Vantaankosken seurakunta

Jumalanpalvelukset

Messuja on jälleen mahdollista viettää yhdessä 1.6. alkaen. Ma 1.6. klo 18 järjestetään Myyrmäen Virtakirkossa iltamessu. Siitä lähtien Virtakirkossa pidetään messu sunnuntaisin klo 10. Messuissa noudatetaan koronasta johtuvia turvallisuusmääräyksiä. Messuja voi edelleen seurata myös verkossa. Seuraa ajankohtaisia tietoja tällä sivulla. Tervetuloa kirkkoon tai verkon äärelle!

Katso tästä 24.5. jumalanpalvelus Virtakirkossa. Jumalanpalveluksessa siunataan isoset tehtäviinsä.

YouTube-video

► Sunnuntain 31.5. klo 10 Ystäväjumalanpalvelus välitetään Virtakirkosta. Se on katsottavissa tällä sivulla suorana ja tallenteena. 

Suvivirsikisan voittaja on valittu! - Katso video

YouTube-video

Vauvan kanssa sylimuskariin 

YouTube-video

Tervetuloa Vantaankosken seurakuntaan!

Vantaankosken seurakunta on 29 000 länsivantaalaisen kotiseurakunta. Haluamme olla rohkeasti armon asialla. Olemme uudistuva seurakunta, joka on olemassa kaikkia alueemme ihmisiä varten. Painotamme erityisesti hengellisyyttä ja hengellisyyden kehittämistä, lasten ja perheiden toimintaa, heikommassa asemassa olevien auttamista sekä vapaaehtoistoimintaa.

Kirkko auttaa poikkeusoloissa. Vantaan seurakunnat tarjoavat mm. ruoka- ja asiointiapua ja keskustelukumppaneita. ► Lue lisää. Älä jää yksin.

Kirkkoherranvirasto avoinna vain puhelimitse ma–pe klo 9–14,  p. 09 8306 440.

Virkatodistustilaukset 1.1.2020 alkaen suoraan Vantaan aluekeskusrekisteristä puh. 09 8306 345.

Päivystävä pappi (keskustelut, sielunhoito) ma, ti, ke, pe klo 9-12 ja to klo 16-19. Puh. 09 8306 419, vantaankosken.papit(at)evl.fi. 

Vantaankosken seurakunnan Facebook