Vantaankosken seurakunta

Jumalanpalvelukset

Messuja on jälleen mahdollista viettää yhdessä 1.6. alkaen. Siitä lähtien Virtakirkossa pidetään messu sunnuntaisin klo 10. Messuissa noudatetaan koronasta johtuvia turvallisuusmääräyksiä. Messuja voi edelleen seurata myös verkossa. Seuraa ajankohtaisia tietoja tällä sivulla. Tervetuloa kirkkoon tai verkon äärelle!

Katso tästä 31.5. jumalanpalvelus Virtakirkossa. 

YouTube-video

► Sunnuntaina 7.6. voi osallistua jumalanpalvelukseen Kivistön kirkosta. Se kuullaan klo 10 Yle Radio 1:ssä ja myöhemmin Yle Areenassa. Jumalanpalvelus on nauhoitus sunnuntailta 17.5. Virtakirkon jumalanpalvelusta 7.6. ei välitetä verkossa.

Suvivirsikisan voittaja on valittu! - Katso video

YouTube-video

Tervetuloa muskariin! 

YouTube-video

Tervetuloa Vantaankosken seurakuntaan!

Vantaankosken seurakunta on 29 000 länsivantaalaisen kotiseurakunta. Haluamme olla rohkeasti armon asialla. Olemme uudistuva seurakunta, joka on olemassa kaikkia alueemme ihmisiä varten. Painotamme erityisesti hengellisyyttä ja hengellisyyden kehittämistä, lasten ja perheiden toimintaa, heikommassa asemassa olevien auttamista sekä vapaaehtoistoimintaa.

Kirkko auttaa poikkeusoloissa. Vantaan seurakunnat tarjoavat mm. ruoka- ja asiointiapua ja keskustelukumppaneita. ► Lue lisää. Älä jää yksin.

Kirkkoherranvirasto avoinna vain puhelimitse ma–pe klo 9–14,  p. 09 8306 440.

Virkatodistustilaukset 1.1.2020 alkaen suoraan Vantaan aluekeskusrekisteristä puh. 09 8306 345.

Päivystävä pappi (keskustelut, sielunhoito) ma-pe klo 11-13 Puh. 09 8306 419, vantaankosken.papit(at)evl.fi. 

Vantaankosken seurakunnan Facebook