Ilolan seurakuntatalo / Tikkurilan seurakunta

Soittajankuja 1, 01390 Vantaa
Tilavaraukset p. 09 8306 333

Ilolan seurakuntatalo / Tikkurilan seurakunta

Ilolan seurakuntatalo on monitoimitila, joka soveltuu monenlaiseen toimintaan. Juhlien ja kokousten lisäksi juhlava sali soveltuu myös pienimuotoisten konserttien järjestämiseen.

Tilan käyttö

Tila on varattavissa lähinnä lauantaisin ja sunnuntaisin.

Tilavaraukset

Tikkurilan seurakunnan tilavaraukset ma–pe klo 9–15  p. 09 8306 333. Tilojen esittely ilman ennakkovarausta maanantaisin klo 17.30 - 18. Vahtimestari 09 8306 223.

 

Katso panoraamakuvat

Ilolan seurakuntatalo juhlatilana

Sadan neliön suuruinen sali on jaettavissa liukuoviseinällä kahdeksi erilliseksi tilaksi. Tiloihin mahtuu yhteensä 60 henkeä.

Tila on varattavissa pääsääntöisesti kastejuhliin, muistotilaisuuksiin ja hääjuhliin. )Tilaa ei tällä hetkellä voi varata rippijuhliin.)

Varusteet

Tilassa on alttaripöytä, kastemalja, kynttilänjalkoja, maljakko ja vihkiryijy. Salissa on flyygeli. Tilassa on lisäksi videotykki, valkokangas sekä äänentoistolaitteet.

Tilassa on kaksi lainattavaa kastepukua. Vauvoille on kaksi hoitoalustaa. Lapsille on kuusi syöttötuolia. 

Keittiö

Ilolan seurakuntatalossa on moderni ja toimiva laitoskeittiö. Keittiön varustukseen kuuluu kaksi jääkaappia, pakastin, astianpesukone, liesi, uuni, kahvinkeitin, kaksi vedenkeitintä, mikro sekä termoskannuja kahville ja teelle. Käytettävissä on valkoinen Arabian astiasto 60 hengelle. Tilasta löytyy myös silitysrauta.

Maksut

Vantaan seurakuntien jäseniltä peritään kaste- ja muistotilaisuuksien yhteydessä 80 euron maksu. Hää- ja rippijuhlien järjestämisestä tiloissa peritään 100 euron tilavuokra. Tilaa voidaan mahdollisuuksien mukaan vuokrata myös syntymäpäiväjuhliin. Kokousten kohdalla tilavuokra on 150 euroa.

Parkkipaikat

Parkkialue seurakuntatalon edessä.

Esteettömyys

  • Seurakuntataloon on esteetön sisäänkäynti
  • esteetön wc
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla

Tapahtumat

pe 23.8. klo 9.00 -14.00

Soittajankuja 1, 01390 Vantaa

Ilolan perhepäivä

Perhekerhoon voit tulla silloin kun sinulle sopii.
ma 26.8. klo 9.00 -11.00

Soittajankuja 1, 01390 Vantaa

Lorulaukku

Tule ihmettelemään lorulaukun salaisuutta, kenet siellä tapaatkaan?