Jumalanpalvelukset ja hartaudet kirkossa ja verkossa

Jumalanpalvelukset ja kirkkohetket

Jumalanpalveluksiin ja kirkkohetkiin voit osallistua seurakunnan Facebook-sivujen kautta alla olevaa kuvaa klikkaamalla. Tallenteita löydät myös YouTube-kanavaltamme.

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 Länsimäen kirkossa ja klo 12 Hakunilan kirkossa. Messuun voi osallistua paikan päällä sekä Hakunilasta verkon välityksellä. 

Arkipäivän kirkkohetkiä vietetään säännöllisesti maanantaisin:

- Maanantaikirkko klo 11  (kesto n. 15-30 min.). Joka toinen viikko hartaus, joka toinen viikko ehtoollinen. 

- Luottamuksen rukoushetki klo 18 (kesto n. 15 min.). Taize-lauluja, rukousta ja hiljentymistä.

Torstaisin: 

- Iltakirkko klo 18 (kesto n. 30 min.). Ehtoolliskirkko sekä nuoren seurakunnan veisuja nuorisotiimin ohjauksessa.

Jos sinulla on hankaluuksia löytää kirkkohetkiämme netistä, niin ota yhteyttä: paula.raitis@evl.fi tai hans.tuominen@evl.fi. Neuvomme parhaamme mukaan.

Tärkeää on myös tietää, että me rukoilemme Hakunilan seurakunnassa joka päivä alueemme ihmisten kanssa ja puolesta. Rukoile sinäkin.

YouTube-video

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Hakunilan seurakunta on ilon ja toivon yhteisö. Tahdomme kutsua ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen ja rohkaisemme välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta.

Kirkkoherran pääasiallinen tehtävä on johtaa seurakunnan toimintaa yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa. Yksin ei tarvitse työtä tehdä, vaan meitä on aktiivinen, innostava ja ammattitaitoinen joukko työntekijöitä ja vapaaehtoisia kantamassa vastuuta. Lisäksi meillä on hyvät verkostot alueemme eri toimijoihin ja muihin seurakuntiin.

Vapaa-aikana liikun mielelläni metsässä: välillä vaeltaen, välillä rastia etsien. Silloin motoksi sopii hyvin: Etsikää, niin löydätte. (Matt. 7:7)