Mukaan messuun, vapaaehtoiseksi ryhmään tai tapahtumaan?

Vapaaehtoistyö antaa iloa ja sisältöä elämään. Vapaaehtoisena teet hyvää. 

Voit tulla mukaan auttamisen halusta, itseäsi kehittämään tai vaikkapa viihtymään yhteisen tekemisen ja ihmisten parissa. Vapaaehtoisena toimit tavallisen ihmisen tiedoilla ja taidoilla, omien voimavarojesi mukaan. Tee kertaluonteinen keikka tai sitoudu vakituisemmin - valitse itsellesi sopiva tapa auttaa. 

Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään sekä tarvittaessa koulutetaan tehtävään. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä. 

 

Anna aikaasi, saat hyvän mielen.  

Yhteydenotot: Mirja Jalo p. 040 509 7306, mirja.jalo@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Oletko aamuvirkku? Tule järjestämään yllätystä 30.11.

Aloitamme yhdessä Tikkurilan kirkon (Asematie 12) aulassa 30.11. klo 7.

Jos tuo aika sopii sinulle ja kiinnoistuit kertaluontoisesta tehtävästä , jonka kestoksi arvioimme n. klo 7- 9, niin ota yhteyttä.

Kerro että kiinnostaa, niin me kerromme sinulle tästä lisää...

Ilmoittautumiset p. 050 439 9651 tai sähköpostilla diakonia.tikkurila@evl.fi 

 

Lastenkirkonohjaajaksi?

Haluatko tehdä töitä lasten ja perheiden kanssa? Haluatko työkokemusta kristillisestä varhaiskasvatuksesta? 

Lastenkirkko kokoontuu Tikkurilan kirkon Pienten paikassa, Asematie 12 a. Siinä on samoja elementtejä kuin pyhäkoulussa. Pienten paikan ovet ovat auki kirkon aukioloaikoina ja perheillä on mahdollisuus leikkiin ja yhdessäoloon toisten lasten ja perheiden kanssa myös lastenkirkon jälkeen. 

Tarjoamme lastenkirkon vapaaehtoisille koulutusta ja ohjausta. Saat myös Pieni on suurin –lehden ohjaajan version. Kiinnostaako? Kysele lisää Maaret Hirvensalolta p. 050 572 2811 / maaret.hirvensalo@evl.fi 

 

Kielikerho

Tule vapaaehtoiseksi kielikerhoon, jossa voi treenata alkavaakin suomenkielen taitoa. Vapaaehtoisen tehtävänä on puhua suomea ja keskustella kerhoon osallistuvien kanssa. Vapaaehoinen huolehtii kerhotilan järjestyksestä ja laittaa kahvit tarjolle ryhmää varten. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Mirja Jaloon p. 040 509 7306 / mirja.jalo@evl.fi

 

Tiistain yhteisölounas

Lounas pyörii vapaaehtoisten voimin. Valmistamme salaatit ja voileipätarjoilut. Katamme ja järjestelemme tilan ruokailijoiden tulla. Tarjoilemme ja avustamme. Tiskaamme ja siivoamme jäljet. Ruokailussa on monenlaista tehtävää. Mikä sinua kiinnostaa, haluatko liittyä ruokailun aktiiviseen vapaaehtoisporukkaan? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva tehtävä. Mirja Jalo p. 040 509 7306 / mirja.jalo@evl.fi

Vapaaehtoiset valimistelevat ruokatarjoilua.

Kaipaatko yhteisöä ja yhdessä tekemistä?

Iltamessun yhteisö kokoontuu torstai-iltaisin. Tule tekemään messua yhdessä, tai vaikka laittamaan teetä. Voit tulla mukaan kerran tai vaikka joka torstai. Messussa on tarjolla eri tehtäviä musiikista raamatunlukuun ja vastaanottamiseen, ja muutakin. 

Iltamessun yhteisö kutsuu sinut palvelemaan ja tekemään yhdessä toisten kanssa. Lisätietoja pappi Jarkko Korhoselta:  p. 040 626 2436 jarkko.korhonen@evl.fi 

Iloisia ihmisiä yhdessä.

Tutustu Tikkurilan seurakunnan vapaaehtoistyön esitteeseen!

Esitteestä löydät esimerkkejä siitä, mitä voisit seurakunnassamme tehdä. Vihko aukeaa isompaan kokoon, kun klikkaat sitä.