Rekolan seurakunnan nuoret

Seurakunnan nuorisotyössä pidetään hauskaa porukalla, tule mukaan!

 

RIPPIKOULU kts.   vantaanriparit.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä-   sivuilta löytyy tarvittavat tiedot Rekolan seurakunnan rippikouluista.

                   

Rippileirejä järjestetään kesällä Piispalassa ja päivärippikoulu on kirkolla talvilomalla viikolla 8 - niihin kutsutaan tavallisesti kasiluokan aikana.

Riparin aikana ja sen jälkeen seurakunnassa järjestetään nuorille monia muitakin omia juttuja, joista voi lukea näiltä sivulta.

 

Syyskuusta alkaen päivystämme yläkouluilla.

►Havukosken yläkoulu:  tiistai
►Koivukylän koulu:  torstai

Open Doors eli Odarit keskiviikkoisin klo 18–20.

Open Doorsit ovat alkaneet, tervetuloa mukaan!

Tervetuloa pelaamaan biljardia, pingistä, lautapelejä ja tapaamaan vaikka kavereita. Tarjolla pientä purtavaa. Paikalla aina työntekijä, josta saa pelikaverin. Ilta päättyy yhteiseen hartauteen.

Isoskoulutus

Rekolan seurakunnassa isoskoulutus kestää kaksi vuotta. Ensimmäinen kokoontuminen ja iskoon ilmoittautuminen on la 3.9.2022 klo 11.00 kirkolla.  

Mainostamme ja pyydämme jo alustavia ilmoittautumisia rippikoulujemme whatsapp-ryhmissämme! Laita päivämäärä muistiin.

 

Ensimmäisen vuoden isoskoulutus eli ISKO 1 ja toisen vuoden isoskoulutus eli ISKO 2 alkaa la 3.9.2022 klo 11.00 Rekolan kirkolla. Tarjolla pientä purtavaa.

Mainostamme koulutuksen jatkosta instassa ja Iskojen omissa whatsapp-ryhmissä.

 

Nuorten kohtaamispaikka-ilta

Tervetuloa uuteen nuorten kohtaamispaikka-iltaan to 6.10.2022 klo 18.00. Pohdimme elämää, iloja ja haasteita yhdessä, tutkimme raamattua ja hiljennymme yhdessä.

Paikalla Mipa ja Päivi Peittola.

 

Olemme Instassa ja Snäpissä!

►Instagram: rekolansrk

►Snapchat: rekolansrksanna

 

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen ollut Rekolan seurakunnan nuorisotyönohjaajana vuodesta 2006.

Olen kotoisin Korsosta, naapuriseurakunnan alueelta. Oman rippileirini jälkeen olin Korson seurakunnan nuorten toiminnassa tiiviisti mukana ja se viittoitti matkaani seurakunnan työntekijäksi. Saan työssäni kohdata lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia ja heidän perheitään.  Kohtaamme heitä kouluissa, seurakunnan eri toiminoissa retkillä, leireillä ja messuissa.

Työhöni kuuluu koulupäivystyksiä, verkostoitumista, nuorten sählykerhossa pelaamista, nuorten avoimissa ovissa toimimista, koulujen ryhmäytyksiä, koulujen päivänavauksia ja kirkkohetkiä, messuja, retkiä, isoskoulutusta leireineen ja rippikoulutyötä.

Haluamme tarjota nuorille kirkolla toimintaa, jonne jokainen nuori on tervetullut sellaisena kuin on. Jokaisella on lahjoja ja kykyjä, joita jakamalla tulemme yhdessä ravituiksi. Jokainen on arvokas ja tärkeä, Jumalan suuri ihme!

Minuun saa olla yhteydessä: soita, tekstaa, meilaa, chättää, heitetään vaikka yhdessä läppää! :)

 

Rekolan nuorten verkkosivu

Vantaan riparit

Rekolan nuoret -ryhmä Facebookissa

Erityisnuorisotyönohjaaja
Rekolan seurakunta
myös WhatsApp
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa erityisnuorisotyönohjaajana. Olen itse kotoisin Havukoskelta ja olen ollut Rekolan seurakunnan toiminnassa mukana päiväkerholaisesta saakka ja nyt siis viimeiset 10 vuotta työntekijänä. Alue on minulle siis hyvin tuttu ja seurakunta erityisen tärkeä juurieni vuoksi.

Autan nuoria (noin 13-18 vuotta) elämän erilaisissa ongelmatilanteissa ja haasteissa, toimin heille tukihenkilönä ja kriisiapuna. Lisäksi teen mm. koulupäivystyksiä viikottain, ryhmäytyksiä, verkostoyhteistyötä, katupartiointia, rippikoulutyötä sekä koulutan isosia. Näiden työmuotojen kautta alueen nuoret ja yhteistyökumppanit ovat minulle hyvin tuttuja.

Mottoni on " Niin kauan kuin on elämää, on toivoa". Asioille voi aina tehdä jotain. Ole rohkeasti yhteydessä! 

vt. Varhaisnuorisotyönohjaaja
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Saa soittaa, laittaa viestiä, whatsapp toimii myös ja tietenkin sähköposti!

Toimin Rekolan seurakunnassa varhaisnuorisotyönohjaajana.
Työtehtäviini kuuluu mm: koulutyö, ala-aste ikäisten harrastekerhojen koordinointi ja partioyhteistyö, olen siis myös seurakunnan Seppo.

Toimin Rekolassa 31.12. asti.