Antero Harju

Verkkotuottaja
Viestintäpalvelut
(09) 8306 353
Vernissakatu 4
01300 Vantaa 13

Katriina Harviainen

Viestintäasiantuntija
Vantaankosken seurakunta

Kaikissa Vantaankosken seurakunnan viestintään liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun. Olipa kyse verkkosivuista, somesta, mediasta, painotuotteista tai mistä tahansa seurakunnan näkyvyydestä.

Meri-Anna Hintsala

Viestintäpäällikkö
Viestintäpalvelut
Asematie 12a
01300 Vantaa

Minut tavoittaa helposti puhelimitse, sähköpostilla tai henkilökohtaisessa Twitterissä: www.twitter.com/merjanna

Olen toiminut Vantaan seurakunnissa viestintäpäällikkönä helmikuusta 2017 alkaen. Ajattelen, että viestintä on kirkon perustyötä: sanoma hyvästä Jumalasta ja armollinen ja hyväksyvä kohtaaminen ihmisten välillä sisältyy kristinuskon perusolemukseen. Olen maailmanlaajuisen Kristuksen kirkon pappi ja kutsumukseni on kuljettanut minut viestinnän kysymysten pariin työssä ja tutkimuksissa. Harrastan kauas katsomista, mikä kuljettaa minut usein vesien ääreen tai korkeisiin paikkoihin. Kauas pääsee katsomaan lukemalla, matkustamalla ja käymällä luonnossa. Minulla on pian teini-ikäisiä lapsia, jotka pitävät minut maan tasalla ja ajan hermolla.

Johdan Vantaan seurakuntien yhteisen viestinnän yksikköä, jossa palvelemme seurakunnissa tehtävää viestintätyötä. Vantaan seurakunnissa viestintä on kaikkien työtä ja jokainen on oman tehtävänsä puolesta hyvän sanoman lähettiläs olipa hän sitten työntekijä, luottamushenkilö tai vapaaehtoistyöntekijä. Tässä työssä tarvitaan sosiaalista mediaa ja edelläkäyviä viestinnän keinoja, joita kokeilemme ennakkoluulottomasti. Toimimme Vantaan seurakuntien asialla pääkaupunkiseudun yhteisessä mediassa Kirkko ja Kaupunki- lehden ja verkkomedian kautta.

Kirkko Vantaalla -Facebooksivu

Kirkko Vantaalla Twitterissä

Kirkko Vantaalla Instagramissa


Maaria Keskitalo

Tiedottaja
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Virkavapaalla 1.3.–31.8.2021. Viestinnän asioita koordinoi virkavapaan ajan Ilkka Luukka.

Olen sanoista vaikuttuva, kuvista inspiroituva ja tarinoista innostuva tiedottaja. Työssäni vastaan seurakunnan sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Vapaalla vaihdan mielelläni juoksutossut jalkaan ja tuuletan ajatuksia lenkkipolulla.

Korson seurakuntaa voit seurata sosiaalisessa mediassa niin Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä kuin YouTubessakin. Kuukausittaisia kuulumisia voit tilata sähköisen kirjeen muodossa suoraan sähköpostiisi tästä!

Elina Kuitto

tiedottaja
Tikkurilan seurakunta
PL69
01301 Vantaa

Tulin töihin Tikkurilan seurakuntaan tiedottajaksi vuonna 2014. Sitä ennen olin työskennellyt pitkään toimittajana ja nähnyt arkea useissa eri medioissa. Viestinnän ilmiöiden ihmettely ja kirjoittaminen ovat olleet vuodesta toiseen pysyvä kiinnostuksenkohteeni molemmissa ammateissa, niin toimittajana kuin tiedottajanakin. 

Tikkurilassa työni on vaihtelevaa ja monipuolista, ja olen iloinen voidessani olla mahdollistamassa sitä arvokasta työtä, jota täällä tehdään. Olipa kyse sitten diakonian laajasta auttamistyöstä, lasten ja perheiden monipuolisesta kerhotoiminnasta tai laadukkaista konserteista, vain joitakin mainitakseni.

Lisää siitä, mitä Tikkurilan seurakunnassa tapahtuu saat tietää kurkkaamalla seurakunnan sometilejä. Facebookissa meidät löytää: Tikkurilan seurakunta Vantaan Pyhän Laurin kirkko Tiksin lapset ja perheet  Hääyö  Tiksin nuoret aikuiset  Helsingan keskiaikapäivä Tiksin srk-nuoret) Instagramissa ja Twitterissä olemme: Tiksinsrk YouTubessa: Tikkurilan seurakunta

Tikkurilan seurakunta on myös mukana järjestämässä elokuussa pidettävää Helsingan keskiaikapäivää, joka löytyy osoitteesta Facebook: Helsingan keskiaikapäivä.

Tikkurilaan rakentuvaan uuteen kirkkoon liittyvää ajankohtaista tietoä puolestaan löytyy blogista nimeltä Tikkurilan taivaan alla.


Ilkka Luukka

Seurakuntapastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Lotta Numminen

Viestintäsuunnittelija
Viestintäpalvelut
Myös WhatsApp
Asematie 12a
01300 Vantaa 13

#kirkkovantaalla


Laura Ohtonen

Yhteisen seurakuntatyön palvelut: viestintä, retriitit, hankinnat, projektit, työsuojeluvaltuutettu
Seurakuntatyön erityispalvelut
(09) 83061
Asematie 12
01300 Vantaa

Viestintä, retriitit, hankinnat ja työsuojeluasiat, tapahtumat, projektit

Toimin kasvatus- ja sairaalatyönsihteerinä Vantaan seurakuntien yhteisen seurakuntatyön palveluissa. Tiedotan mm. retriiteistä, konserteista ja erilaisista yhteisistä tapahtumista. Kauttani tavoitat myös oppilaitostyön ja sairaalatyön työntekijät, jos et saa heihin muuten yhteyttä. Teen töitä pääsääntöisesti kasvatuksen ja sairaalatyön tiimeille, mutta etenkin viestintää myös koko yhteisille palveluille.

Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla.

Olen opintovapaalla maanantaisin ja keskiviikkoisin, jolloin voit olla yhteydessä minuun sähköpostilla.


Päivi Pöyhölä

toimistosihteeri
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Paula Raitis

Hallinto ja viestintä
Hakunilan seurakunta
(09) 830 6505
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Työhöni kuuluvat seurakunnan hallinto ja viestintä. Toimin myös esimerkiksi seurakuntaneuvoston sihteerinä. 

Hakunilan seurakunnan löydät Facebookista ja Instagramista.

Virastoasioissa ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon, 09 830 6500 ja hakunilan.seurakunta@evl.fi.


Jouko Siirilä

Tiedottaja
Hämeenkylän seurakunta
Viestintäpalvelut
09 830 6450
Auratie 3
01630 Vantaa

Tiedottaja 5. elokuuta 2019 alkaen.

Uskoa elämän keskellä

Heipä hei sinä Hämeenkylän ev.-lut. seurakunnan alueen asukas missä kaupunginosassa alueellamme sitten asutkin. Useimmat teistä, noin 64 %, olette myös paikallisen seurakuntamme kastettuja jäseniä.

Olen kiitollinen saadessani olla luterilaisen seurakunnan työssä viestimässä kristinuskon klassista ja näin ollen myös muuttumatonta perussanomaa kaikenikäisille muiden työntekijöiden apuna ja rinnalla.

Seurakunnan mission peruspilarit, fundamentit, löytyvät kiteytettyinä jumalanpalveluksissamme ääneen lausuttavista Apostolisesta ja Nikean uskontunnustuksista. Niiden todeksi eläminen on itse asiassa hengellistä viestintää, jota jokainen voi tehdä.

Työhön erikseen kutsuttuna tiedottajana jaan tietoa seurakunnan tapahtumista hameenkylanseurakunta.fi-sivustolla ja Kirkko&kaupunki-lehdessä sekä toivon mukaan lisääntyvästi myös muissa viestimissä ja sosiaalisessa mediassa.

Itse koen tiedottajan työn toisaalta journalismin kaltaisena tehtävänä mutta myös siitä oleellisesti eroavana haasteena. Toimittajana noin 30 vuoden ajan olen pyrkinyt kuvailemaan tasapuolisesti erilaisia aktiviteetteja lehtien ilmestymisalueella. Tiedottaja sen sijaan edistää juuri sitä asiaa, jota palkanmaksaja, minun kohdallani seurakunta, haluaa edistää.

Joidenkin mielestä tulevaisuudessa seurakunnan painopisteen tulisi siirtyä yhä enemmän kansalaistoiminnan suuntaan. Itse näen niin, että kansalaistoiminta kirkossa tarkoittaa maallikkokristillisyyttä, maallikkoutta, joka on saanut ilmiasunsa esimerkiksi kansalaisten spontaanista liikehdinnästä kehittyneissä herätysliikkeissä.

Nykyisin herätyskristillisyys edustaa julkiselta profiililtaan huomattavan laveassa nykykirkossa sitä perinteistä, median sanoin konservatiivista tulokulmaa kirkon perustuslakiin, Raamattuun. Aktiivisuus ennen muuta yhteiskunnallisissa kysymyksissä on se toinen näkökulma, jolla kirkon merkitystä ajassamme halutaan osoittaa niin tavalliselle kansalle kuin poliittisille päättäjillekin.

Omasta mielestäni kristillinen usko on ollut ja on lähtökohtaisesti paras motivaattori aineelliseen ja henkiseen auttamiseen, lähimmäisten rinnalla kulkemiseen. Siksi kummankaan näkökulman korostajien ei voi katsoa sulkevan toista pois kansankirkosta.

Tätä kirkon uskosta nousevaa sekä näkymätöntä että näkyvää tehtäväsarkaa haluan olla kansantajuistamassa omalta osaltani parhaani mukaan. Uskoa elämän keskellä.

JOUKO SIIRILÄ

 


Lotta Uusitalo

Lastenohjaaja
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Hei! Olen Lastenohjaajana Rekolan lapsia ja heidän perheitä varten. 

Lapset ja perheet - Vantaan seurakunnat

Pienet kädet - Rekolan seurakunnan varhaiskasvatus | Facebook


Juha-Pekka Vanhatalo

Viestintäasiantuntija
Viestintäpalvelut

Vantaan seurakuntien viestintäpalveluissa tehtäviini kuuluvat mediayhteydet ja Kirkko ja kaupunki -yhteistyö. Lisäksi teen työyhteisöviestintää, sisältöjä nettisivuille, autan ja tuen työntekijöitä, seurakuntia ja yksiköitämme viestinnän suunnittelussa ja tekemisessä sekä vastaan Kirkko Vantaalla Twitter-tilistä.