Tervetuloa lapsikuoroihin ja muskareihin! 

Hakunilan seurakunnassa toimii monta alle kouluikäisten musiikkiryhmää. Muskareissa ja lapsikuoroissa lauletaan, leikitään, soitetaan, lorutellaan, tanssitaan ja tutustutaan kirkkovuoteen, esim. jouluun ja pääsiäiseen, musiikin kautta. Kaikki ryhmät osallistuvat myös joihinkin yhteisiin tapahtumiin esiintyjinä tai esilaulajina.

MUSKARIT

Kevään muskariryhmiin ilmoittautuminen alkaa ti 1.12.2020 klo 8 alkaen ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu lähettämällä sähköposti osoitteeseen laura.nurkka@evl.fi, josta käy ilmi lapsen nimi, lapsen ikä, toivomasi ryhmä ja huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Ryhmät alkavat 15.1.2021 ja pidetään aina perjantaiaamupäivisin. Sydämellisesti tervetuloa!

Perjantain avoin muskari 

"Lau-lau-lauletaan, nyt alkaa kirkon muskari!"

Avoin kirkkomuskari kokoontuu perjantaisin klo 10-10.30 Länsimäen kirkossa.

Syyskausi 2020 muskareissa jatkuu pienin poikkeuksin 27.11. saakka. Ryhmässä musisoivat alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisten kanssa. Muskariin voi tulla vaikka vauvan ja taaperon kanssa. Muskarissa annetaan kaikille osallistujille, niin lapsille kuin aikuisille, keskittymisrauha musiikkiin ja sen iloiseen maailmaan.  Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan sinne voi tulla silloin, kun itselle parhaiten sopii.

 

Vauva- ja taaperomuskarit SYKSY 2020

Vauva- ja taaperoryhmissä musisoidaan ikätasoon sopivasti. Muskareissa körötellään, keinutellaan, jumppaillaan, tanssahdellaan, lorutellaan, lauletaan ja soitetaan. Hakunilan seurakunnan maksuttomissa vauvamuskareissa kirkkovuosi juhlineen tulee muskarilauluissa myös pikkuväelle tutuksi. Ryhmät kokoontuvat perjantaisin 4.9. alkaen Länsimäen kirkolla Laura-kanttorin johdolla.

  • 9.30-10 taaperot 1-2 vuotta
  • 10-10.30 avoin muskari (ei vaadi ilmoittautumista)
  • 10.30-11 isot vauvat 7-12 kk
  • 11-11.30 pienet vauvat 3-7 kk

Vauva- ja taaperoryhmien mahdollisista peruutuspaikoista voitte kysyä sähköpostitse laura.nurkka@evl.fi. Mainitse lapsen nimi, lapsen ikä, toivomasi ryhmä ja vanhemman nimi. 

ps. Riikka-kanttori teki yhden ryhmän kanssa myös musiikkivideon Vautsi vauva.

 

 

 

 

LAPSIKUOROT

Kuunloiste-lapsikuoro

Uudet laulajat, tervetuloa mukaan! 

Keskiviikkoisin klo 15-15.45 Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennuksessa harjoitteleva Kuunloiste-kuoro on tarkoitettu laulamisesta ja yhdessä musisoinnista kiinnostuneille 6-12-vuotiaille. Kuunloiste ja Aurinkotanssi-kuorot harjoittelevat ja esiintyvät välillä myös yhdessä. Esiintymisiä on noin kerran kuukaudessa viikonloppuna. Kuunloisteessa on iloinen ja rento, laulun iloon kannustava tunnelma. Harrastus on maksuton. Tervetuloa mukaan! 

Täältä löydät yhden Riikan johdolla tekemämme musiikkivideon. 

Aurinkotanssi-kuoro

Keskiviikkoisin klo 15.45-16.30 Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennuksessa harjoittelee Aurinkotanssi-kuoro. Se on tarkoitettu laulamisesta pitäville varhaisnuorille ja nuorille, iältään 11-15-vuotialle. Aurinkotanssissa on letkeä tekemisen meininki ja teemme pieniä projekteja pitkin vuotta. Harrastus on maksuton. 

Lapsikuoroja ohjaa kanttori Laura Nurkka. Kuoroihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja harjoituksiin on myös tervetullut tutustumiskäynnille. 

Lapsikuorojen syyskausi alkaa 9.9. Tervetuloa!

taaperoita muskarissa

Ota yhteyttä

Kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen kanttori Riikka Jäntin viransijainen ja osa lapsityön tiimiä. Pidän Aurinkotanssi- ja Kuunloiste-kuoroja, vedän kirkkomuskariryhmiä ja vastaan pop-up -kuoro- ja soittotoiminnasta. Tunnustaudun paatuneeksi urkuintoilijaksi, mutta soitan myös mm. pianoa ja harmonikkaa. Vapaa-ajalla minut saattaa nähdä pyörän selässä tai frisbeegolf-radalla.