Jumalanpalvelukset ja hartaudet kirkossa ja verkossa

Jumalanpalvelukset ja kirkkohetket

Seurakunnan elämää vietetään tällä hetkellä poikkeuksellisissa olosuhteissa.  Rajoitusten takia kirkoille ei voi tällä hetkellä kokoontua yhteen paikan päälle. Jumalanpalveluksiin ja kirkkohetkiin voi osallistua verkon välityksellä Hakunilan seurakunnan FacebookLinkki avautuu uudessa välilehdessä-sivujen kautta. Tallenteita löydät myös YouTubeLinkki avautuu uudessa välilehdessä-kanavaltamme.

Ehtoollinen on tarjolla sunnuntaisin Hakunilan kirkossa klo 13–14. Ehtoollisaineet siunataan Facebookissa klo 12 lähetettävässä jumalanpalveluksessa. Etukäteen ei ehtoolliselle tarvitse ilmoittautua. Tule paikalle vain terveenä kasvomaski päällä. Kirkkosalissa voi olla 6 henkilöä kerrallaan. Arkipäivinä voi yksityistä ehtoollista pyytää päivystävältä papilta. 

Luottamuksen rukoushetkeä vietetään verkossa joka maanantai klo 18.

YouTube-video

Iltakirkkoa vietetään verkossa torstaisin klo 18.

YouTube-video

Keskipäivän rukoushetkeä Sipoonkorvessa vietetään verkossa kerran kuukaudessa perjantaisin klo 12. 

YouTube-video

 

Tärkeää on myös tietää, että me rukoilemme Hakunilan seurakunnassa joka päivä alueemme ihmisten kanssa ja puolesta. Rukoile sinäkin. 

YouTube-video

Ota yhteyttä

kirkkoherra
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Hakunilan seurakunta on ilon ja toivon yhteisö. Tahdomme kutsua ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen ja rohkaisemme välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta.