Lähimmäispalvelu

Haluaisitko olla yksinäisen ystävä tai omaishoitajan tuuraaja? Tule mukaan lähimmäispalveluun vapaaehtoiseksi!

Ota yhteyttä diakoni Saana Touruseen, p. 050 599 9068, saana.tourunen@evl.fi

Keikkapalvelu

Haluatko ryhtyä nikkaristiksi ja auttaa kodin pienissä huoltotöissä tai muissa tehtävissä, joissa tarvitaan kädentaitoja ja mahdollisesti työkaluja. Tai kenties haluat ilmoittautua keikkalaiseksi kertaluonteiseen tehtävään saattajaksi asiointimatkalle tai lääkärikäynnille. 

Ota yhteyttä johtavaan diakoniatyöntekijä Sirkka Väätäiseen, p. 040 580 6331, sirkka.vaatainen@evl.fi. Voit ilmoittautua myös osoitteessa http://vapaaehtoistyo.fi haluamaasi vapaaehtoistyöhön.

Hyvän mielen laulajat

Tule mukaan Hyvän mielen laulajiin! Hyvän mielen laulajat on vapaamuotoinen lauluryhmä, joka vierailee palvelutaloissa ja laitoksissa ilahduttamassa laululla ja yhdessäololla vanhuksia. Emme ole kuoro vaan oikeastaan laulattajaporukka, jonka tehtävä on innostaa ihmisiä laulamaan yhdessä. Tervetuloa laulamaan hyvää mieltä!

Tiedustelut: diakoniatyöntekijä Saana Tourunen, p. 050 599 9068.

Diakoni
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Hei! Olen Saana Tourunen, diakoniatyöntekijä. Minun alaani Korson seurakunnassa ovat erityisesti vanhustyö ja vapaaehtoistyö. Arkipäiväisessä työssäni nämä kaksi asiaa usein risteävät toisiaan. Esimerkiksi niin, että käyn yhdessä meidän seurakunnan vapaaehtoisten kanssa laulattamassa palvelutaloissa asuvia vanhuksia. Minusta on tärkeää saada ihmiseen kontakti. Muistisairaiden parissa laulaminen on siihen usein paras väline. Musiikki on tärkeä osa minua, työssä ja vapaa-ajalla. Toinen innostuksen aiheeni on luonto. Rakastan luonnossa liikkumista ja luonnon tarkkailua.