Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoistyö on  vapaaehtoista seurakuntalaisten työtä, joka antaa sisältöä ja iloa elämään. Voit tulla mukaan auttamisen halusta, itseäsi kehittämään tai vaikkapa viihtymään yhteisen tekemisen sekä ihmisten parissa. Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään sekä tarvittaessa koulutetaan tehtävään. Ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä.

 

Yhteisvastuukeräys 2019

Suomessa vuoden 2019 keräyksellä tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla maksullisten opiskeluvälineiden hankinnassa.

Maailman katastrofialueilla keräyksen tuotoilla tuetaan lasten ja nuorten laadukasta koulutusta. Turvalliset koulurakennukset ja ja ammattitaitoiset opettajat ovat lasten oppimisen kannalta tärkeitä asioita.

Lipaskerääjiä

Etsimme yhteisvastuun lipaskerääjiä kauppakeskuksiin Tikkurilan seurakunnan alueelle ajanjaksolle 4.2. -16.2. Sinulla on mahdollisuus tulla keräämään kahdeksi tunniksi tai pidemmäksi aikaa. Keräyspäällikkö Jaana Jurvaselta voit varata oman vuorosi p. 050 5111674.

 

Laskiaisriehaan kahvin ja arpojen myyjiä

Laskiaisriehaa vietetään sunnuntaina 3.3. Ylästön seurakuntakodilla, Lehtikummuntie 2. Riehalla tuetaan yhteisvastuukeräystä 2019. Pääsisitkö sinä myymään kahvia tai hoitamaan arpajaispöytää? Vapaaehtoisten työpäivän pituus klo 9-13. Ilmoittautuminen 24.2. vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille s-postilla tai tekstiviestillä paivi.makinen@evl.fi/ 050 548 6078

 

Vapaaehtoistoimintaa

Vapaaehtoisten oma ilta

Perjantaina 1.3. klo 18 vietetään Ilolan seurakuntakodilla vapaaehtoisten omaa iltaa jutustellen, laulaen ja iltapalaa nauttien. Mahdollisuus myös saunoa. Mikäli saunot, otathan mukaasi pyyhkeen ja peseytymisvälineet. Ilmoitathan tulostasi  22.2. mennessä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille.

 

Tutustu vieressä olevaan Tikkurilan seurakunnan vapaaehtoisesitteeseen!

Esitteestä löydät esimerkkejä siitä, mitä voit seurakunnassamme tehdä.

Saat vihkon suuremman kokoiseksi klikkaamalla sitä.

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoni ja tehtäväni on koordinoida seurakuntamme vapaaehtoistyötä. Voit lukea  vapaaehtoistyöstä lisää tästä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina olen ollut jo 7 vuotta.

Työni Tikkurilan seurakunnassa on moninaista ja mikä hienointa, saan kohdata päivittäin ihania, taitavia vapaaehtoisiamme. Mikäli olet kiinnostunut jostakin valmiista vapaaehtoistyön muodosta tai sinulla on idea aivan jostakin uudesta toiminnasta, niin minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla paivi.makinen@evl.fi tai puhelimitse 050 548 6078