Rekolan seurakunnan nuoret

 

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi seurakunnan toiminta on osittain tauolla.
Rekolan seurakunnan korona-aikaiset päivitetyt tiedot toiminnastamme löydät ►etusivuiltammeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.


Seurakunnan nuorisotyössä pidetään hauskaa porukalla, tule mukaan!

 

RIPPIKOULU kts.   vantaanriparit.fi-   sivuilta löytyy tarvittavat tiedot Rekolan seurakunnan rippikouluista.

                   Ilmoittautumisaika on 28.9 - 11.10.2020!

Rippileirejä järjestetään kesällä Piispalassa ja päivärippikoulu on kirkolla talvilomalla viikolla 8 - niihin kutsutaan tavallisesti kasiluokan aikana.

Riparin aikana ja sen jälkeen seurakunnassa järjestetään nuorille monia muitakin omia juttuja, joista voi lukea näiltä sivulta.

 

Helmikuusta alkaen päivystämme yläkouluilla koulun pihalla.

►Havukosken yläkoulu:  tiistai
►Koivukylän koulu:  torstai

Open Doors eli Odarit keskiviikkoisin klo 18–20.

Tällä hetkellä Odarit ovat tauolla vallitsevasta tilanteesta johtuen. Ilmoitamme heti, kun kokoontumiseen saadaan lupa. Ilmoittelemme somessa, koska odarit pidetään insta-livessä.

(Tervetuloa pelaamaan biljardia, pingistä, lautapelejä ja tapaamaan vaikka kavereita. Tarjolla pientä purtavaa. Paikalla aina työntekijä, josta saa pelikaverin. Ilta päättyy yhteiseen hartauteen.)

Nuorten sähly

►torstaisin klo 16–17 (ilmoitamme heti, kun sählyt on taas lupa aloittaa!)

►Rekolanmäen koululla (Valtimotie 4)

►oma maila ja pelivarusteet mukaan

Isoskoulutus

Rekolan seurakunnassa isoskoulutus kestää kaksi vuotta.

 

Ensimmäisen vuoden isoskoulutus eli ISKO 1 ja toisen vuoden isoskoulutus eli Isko 2, kokoontuu insta-liven kautta erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Mainostamme illoista instassa ja Iskojen omissa whatsapp-ryhmissä.

 

 

Olemme Instassa, Snäpissä ja Facebookissa!

►Instagram: rekolansrk

►Snapchat: rekolansrksanna

►Facebook: Rekolan srk:n nuoret (Päästäksesi sivulle sinun on kirjauduttava sisään omilla facebook-tunnuksillasi ja liityttävä ryhmään.)

 

YouTube-video

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Rekolan seurakunta
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Myös WhatsApp.

Olen ollut Rekolan seurakunnan nuorisotyönohjaajana vuodesta 2006.

Olen kotoisin Korsosta, naapuriseurakunnan alueelta. Oman rippileirini jälkeen olin Korson seurakunnan nuorten toiminnassa tiiviisti mukana ja se viittoitti matkaani seurakunnan työntekijäksi. Saan työssäni kohdata lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia ja heidän perheitään.  Kohtaamme heitä kouluissa, seurakunnan eri toiminoissa retkillä, leireillä ja messuissa.

Työhöni kuuluu koulupäivystyksiä, verkostoitumista, nuorten sählykerhossa pelaamista, nuorten avoimissa ovissa toimimista, koulujen ryhmäytyksiä, koulujen päivänavauksia ja kirkkohetkiä, messuja, retkiä, isoskoulutusta leireineen ja rippikoulutyötä.

Haluamme tarjota nuorille kirkolla toimintaa, jonne jokainen nuori on tervetullut sellaisena kuin on. Jokaisella on lahjoja ja kykyjä, joita jakamalla tulemme yhdessä ravituiksi. Jokainen on arvokas ja tärkeä, Jumalan suuri ihme!

Minuun saa olla yhteydessä: soita, tekstaa, meilaa, chättää, heitetään vaikka yhdessä läppää! :)

 

Rekolan nuorten verkkosivu

Vantaan riparit

Rekolan nuoret -ryhmä Facebookissa