Korson kirkon hautausmaa

Merikotkantie 4 , 01450 Vantaa

Korson kirkon hautausmaan muistokivi. Yksityiskohta.

AJANKOHTAISTA: Korson hautausmaan holvihaudat otetaan käyttöön helmikuussa. Hautausajan voi varata hautausmaan toimistosta puh. 09 8306 220.

Korson kirkon yhteydessä sijaitsee tuhkahautausmaa. Hautausmaalta luovutetaan hautasijoja vantaalaisille ja muille.

Hautausmaalla on muistolehto. Muistolehto on yhtenäinen hauta-alue, jossa jokaisella vainajalla on hautasija. Muistolehtohautauksessa tuhka haudataan maahan, ilman että omaiset ovat paikalla. Korson kirkon muistolehtoon haudataan vain sulan maan aikana.

Holvihauta koostuu maanalaisesta holviosasta ja maanpäällisestä kukka- ja kynttilätasosta. Holvihautaan voidaan haudata myös talvella. Omaiset voivat olla hautauksessa mukana.

Hautausmaalla on yhteinen nimiseinä, johon vainajan nimilaatta voidaan kiinnittää. Nimilaatan saa kaiverrettavaksi hautausmaan toimistosta tai hautauksen yhteydessä vahtimestarilta. Hautausmaan henkilökunta kiinnittää nimilaatan paikoilleen.

Korson kirkon hautausmaalla sijaitsee Tyhjän sylin muistokivi. Tyhjän sylin muistokivi on tarkoitettu hiljentymispaikalle kaikille niille, joiden syli on syystä tai toisesta tyhjä.

 

Korson kirkon uurnalehdon on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto  Jari Frondelius - Jaakko Keppo. Holvihaudat on suunnitellut Absentus Oy.

 
Korson kirkon hautausmaan hautapaikat varataan hautausmaan toimistosta, p. 09 8306 220.
Hautausmaan portti on auki klo 9-21.

 

► Korson kirkon uurnalehdon kartta (pdf)

 

Pysäköintialue sijaitsee Korson kirkon alapihalla.