Mukaan messuun, vapaaehtoiseksi ryhmään tai tapahtumaan?

Vapaaehtoistyö antaa iloa ja sisältöä elämään. Vapaaehtoisena teet hyvää. 

Voit tulla mukaan auttamisen halusta, itseäsi kehittämään tai vaikkapa viihtymään yhteisen tekemisen ja ihmisten parissa. Vapaaehtoisena toimit tavallisen ihmisen tiedoilla ja taidoilla, omien voimavarojesi mukaan. Tee kertaluonteinen keikka tai sitoudu vakituisemmin - valitse itsellesi sopiva tapa auttaa. 

Kaikki vapaaehtoiset haastatellaan ja perehdytetään sekä tarvittaessa koulutetaan tehtävään. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoistehtävä. 

 

Anna aikaasi, saat hyvän mielen.  

Yhteydenotot: Mirja Jalo p. 040 509 7306, mirja.jalo@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Lauluvoimaa hoivayksiköihin

Lähde laulamaan hoivayksiköissä asuvien avuksi ja iloksi! Tikkurilan srk:n vie pieniä jumalanpalveluksia eli "Kirkkohetkiä" alueen hoivayksiköihin. Virret ja muut vanhat asukkaille tutut laulut ovat tärkeä osa Kirkkohetkeä. Haemme henkilöitä, joilla olisi mahdollisuus lähteä lauluvoimaksi ja muutenkin vähän avuksi hoivayksiköiden Kirkkohetkiin.

Jos tällainen seurakuntatyö kiinnostaa, ilmoittaudu pastori Päivi Helénille p. 050 5722 666 tai paivi.helen@evl.fi

 

Kielikerho

Tule kanssamme suunnittelemaan ja  käynnistämään kielikerhoa, jossa voi treenata alkavaakin suomenkielen taitoa? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Mirja Jaloon p. 040 509 7306 / mirja.jalo@evl.fi

Vapaaehtoiset valimistelevat ruokatarjoilua.

Kaipaatko yhteisöä ja yhdessä tekemistä?

Meditatiivisen iltamessun yhteisö kokoontuu torstai-iltaisin. Tule tekemään yhdessä, lämmittämään keittoa yhdessä, järjestämään se tarjolle, tiskaamaan tai vaikka pyyhkimään pöytiä. Voit tulla mukaan järjestämään keittotarjoilua kerran tai vaikka joka torstai. 

Meditatiivisen iltamessun yhteisö kutsuu sinut palvelemaan ja tekemään yhdessä toisten kanssa. Ilmoittaudu mukaan keittotarjoiluhommiin. Lisätiedot messuyhteisön papilta:  p. 040 509 3266 suvi-maria.roine@evl.fi 

Iloisia ihmisiä yhdessä.

Tutustu Tikkurilan seurakunnan vapaaehtoistyön esitteeseen!

Esitteestä löydät esimerkkejä siitä, mitä voisit seurakunnassamme tehdä. Vihko aukeaa isompaan kokoon, kun klikkaat sitä.