Walk in -terapiaa Korson seurakunnassa

 

 

Korson seurakunnassa jatkuu keväällä aloitettu Walk in terapia 16-29 vuotiaille.

Walk in terapia on ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Sen juuret ovat Kanadassa, josta se on rantautunut Suomessa ensin Tampereelle ja Helsinkiin, sieltä nopeasti Keravalle ja Vantaalle.

Tavoitteena on tuoda konkreettista apua nuorille ja nuorille aikuisille mielen hyvinvoinnin tueksi. Walk in terapian avulla voidaan tarjota matalan kynnyksen apua, ja kannatella mielenterveyspalveluihin jonottavia nuoria odotusaikana.

 

Korson kirkolla Walk in - terapiaa on maanantaisin klo 16-19. Silloin tarjotaan kertaluonteisia 45-60 minuutin Walk in- terapia-aikoja, joihin nuori voi kävellä sisään ilman ennakkovarausta. Aika on myös mahdollista varata etukäteen. Walk in-terapiaan voi osallistua halutessaan myös nimimerkin turvin anonyymina. Terapeutteina toimivat lyhytterapeuttiopiskelijat. Lisäksi on mahdollista varata myös etätapaaminen maanantaisin klo 16 ja klo 17.15. 

 

Lisätietoja Satu Mukala puh. 0503564838

 

 

teksti Walk in-terapia

Ota yhteyttä

Erityisnuorisotyönohjaaja
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Työskentelen Korson seurakunnan nuorisotyössä. Teen yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa, ja minuun voitkin törmätä paitsi seurakuntamme Nuortenkulmassa, myös mm. Korson alueen kouluilla ja nuorisotaloilla.

Jos kaipaat luotettavaa aikuista, jonka kanssa puhua pienestä pulmasta tai suuremmastakin solmusta elämässäsi, ota rohkeasti yhteyttä! Tavoitat minut myös Whatsappilla.

 

Johtava kasvatuksen viranhaltija
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa