Rekolan seurakunnan nuoret

 

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi seurakunnan toiminta on osittain tauolla.
Rekolan seurakunnan korona-aikaiset päivitetyt tiedot toiminnastamme löydät ►etusivuiltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.


Seurakunnan nuorisotyössä pidetään hauskaa porukalla, tule mukaan!

 

RIPPIKOULU kts.   vantaanriparit.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä-   sivuilta löytyy tarvittavat tiedot Rekolan seurakunnan rippikouluista.

                   

Rippileirejä järjestetään kesällä Piispalassa ja päivärippikoulu on kirkolla talvilomalla viikolla 8 - niihin kutsutaan tavallisesti kasiluokan aikana.

Riparin aikana ja sen jälkeen seurakunnassa järjestetään nuorille monia muitakin omia juttuja, joista voi lukea näiltä sivulta.

 

Syyskuusta alkaen päivystämme yläkouluilla koulun pihalla.

►Havukosken yläkoulu:  tiistai
►Koivukylän koulu:  torstai

Open Doors eli Odarit keskiviikkoisin klo 18–20.

Seuraava Open Doors on ke 25.8. Ensimmäiset 10 hlöä mahtuvat mukaan. Ilmoittautuminen Mipalle. 

(Tervetuloa pelaamaan biljardia, pingistä, lautapelejä ja tapaamaan vaikka kavereita. Tarjolla pientä purtavaa. Paikalla aina työntekijä, josta saa pelikaverin. Ilta päättyy yhteiseen hartauteen.)

Isoskoulutus

Rekolan seurakunnassa isoskoulutus kestää kaksi vuotta. Ensimmäinen kokoontuminen la 4.9.2021 klo 11.00 kirkolla. Ilmoitamme whatsapp-ryhmissä mahdollista ohjeistuksista, kuinka toimimme korona-tilanteen aikana. Tietoa tulee myös instaan.

 

Ensimmäisen vuoden isoskoulutus eli ISKO 1 ja toisen vuoden isoskoulutus eli ISKO 2 alkaa la 4.9.2021 klo 11.00 Rekolan kirkolla.

Mainostamme koulutuksen jatkosta instassa ja Iskojen omissa whatsapp-ryhmissä.

 

 

Olemme Instassa ja Snäpissä!

►Instagram: rekolansrk

►Snapchat: rekolansrksanna

 

 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen ollut Rekolan seurakunnan nuorisotyönohjaajana vuodesta 2006.

Olen kotoisin Korsosta, naapuriseurakunnan alueelta. Oman rippileirini jälkeen olin Korson seurakunnan nuorten toiminnassa tiiviisti mukana ja se viittoitti matkaani seurakunnan työntekijäksi. Saan työssäni kohdata lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia ja heidän perheitään.  Kohtaamme heitä kouluissa, seurakunnan eri toiminoissa retkillä, leireillä ja messuissa.

Työhöni kuuluu koulupäivystyksiä, verkostoitumista, nuorten sählykerhossa pelaamista, nuorten avoimissa ovissa toimimista, koulujen ryhmäytyksiä, koulujen päivänavauksia ja kirkkohetkiä, messuja, retkiä, isoskoulutusta leireineen ja rippikoulutyötä.

Haluamme tarjota nuorille kirkolla toimintaa, jonne jokainen nuori on tervetullut sellaisena kuin on. Jokaisella on lahjoja ja kykyjä, joita jakamalla tulemme yhdessä ravituiksi. Jokainen on arvokas ja tärkeä, Jumalan suuri ihme!

Minuun saa olla yhteydessä: soita, tekstaa, meilaa, chättää, heitetään vaikka yhdessä läppää! :)

 

Rekolan nuorten verkkosivu

Vantaan riparit

Rekolan nuoret -ryhmä Facebookissa