Hakunilan seurakunta

Hei, kiva kun tulit Hakunilan seurakunnan sivuille! Olemme ilon ja toivon yhteisö itäisellä Vantaalla. Seurakuntamme on tukenasi myös poikkeusaikana.

 

Tule laulamaan Hoosiannaa kanssamme ensimmäisenä adventtina Hakunilan ja Länsimäen kirkon pihalle klo 12 tai laula mukana, siellä missä olet. 

"Hoosianna, Daavidin Poika,
kiitetty olkoon hän!
Kiitetty Daavidin Poika,
joka tulee Herran nimeen."

Adventin ja joulun ajan jumalanpalveluksiin ja kirkkohetkiin voit osallistua seurakunnan Facebook-sivujen kautta alla olevaa kuvaa klikkaamalla. Tallenteita löydät myös YouTube-kanavaltamme. Paikan päälle Länsimäen ja Hakunilan kirkkoon voimme rajoitusten takia ottaa 1. adventtina enintään 20 henkilöä. 

Kirkkoherranvirasto palvelee ma-to klo 9–14; päivystävä pappi on paikalla klo 10–14. Virastoon voi tulla paikan päälle, mutta suosittelemme yhteydenottoa puhelimitse 09 8306 500 tai sähköpostilla hakunilan.seurakunta@evl.fi. Muina aikoina voit soittaa tai jättää soittopyynnön pastori Harri Nurmiselle p. 050 3547648.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset voit tilata Vantaan seurakuntien keskusrekisteristä.

Diakoniatyön päivystysnumero on 050 573 6277. Voit jättää soittopyynnön milloin vain. Voit myös ottaa diakoniatyöntekijöihin yhteyttä sähköpostilla hakunilan.diakonia@evl.fi.

Kirkko on auki hiljentymiseen Hakunilassa ma, ke ja to klo 9–14 ja su messun yhteydessä klo 11–14.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla täältä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset tukea.

"Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi." (Jes. 41:10)

Hakunilan kirkosta