Kirkkoravintola Voimala - yhteisöruokailu

Seuraamme kansallista ohjeistusta koronaepidemian ehkäisyssä. Haluamme suojella tartunnoilta erityisesti riskiryhmiä ja turvata kaikkien hyvinvointia.

Kerromme Voimalan avaamisesta heti kun se on mahdollista.

Seuraa verkkosivujamme www.vantaankoskenseurakunta.fi ja sosiaalisen median kanaviamme.

► Lue lisätietoja tästä uutisesta 

---------------------------------

Yhdessä syöminen sopii hyvin kirkkoon. Kuljemme silloin Jeesuksen jalanjäljissä, sillä yhdessä syöminen oli hänelle tärkeää.

Virtakirkon yhteisöruokailussa Voimalassa käytetään mahdollisimman paljon Yhteisen pöydän Linkki avautuu uudessa välilehdessäkautta saatavaa hävikkiruokaa. Vapaaehtoiset valmistavat ja tarjoilevat ruoan pöytiin. Ruokailu on maksuton.

salaattiKirkkoravintola Voimalassa:

  • Kirkkohetki klo 11
  • Kevyt lounas ja kahvi klo 11.30 alkaen (vapaaehtoinen maksu diakoniatyön hyväksi)
  • Pöytiintarjoilu

Voimalan ruokailu keväällä 2020 perjantaisin 31.1., 14.2., 28.2, 13.3., 27.3., 17.4., 8.5. ja 29.5.

 

Kirkkoravintolan asiakas
Jaana Al Kheel

"Olen käynyt kirkkoravintolassa säännöllisesti kahden nuoremman lapseni kanssa. Tämä on meille sopivasti perjantaina perhekerhon jälkeen, voisi vain olla useamminkin kuin joka toinen viikko. Suosittelen kirkkoravintolaa kaikille päiväsaikaan kotona oleville. Myös kasvisruokaa on saatavana ja pöytiintarjoilu rauhoittaa tilannetta lasten kanssa. Hyvä, että hävikkiruokaa hyödynnetään näin."

 

Jaana Al Khleel

Kirkkoravintolan vapaaehtoinen
Petri Mattanen

"Sadan ihmisen ruokkimiseen tarvitaan iso määrä elintarvikkeita. Olen vapaaehtoisena vastaanottamassa kirkolle tulevia ruokakuljetuksia ja kantamassa ruokatarpeita kylmävarastosta keittiöön. On hienoa olla toteuttamassa tällaista hyvää juttua iloisten ihmisten kanssa."

 

Petri Mattanen