Tervetuloa lapsikuoroihin ja muskareihin!

Hakunilan seurakunnassa toimii monta alle kouluikäisten musiikkiryhmää. Muskareissa ja lapsikuoroissa lauletaan, leikitään, soitetaan, lorutellaan, tanssitaan ja tutustutaan kirkkovuoteen, esim. jouluun ja pääsiäiseen, musiikin kautta. Kaikki ryhmät osallistuvat myös joihinkin yhteisiin tapahtumiin esiintyjinä tai esilaulajina.

MUSKARIT

Kevään 2019 muskariryhmiin ilmoittautuminen alkoi 1.12.2018 klo 9 alkaen sähköpostitse osoitteeseen riikka.jantti@evl.fi.

Perjantain avoin muskari 

"Lau-lau-lauletaan, nyt alkaa kirkon muskari!"

Avoin kirkkomuskari kokoontuu perjantaisin klo 10-10.30 Länsimäen kirkon yläkerrassa.

Kevätkausi 2019 muskareissa alkaa pe 18.1. Ryhmässä musisoivat alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisten kanssa. Muskariin voi tulla vaikka vauvan ja taaperon kanssa. Muskarissa annetaan kaikille osallistujille, niin lapsille kuin aikuisille, keskittymisrauha musiikkiin ja sen iloiseen maailmaan. Jonkun kerran kaudessa muskarin tilalla on Muskarikirkko-hetki kirkkosalissa.  Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan sinne voi tulla silloin, kun itselle parhaiten sopii.

 

Vauva- ja taaperomuskarit KEVÄT 2019

Vauva- ja taaperoryhmissä musisoidaan ikätasoon sopivasti. Muskareissa körötellään, keinutellaan, jumppaillaan, tanssahdellaan, lorutellaan, lauletaan ja soitetaan. Hakunilan seurakunnan maksuttomissa vauvamuskareissa kirkkovuosi juhlineen tulee muskarilauluissa myös pikkuväelle tutuksi. Ryhmät kokoontuvat perjantaisin 18.1. alkaen aina 3.5.2019 saakka Länsimäen kirkolla Riikka-kanttorin johdolla.

  • 9.30-10 taaperot 1-2 vuotta (ryhmä täynnä)
  • 10-10.30 avoin muskari (ei vaadi ilmoittautumista)
  • 10.30-11 isot vauvat 7-12 kk (ryhmä täynnä)
  • 11-11.30 pienet vauvat 3-7 kk (3 paikkaa vapaana)

Vauva- ja taaperoryhmiin ilmoittaudutaan sähköpostitse 1.12.2018 klo 9 alkaen kanttori Riikka Jäntille riikka.jantti@evl.fi. Mainitse lapsen nimi, lapsen ikä tammikuussa 2019, toivomasi ryhmä ja vanhemman nimi. Saat vastauksen sähköpostitse parin päivän sisällä.  

ps. Riikka-kanttori on julkaissut Vauvamuskari-levyn. Sinä suojaat meitä edestä ja takkaa Youtubesta ja Vautsi vauva-videon.

 

 

LAPSIKUOROT

Kuunloiste-lapsikuoro

Uudet laulajat, tervetuloa mukaan!

Keskiviikkoisin klo 15-15.45 Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennuksessa harjoitteleva Kuunloiste-kuoro on tarkoitettu laulamisesta ja yhdessä musisoinnista kiinnostuneille 6-12-vuotiaille. Kuunloiste ja Aurinkotanssi-lapsikuorot harjoittelevat ja esiintyvät osittain yhdessä. Esiintymisiä on noin kerran kuukaudessa viikonloppuna. Kuunloisteessa on iloinen ja rento, laulun iloon kannustava tunnelma. Harrastus on maksuton. Tervetuloa mukaan! Kevätkausi alkaa 16.1.2019.

Täältä löydät yhden tekemämme musiikkivideon. 

Aurinkotanssi-kuoro

Keskiviikkoisin klo 15.00-16.00 Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennuksessa harjoitteleva Kuunloiste-lapsikuoro koostuu myös vanhemmista kuorolaisista, jotka muodostavat oman Aurinkotanssi-kuoron. Se on tarkoitettu laulamisesta pitäville n. 10-14-vuotialle. Aurinkotanssissa on letkeä tekemisen meininki ja teemme pieniä projekteja pitkin vuotta. Harrastus on maksuton. 

Keväällä 2019 harjoittelemme aluksi yhdessä Kuunloiste-kuoron kanssa 45 minuuttia, mutta jatkamme omia harjoituksia vielä 15 minuuttia Kuunloisteen jatkeeksi oman projektimme parissa. Kevätkausi alkaa 16.1.2019.
 

Lapsikuoroja ohjaa kanttori Riikka Jäntti. Kuoroihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan voi vain tulla kuoroharjoituksiin. Lisätietoja riikka.jantti@evl.fi

taaperoita muskarissa
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.