Hakunilan seurakunta

Hei, kiva kun tulit Hakunilan seurakunnan sivuille! Olemme ilon ja toivon yhteisö itäisellä Vantaalla. Seurakuntamme on tukenasi myös poikkeusaikana.

Seurakunnan elämää vietetään edelleen poikkeusoloissa. Ryhmä- ja kerhotoiminta on tauolla.

Jumalanpalveluksiin pääsee mukaan paikan päällä turvavälein. Tulethan kirkkoon vain terveenä. Toivomme edelleen kasvomaskin käyttöä. Jumalanpalvelukseen voi osallistua myös verkon välityksellä Hakunilan seurakunnan Facebook-sivujen kautta: messu striimataan sunnuntaisin klo 12. Tallenteita löydät myös YouTube-kanavaltamme.

Kesän messuja pidetään Hakunilan kirkossa klo 12.

​​Kirkkoherranvirasto on auki heinäkuussa ma–to klo 9–14 vain puhelimen välityksellä, p. 09 830 6500. Voit myös lähettää sähköpostia hakunilan.seurakunta@evl.fi. Kirkkoherra Hans Tuomisen tavoittaa parhaiten WhatsApp-viestillä, sähköpostilla hans.tuominen@evl.fi tai lähettämällä soittopyynnön tekstiviestillä, p. 050 4410685.

Kasteen ja avioliittoon vihkimisen varaukset hoidetaan kirkkoherranvirastossa.

Hautajaisten varaukset tehdään Vantaan seurakuntien yhteisestä hautaustoimistosta ma–pe 9–15, p. 09 830 6220. Varauksen voi hoitaa myös kirkkoherranvirastossa. Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Vantaan seurakuntien keskusrekisteristä.

Seurakuntamme työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla täältä. Ota rohkeasti yhteyttä.

Diakoniatyöntekijät tavoitat puhelinnumerosta 050 573 6277 sekä sähköpostilla hakunilan.diakonia@evl.fi. 

Siunattua kesää!

"Älä pelkää, minä olen sinun kanssasi." (Jes. 41:10)

YouTube-video