Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan!

Vapaaehtoistyö on vapaaehtoista seurakuntalaisten työtä, joka antaa sisältöä ja iloa elämään. Voit tulla mukaan auttamisen halusta, itseäsi kehittämään tai vaikkapa viihtymään yhteisen tekemisen sekä ihmisten parissa. Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään sekä tarvittaessa koulutetaan tehtävään. Ota rohkeasti yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä.

Ekoteko ja ulkoilua

 Siistimme pyhäinpäivän jälkeen 5.11. Pyhän Laurin kirkon hautausmaata. Keräämme palaneet hautakynttilät pois muistelupaikoilta ja samalla saamme hiukan liikuntaa ja raitista ilmaa. Ulkona työskennellessä on mahdollisuus pitää reilu turvaetäisyys muihin talkoolaisiin. Käytämme talkoissa maskia ja hanskoja, jotka saat seurakunnalta käyttöösi. Talkoolaisten tapaaminen torstaina 5.11. klo 9.50 Pyhän Laurin kirkon pappilan (vaalea puurakennus) pääoven edessä. Talkoot kestävät noin klo 12 asti. Lisätietoja ja ilmoittautuminen vapaaehtoistoiminnan koordinaattorille 2.11. mennessä paivi.makinen@evl.fi tai 050 548 6078.

Iloisia ihmisiä yhdessä.

 

 

Tutustu vieressä olevaan Tikkurilan seurakunnan vapaaehtoisesitteeseen!

Esitteestä löydät esimerkkejä siitä, mitä voit seurakunnassamme tehdä.

Saat vihkon suuremman kokoiseksi klikkaamalla sitä.

 

 

 

Ota yhteyttä

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Tikkurilan seurakunta
(09) 830 6349
PL 69
01301 Vantaa

Olen diakoni ja tehtäväni on koordinoida seurakuntamme vapaaehtoistyötä. Voit lukea  vapaaehtoistyöstä lisää tästä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina olen ollut jo 7 vuotta.

Työni Tikkurilan seurakunnassa on moninaista ja mikä hienointa, saan kohdata päivittäin ihania, taitavia vapaaehtoisiamme. Mikäli olet kiinnostunut jostakin valmiista vapaaehtoistyön muodosta tai sinulla on idea aivan jostakin uudesta toiminnasta, niin minuun voi olla yhteydessä sähköpostilla paivi.makinen@evl.fi tai puhelimitse 050 548 6078