Yhteisöruokailut

Huom! Yhteisöruokailut ovat tauolla toistaiseksi. Jatkosta ilmoitellaan heti, kun on selvillä, miten ruokailuita voitaisiin turvallisesti järjestää. Joissakin seurakunnissa on järjestetty ruoan jakelua kirkolta mukaan otettavaksi.

Normaalioloissa eri puolilla Vantaata kokoonnutaan syömään vapaaehtoisten valmistaman aterian äärelle. Moniin ruokailuihin ainekset saadaan kaupungin ja seurakuntien Yhteinen pöytäLinkki avautuu uudessa välilehdessä -hävikkiruokajärjestelmän kautta. Joistakin paikoista on myös mahdollista saada elintarvikkeita mukaan kotiin.

Yhteistä pöytää rakentavat Vantaan seurakunnat, Vantaan kaupunki ja monet muut toimijat.

 

Yhteisöruokailut ja ruokajakelut Vantaan seurakunnissa

 

Hakunilan seurakunta

  • Maanantain yhteisölounas annetaan pakasterasiaan pakattuna kotiin, nouto Hakunilan kirkon parkkipaikalta maantaisin klo 13-13.30. Tulethan vain terveenä ja muistat turvavälin! Jos haluat välttää jonottamisen, tule n. klo 13.15, ruokaa riittää jokaiselle. Kevään 2021 ensimmäinen kerta on 11.1. 

Hämeenkylän seurakunta

Rekolan seurakunta

  • Maanantaisin Yläovet auki klo 16.00-16.30 Rekolan kirkolla, Kustaantie 22 seurakuntasalissa. Tarjoammme pientä ruoka-apua ulkona. Huomioimme turvavälit .Tulethan vain terveenä ja muistat itsekin turvavälin! 
  • Torstaisin Asolan ankkuri-aamupala (tällä hetkellä tauolla)

 

► Yhteinen pöytä -verkoston verkkosivut

Katettu pöytä kirkon yhteisöruokailussa.