Kartanonkosken kerhohuoneisto / Tikkurilan seurakunta

Hagelstamintie 20 A , 01520 Vantaa
Tilavaraukset p. (09) 8306 333

Kartanonkosken kerhohuoneisto / Tikkurilan seurakunta

Tikkurilan seurakunnan ylläpitämä Kartanonkosken kerhohuoneisto sijaitsee Vantaan seurakuntien omistamassa huoneistossa kerrostalon alakerrassa. Tila on pinta-alaltaan 130 neliömetriä.

Tilan käyttö

Tila on varattavissa lähinnä lauantaisin ja sunnuntaisin.

Syksyllä 2020 tiloihin voidaan ottaa koronapandemian vuoksi kerralla enintään 10 henkilöä.

Tilavaraukset

Tikkurilan seurakunnan tilavaraukset ma–pe klo 9–15 p. 09 8306 333. Tilojen esittelystä voi sopia vahtimestareiden kanssa p. 09 830 6224.

Kartanonkosken kerhohuoneisto juhlatilana

Kahdesta huoneesta koostuvan huoneiston toinen puoli on kalustettu lasten mittojen mukaan. Toisessa kokoontumishuoneessa on pitkä pöytä tuoleineen. Pöydän ympärille mahtuu samanaikaisesti istumaan 15 henkilöä. Tilaan mahtuu yhteensä 20 henkeä. Kiinteistön sisäpihalla on toimipaikan käytössä oleva pieni aidattu piha-alue.

Kartanonkosken kerhohuoneisto soveltuu pienten kastetilaisuuksien, rippijuhlien ja muiden perhejuhlien pitopaikaksi. Kerhohuoneistossa voidaan pitää myös kokouksia. Tilaa voidaan vuokrata myös syntymäpäivätilaisuuksiin.

Varusteet

Tilassa on kastemalja, kynttilänjalka ja maljakko. Tilassa on myös lastenhoitopöytä. Lapsille on syöttötuoleja.

Seurakunnalta voi lainata kastepuvun kastetilaisuuteen.

Keittiö

Keittiössä on jääkaappi, pakastin, astianpesukone, liesi, uuni, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä termoskannuja kahville ja teelle. Käytettävissä on Arabian valkoinen 30 hengen astiasto.

Maksut

Vantaan seurakuntien jäsenille kasteen ja kastekahvien, avioliittoon vihkimisen ja hääjuhlan sekä hautajaisten ja muistotilaisuuden tilavuokra 0 e (6 tuntia). ► Katso muut hinnat tästä.

Parkkipaikat

Kerhotilalla on yksi oma parkkipaikka.

Estettömyys

  • Esteetön sisäänkäynti kiinteistön sisäpihan puolella
  • Esteetön wc
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku