Tule laulamaan kuoroon!

Kuorossa laulaminen on paitsi kivaa, myös terveellistä!
Hakunilan seurakunnan tiloissa toimii useita kuoroja. Tervetuloa mukaan!

Vantaan seurakuntien kamarikuoro

Vantaan seurakuntien kamarikuoro on tarkoitettu kokeneille ja nuotinlukutaitoisille laulajille yli seurakuntarajojen. Harjoitusten paikka ja johtaja vaihtuvat periodin mukaan. Vuoden 2019 ensimmäinen periodi on Hämeenkylässä alkaen ke 6.2.2019. Koelaulut ja lisätiedot: hannu.lehtikangas@evl.fi , 050 432 7502.

Hakunilan kirkon kuoro

Hakunilan kirkon kuoro harjoittelee kevätkaudella torstaisin klo 18.45-20.45 Hakunilan kirkolla (Hakunilantie 48). Kuoroa johtaa kanttori Juha Paukkeri. Myös uudet laulajat, tervetuloa! Lisätietoja: juha.paukkeri@evl.fi

Cecilia-kuoro

Cecilia-kuoro on naiskuoro, joka harjoittelee kevätkaudella 2019 keskiviikkoiltaisin Länsimäen kirkolla klo 18-20 (Kerokuja 9). Uudet kiinnostuneet laulajat ovat tervetulleita käymään suoraan Cecilian harjoituksissa, teitä odotetaan innolla, ja sopimaan jatkosta Riikka-kanttorin kanssa. Kuoroa johtaa Heli Mikkelä.

Viikkomessun bändi & lauluryhmä

Viikkomessun bändi ja lauluryhmä on kaikille nuorille avoin. Harjoitukset alkavat torstaisin n. klo 17-18 illan viikkomessua varten Hakunilan kirkossa (Hakunilantie 48). Bändiä ja lauluryhmää ohjaa Juha-kanttori, Jouko-nuorisotyönohjaaja, joskus myös Rasse. Viikkomessuista vastaavat usein yhdessä muiden toimijoiden kanssa isoset ja rippikouluryhmät. Varmista viikkomessujen ajankohdat tapahtumakalenterista.

 

HowManyMothers

Hakunilan seurakunnassa alkunsa saanutta HowManyMothers-lauluyhtyettä johtaa Anne Viljamaa. Kuoro harjoittelee Vantaalla. Koelaulutilaisuuksia järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Lähetä sähköpostitse hakemuksesi osoitteeseen info@howmanymothers.fi

 

 

Vivace-kuorot

Vivace-kuorot lapsille, nuorille ja aikuisille harjoittelevat maanantaisin Länsimäen kirkolla (Kerokuja 9). Lisätietoja makaroff.mia@gmail.com ja vivacekuoro.nettisivu.org.

Kultaisen Iän Laulajat

Kuoro harjoittelee uuden kuoronjohtajan, Kaisa Nuoliojan, johdolla. Eläkeikäisten, mutta sitäkin vireämpien laulajien kuoro harjoittelee tiistaisin klo 10-12 Hakunilan kirkon kokoushuoneessa (Hakunilantie 48). Kultaisen Iän laulajat järjestää mm. yhteislaulukonsertteja muutaman kerran kaudessa Hakunilan kirkolla. Lisätietoja kuoron tiedottaja Päivi Vileniukselta puh. 0400 111333.

 

Ceciliat
kanttori
Hakunilan seurakunta

Olen Riikka, Hakunilan seurakunnan kanttori, kirkon muusikko. Minua tapaa etenkin lapsikuoroissa, muskareissa ja erilaisissa lasten ja perheiden tapahtumissa, vaikka teenkin työtä viikottain kaiken ikäisten kanssa.

Musiikki koskettaa niin ilossa kuin surussa. Soitan ja laulan erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa: messuissa, konserteissa, häissä ja hautajaisissa. Viime aikoina olen myös säveltänyt ja sanoittanut paljon omaa musiikkia, esimerkiksi Vauvamuskari-levyn ja kouluttanut lasten musiikin parissa työskenteleviä.

Ota yhteyttä, jos mietit konsertin järjestämistä Hakunilan seurakunnassa, sinulla on asiaa toimitusten musiikkeihin liittyen, olisit kiinnostunut kuoroista tai muskareista tai haluaisit soittajana tai laulajana tulla musisoimaan jonnekin yhdessä.

ps. Minut tavoittaa parhaiten sähköpostilla. Vapaapäiväni ovat useimmiten maanantai ja tiistai.

kanttori
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa