Hakunilan seurakunta

Hei, kiva kun tulit Hakunilan seurakunnan sivuille! Olemme ilon ja toivon yhteisö itäisellä Vantaalla. Seurakuntamme on tukenasi myös poikkeusaikana.

Seurakunnan elämää vietetään edelleen poikkeusoloissa. Ryhmä- ja kerhotoiminta on tauolla. Jumalanpalveluksiin ei voi osallistua paikan päällä, mutta pääset mukaan verkon välityksellä Hakunilan seurakunnan Facebook-sivujen kautta. Tallenteita löydät myös YouTube-kanavaltamme. 

Ehtoollinen on tarjolla sunnuntaisin Hakunilan kirkossa klo 13–14 välisenä aikana. Ehtoollinen siunataan jumalanpalveluksessa, johon voi osallistua Facebookin kautta klo 12.  Voit tulla messun jälkeen tunnin aikana kirkkoon mihin aikaan vaan, etukäteen ei ehtoolliselle tarvitse ilmoittautua. Tule paikalle vain terveenä kasvomaski päällä. Kirkkosalissa voi olla 6 henkilöä kerrallaan. Länsimäen kirkossa ehtoollista saa kuun viimeisenä sunnuntaina klo 13.30–14.30. Arkipäivinä voi yksityistä ehtoollista pyytää päivystävältä papilta. 

Kirkkoherranvirasto on auki ma–to klo 9–14, p. p. 09 830 6500. Päivystävän papin tavoitat paikan päällä Hakunilan kirkolla ja puhelimitse (p. 09 830 6507) ma–to klo 10–14, muina aikoina p. 050 3547648. Voit myös lähettää sähköpostia hakunilan.seurakunta@evl.fi.

Kasteen ja avioliittoon vihkimisen varaukset hoidetaan kirkkoherranvirastossa. Kirkoissa voi olla tällä hetkellä läsnä papin/kanttorin lisäksi 6 henkilöä.  

Hautajaisten varaukset tehdään Vantaan seurakuntien yhteisestä hautaustoimistosta ma–pe 9–15, p. 09 830 6220. Varauksen voi hoitaa myös kirkkoherranvirastossa. Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Vantaan seurakuntien keskusrekisteristä.

Seurakuntamme työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla täältä. Ota rohkeasti yhteyttä.

Diakoniatyöntekijät tavoitat puhelinnumerosta 050 573 6277 sekä sähköpostilla hakunilan.diakonia@evl.fi. 

Siunattua kevättä!

"Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi." (Jes. 41:10)

YouTube-video