Hyppää sisältöön

Nuoret ja rippikoulu

Vantaankosken seurakunta on mukana nuorten menossa! Rippikoulussa tapaamme miltei koko alueemme ikäluokan. Riparin jälkeen kutsumme nuoria mukaan avoimiin nuorteniltoihin sekä isos- ja kerhonohjaajakoulutuksiin. Tapaamme nuoria tietysti myös kouluissa, somessa ja kaduilla.

 

Kolme nuorta istuu

Seuraa meitä somessa

Tsekkaa myös Instagram-tilimme Alfred NorsuLinkki avautuu uudessa välilehdessä:Linkki avautuu uudessa välilehdessä

  Linkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

Tilaa uutiskirje

Nuoren tai lapsen huoltaja!

Tilaa kasvatuksen uutiskirjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Uutiskirjeessä ajankohtaista infoa, vinkkejä lapsille ja ajateltavaa aikuisille, tunnelmia ja toimintaa. Hetkiä myös yhteiseen hiljentymiseen pyhän äärellä.

Ota yhteyttä

Johtava kasvatuksen vt. kappalainen
Vantaankosken seurakunta
Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Myös WhatsApp!

Mun nimi on Suvi ja työskentelen Vantaankosken seurakunnassa rippikoulun jälkeisessä nuorisotyössä. Työpäiviä täyttää muun muassa isoskoulutus, nuortenillat, leirit sekä kouluyhteistyö. Vapaapäiviä sen sijaan täyttää kansanmusiikki, (penkki)urheilu sekä omasta englanninbulldoggista haaveilu. Mukava tutustua!

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Moi!

Olen Outi, ja toimin nuorisotyönohjaajana Vantaankosken seurakunnassa. Teen työtä pääasiassa alakouluikäisten  (7-14 vuotiaat) parissa. Käyn paljon vierailulla kouluilla, organisoin koululaisten harrastekerhotoimintaa ihanien vapaaehtoisten kanssa sekä aika usein pääsen viettämään leirielämää. Minut voi tavata myös rippikoulun merkeissä ja vastaan seurakuntamme partioyhteyksistä.

Pappi, rippikoulutyö
Vantaankosken seurakunta

Virkavapaalla

Olen Margit Helin, Vantaankosken rippikoulutyön pastori. Nuorten keskuudessa olen saanut lempinimen Rippimamma, pidän tätä lempinimeä suuresti arvossa.

Minut on vihitty papiksi vuonna 2012 ja Vantaankoskella olen työskennellyt vuodesta 2014. Pidän valtavasti työstäni, minulla on ilo työskennellä monenlaisten ihmisten kanssa. Työhöni kuuluu erilaiset toimitukset, messut ja hartaudet, mutta erityisesti seurakuntamme rippikoulujen järjestäminen, kehittäminen ja ripareiden pitäminen. Nautin kovasti työstä nuorten parissa, siinä oppii aina jotain uutta!

Nuorisotyönohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Virkavapaalla 31.3.2022 asti

// ]]>