Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoistyö on vapaaehtoista seurakuntalaisten työtä, joka antaa sisältöä ja iloa elämään. Voit tulla mukaan auttamisen halusta, itseäsi kehittämään tai vaikkapa viihtymään yhteisen tekemisen sekä ihmisten parissa. Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään sekä tarvittaessa koulutetaan tehtävään. Ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Leila Lukander-Pajulaan, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä.

Voit etsiä itsellesi sopivan vapaaehtoistyön vapaaehtoistyö.fi -verkkosivuilta. Sivujen kautta voi myös ilmoittautua tehtävään.

Ajankohtaista:

Juhannusjuhla Pyhän Laurin kirkolla - vapaaehtoisia kaivataan Juhannuskahvioon

Järjestämme juhannusaattona yhdessä Hakunilan seurakunnan kanssa juhannusjuhlan. Tikkurilan seurakunnan vastuulla on Juhannuskahvion pitäminen, tarjolla kahvia, pullaa sekä grillimakkaraa & vohveleita. Tarvitsemme juhannusjuhlaan vapaaehtoisia keittämään kahvia, tarjoilemaan, paistamaan makkaraa ja vohveleita. Kahvio avautuu klo 15, paikalla tulisi olla klo 13 valmistelemassa. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä vapaaehtoistyön koordinaattoriin Leila Lukander-Pajulaan s-postilla leila.lukander-pajula@evl.fi tai tekstiviestillä 040-5097306.

Yhteisvastuukeräys 2022

Pitkittynyt pandemia-aika on jättänyt jäljen nuorten ja lasten elämään. Nuorten mielenterveyteen ja jaksamiseen liittyvät ongelmat ovat voimakkaassa kasvussa. Lapset ja nuoret tarvitsevat nyt lisää aikuisten läsnäoloa ja tukea. Sitä rakennetaan yhteisvoimin vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksellä.

Keräys alkaa ensi sunnuntaina 6.helmikuuta.

Pääset lahjoittamaan Tikkurilan seurakunnan kautta tämän nettilinkin avulla.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Voit tehdä lahjoituksen myös MobilePayn kautta numeroon 72174.

Koronatilanteen vuoksi Yhteisvastuun perinteinen lipaskeräys siirtyy Tikkurilan seurakunnassa tämän vuoden huhtikuulle.

Lisätietoa keräyskohteista löydät Yhteisvastuukeräyksen sivuilta www.yhteisvastuu.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

Meditatiivisen iltamessun yhteisö kutsuu mukaan palvelemaan!

Kaipaatko yhteisöä ja yhdessä tekemistä?

Meditatiivisen iltamessun yhteisö aloittaa to 10.3. joka torstaiset kasviskeittohetket iltamessun yhteydessä.

Tule yhdessä toisten kanssa lämmittämään keittoa, järjestämään keittoa tarjolle, tiskaamaan tai vaikka pyyhkimään pöytiä.

Voit tulla mukaan järjestämään keittotarjoilua kerran tai vaikka joka torstai. Messuyhteisö kutsuu uusia vapaaehtoisia mukaan!

Kasviskeittoa tarjolla messukävijöille to 10.3. alkaen klo 19-19.30 kahden euron hintaan seurakuntasalissa ja meditatiivinen iltamessu klo 20.00 Tikkurilan kirkossa.

Meditatiivisen iltamessun yhteisö kutsuu sinut palvelemaan ja tekemään yhdessä toisten kanssa. Ilmoittaudu mukaan keittotarjoiluhommiin ja lisätiedot messuyhteisön papilta Mirka Härköseltä: p. 040 6307733, tai mirka.harkonen@evl.fi

 

Iloisia ihmisiä yhdessä.

 

 

 

Tutustu vieressä olevaan Tikkurilan seurakunnan vapaaehtoisesitteeseen!

Esitteestä löydät esimerkkejä siitä, mitä voit seurakunnassamme tehdä.

Saat vihkon suuremman kokoiseksi klikkaamalla sitä.