Hakunilan seurakunta

Hei, kiva kun tulit Hakunilan seurakunnan sivuille! Olemme ilon ja toivon yhteisö itäisellä Vantaalla. 

Mukavaa kesää. Sunnuntain klo 12 jumalanpalveluksen sekä kirkkokahvien lisäksi kesällä voi tulla tervehtimään esim. keskiviikkoisin Toivo Caféssa klo 12–15 Hakunilan kirkon piha-alueella kävelytien puolella. Tarjolla kahvia ja pullaa, vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuulle. Kirkko on myös auki hiljentymistä varten.

Päivystävä pappi palvelee Hakunilan kirkolla ma-to klo 10-14. Jos tarvitset papin apua muina aikona, soita Harri Nurmiselle (kirkkoherran sijainen 14.8. saakka) p. 050 3547 648.

Diakonin tavoitat puhelinnumerosta 050 573 6277 sekä sähköpostilla hakunilan.diakonia@evl.fi. ​​

Kirkkoherranvirastossa palvellaan ma-to klo 9–14, p. 09 830 6500. Voit myös lähettää sähköpostia hakunilan.seurakunta@evl.fi.

Jumalanpalveluksiin sekä musiikkihetkiin voit osallistua myös verkon välityksellä Hakunilan seurakunnan Facebook-sivujen kautta. Tallenteita löydät myös YouTube-kanavaltamme. 

Yhteisvastuukeräyksestä seurakunnassamme saat lisätietoa täältä. Voit tehdä lahjoituksen esim. MobilePaylla numeroon 10197. 

Ukrainan sodan keskellä kodeistaan paenneita perheitä voit auttaa Kirkon Ulkomaanavun kautta täältä

Kasteen ja avioliittoon vihkimisen varaukset hoidetaan kirkkoherranvirastossa. Kannattaa varausta tehdessä varmistaa tiloihin liittyvät henkilömäärät. 

Hautajaisten varaukset tehdään Vantaan seurakuntien yhteisestä hautaustoimistosta ma–pe 9–15, p. 09 830 6220. Varauksen voi hoitaa myös kirkkoherranvirastossa. Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Vantaan seurakuntien keskusrekisteristä.

Seurakuntamme työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla täältä

Siunausta päivääsi!

"Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi." (Jes. 41:10)