiva esihenkilö
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoniatyön ja kriisivalmiuden koordinoiva esihenkilö Tikkurilan seurakunnassa. Meihin diakoniatyöntekijöihin voit olla yhteydessä silloin, kun elämässä kaikki ei suju ihan suunnitelmien mukaisesti. Kanssamme voit selvietellä ajatuksiasi ja saada apua elämäntilanteeseesi. Löydät diakoniatyön yhteystiedot sivuiltamme. 

kappalainen
Tikkurilan seurakunta
PL 69
01301 Vantaa

Tulin Tikkurilan seurakunnan palvelukseen vuonna 2008. Työalani on diakonia ja projektit. Projektit tarkoittavat erityyppisten kokoavien tapahtumien järjestämistä ja toimia yhteyshenkilönä, kun seurakuntaa kutsutaan yhteistyöhön mihin tahansa tilaisuuteen, tapahtumaan tai projektiin.

Työ on minulle rakasta koko kirjossaan ja olen kiitollinen saadessani toimia tässä ammatissa.
Voimavarani työssä ja koko elämässä ovat usko, toivo, rakkaus ja huumori. Harrastan kuntoliikuntaa muodossa ja toisessa. Rakas ja tärkeä harrastus ovat marjastus ja sienestys. Suurimmat ilon ja onnen hetket olen jakanut lähilasten ja koirien kanssa. Vahva ystäväpiiri on suuri lahja ja merkitsee kohdallani usein myös perhettä.