Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoistyö on vapaaehtoista seurakuntalaisten työtä, joka antaa sisältöä ja iloa elämään. Voit tulla mukaan auttamisen halusta, itseäsi kehittämään tai vaikkapa viihtymään yhteisen tekemisen sekä ihmisten parissa. Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään sekä tarvittaessa koulutetaan tehtävään. Ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä.

Yhteisvastuukeräys 2021

Tänä vuonna yhteisvastuukeräyksellä autetaan erityisesti taloudellisessa ahdingossa olevia ikäihmisiä. Normaalia lipaskeräystä ei järjestetä, mutta voit tukea keräystä muilla tavoin.

Liivistä kassiksi -kampanja

Haastamme seurakuntalaisia tekemään vanhoista yhteisvastuuliiveistä kangaskasseja, joita myydään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Kassien valmistukseen löytyy tarkat ohjeet, jotka on saatavilla sähköpostitse tai voit halutessasi noutaa ohjeet Tikkurilan kirkolta. Liivit ovat noudettavissa 22.2. alkaen ja kassien tulisi olla valmiita toukokuun alkuun mennessä. Mikäli haluat olla mukana tässä projektissa, ota yhteyttä Toomas Takalaan p. 0503474995 tai toomas.takala@evl.fi

 

 

 

Iloisia ihmisiä yhdessä.

Vaatekeräys

Tikkurilan kirkolla (Asematie 12 a) järjestetään vaatekeräys turvapaikanhakijoille keskiviikkona 5.5. klo 16-19.

Otamme vastaan pestyjä ja hyväkuntoisia nuorten miesten vaatteita. Myös muille vaatteille on pienissä määrin kysyntää vaatteita, mutta sovithan näiden toimituksesta etukäteen. Lisätiedot Toomas.takala@evl.fi tai 050 347 4995.

 

 

 

Koronapandemian vuoksi osa vapaaehtoistoiminnoistamme on tällä hetkellä tauolla 

Tutustu vieressä olevaan Tikkurilan seurakunnan vapaaehtoisesitteeseen!

Esitteestä löydät esimerkkejä siitä, mitä voit seurakunnassamme tehdä.

Saat vihkon suuremman kokoiseksi klikkaamalla sitä.

 

 

 

Ota yhteyttä

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoni ja tehtäväni on koordinoida seurakuntamme vapaaehtoistyötä. Voit lukea  vapaaehtoistyöstä lisää tästä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina olen ollut jo 7 vuotta.

Työni Tikkurilan seurakunnassa on moninaista ja mikä hienointa, saan kohdata päivittäin ihania, taitavia vapaaehtoisiamme. Mikäli olet kiinnostunut jostakin valmiista vapaaehtoistyön muodosta tai sinulla on idea aivan jostakin uudesta toiminnasta, niin minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla paivi.makinen@evl.fi tai puhelimitse 050 548 6078