Tervetuloa lapsikuoroihin ja muskareihin! 

Hakunilan seurakunnassa toimii monta alle kouluikäisten musiikkiryhmää. Muskareissa ja lapsikuoroissa lauletaan, leikitään, soitetaan, lorutellaan, tanssitaan ja tutustutaan kirkkovuoteen, esim. jouluun ja pääsiäiseen, musiikin kautta. Kaikki ryhmät osallistuvat myös joihinkin yhteisiin tapahtumiin esiintyjinä tai esilaulajina.

SYKSYN 2021 MUSKARIT

Syksyn muskariryhmistä lisätietoja voit kysellä sähköpostitse osoitteesta sini.nikku@evl.fi.

Avoin muskari

Avoin kirkkomuskari kokoontuu perjantaisin klo 10-10.30 Länsimäen kirkossa.

Ryhmässä musisoivat alle kouluikäiset lapset yhdessä aikuisten kanssa. Muskariin ovat tervetulleita niin vauvat, taaperot kuin leikki-ikäiset. Avoimeen muskariin ei tarvitse ilmoittautua vaan sinne voi tulla mukaan.

 

Vauva- ja taaperomuskarit 

Vauva- ja taaperoryhmissä körötellään, keinutellaan, jumppaillaan, tanssahdellaan, lorutellaan, lauletaan ja soitetaan vaihtuvien teemojen mukaan.

  • perjantaisin 9.30-10 taaperot 1-2 vuotta TÄYNNÄ!
  • perjantaisin 10.30-11 isot vauvat 7-12 kk
  • perjantaisin 11.00-11.30 pienet vauvat 3-7 kk

Mahdollisista peruutuspaikoista voitte kysyä sähköpostitse sini.nikku@evl.fi.

 

Tubemuskari

Kaikille avoin Tubemuskari ilmestyy Hakunilan seurakunnan YouTube-kanavalla. Musisoi lapsen kanssa yhdessä silloin kuin se parhaiten sopii.

 

 

LAPSIKUOROT

Syksyllä uusi harrastus kuorosta. Uudet laulajat, tervetuloa mukaan! 

Kuunloiste-lapsikuoro

Keskiviikkoisin klo 16-16.45 Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennuksessa harjoitteleva Kuunloiste-kuoro on tarkoitettu laulamisesta ja yhdessä musisoinnista kiinnostuneille 6-12-vuotiaille. Kuunloiste ja Aurinkotanssi-kuorot harjoittelevat ja esiintyvät välillä myös yhdessä. Esiintymisiä on noin kerran kuukaudessa viikonloppuna. Kuunloisteessa on iloinen ja rento, laulun iloon kannustava tunnelma. Harrastus on maksuton. Tervetuloa mukaan! 

Täältä löydät yhden Riikan johdolla tekemämme musiikkivideon. 

Aurinkotanssi-kuoro

Keskiviikkoisin klo 16.45-17.30 Itä-Hakkilan alakoulun pikkurakennuksessa harjoittelee Aurinkotanssi-kuoro. Se on tarkoitettu laulamisesta pitäville varhaisnuorille ja nuorille, iältään 11-15-vuotialle. Aurinkotanssissa on letkeä tekemisen meininki ja teemme pieniä projekteja pitkin vuotta. Harrastus on maksuton. 

Lapsikuoroja ohjaa kanttori Sini Nikku. Kuoroihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja harjoituksiin on myös tervetullut tutustumiskäynnille. 

 

YouTube-video

Ota yhteyttä

vs. kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Sini Nikku, kanttori ja varhaisiän musiikkikasvattaja. Vapaapäiviäni ovat pääsääntöisesti ma-ti.