Jumalanpalvelukset ja hartaudet verkossa

Jumalanpalvelukset ja kirkkohetket

Jumalanpalveluksiin ja kirkkohetkiin voit osallistua seurakunnan Facebook-sivujen kautta alla olevaa kuvaa klikkaamalla. Tallenteita löydät myös YouTube-kanavaltamme.

1.6. lähtien Hakunilan kirkossa pidetään klo 12 messu eli ehtoollisjumalanpalvelus, johon piispojen ohjeistusten mukaisesti voi kokoontua paikan päälle turvavälein n. 50 henkilöä. Messuun voi osallistua myös verkon välityksellä. 

 

 

- Sunnuntaina klo 12 messu eli ehtoollisjumalanpalvelus Hakunilan kirkossa. 

Arkipäivän kirkkohetkiä vietämme seuraavasti. Alla olevista linkeistä näet, minkä tyyppisiä, nämä hartaudet ovat.

- Maanantaina klo 18 Luottamuksen rukoushetki (kesto n. 15 min.). Taize-lauluja, rukousta ja hiljentymistä.

- Keskiviikkona klo 12 Päivämusiikki (kesto n. 10 min.). Kanttoreiden musiikkihartaus.

- Torstaina klo 18 Iltakirkko (kesto n. 20 min.). Nuoren seurakunnan veisuja nuorisotiimin ohjauksessa.

- Perjantaina klo 12 Keskipäivän rukoushetki (kesto n. 10 min.). Satoja vuosia vanha rukoushetki Sipoonkorven kansallispuistomme eri paikoissa.

 

Jos sinulla on hankaluuksia löytää kirkkohetkiämme netistä, niin ota yhteyttä: paula.raitis@evl.fi tai hans.tuominen@evl.fi. Neuvomme parhaamme mukaan.

Tärkeää on myös tietää, että me rukoilemme Hakunilan seurakunnassa joka päivä alueemme ihmisten kanssa ja puolesta. Rukoile sinäkin.

YouTube-video
kirkkoherra
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Hakunilan seurakunta on ilon ja toivon yhteisö. Tahdomme kutsua ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen ja rohkaisemme välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta.

Kirkkoherran pääasiallinen tehtävä on johtaa seurakunnan toimintaa yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa. Yksin ei tarvitse työtä tehdä, vaan meitä on aktiivinen, innostava ja ammattitaitoinen joukko työntekijöitä ja vapaaehtoisia kantamassa vastuuta. Lisäksi meillä on hyvät verkostot alueemme eri toimijoihin ja muihin seurakuntiin.

Vapaa-aikana liikun mielelläni metsässä: välillä vaeltaen, välillä rastia etsien. Silloin motoksi sopii hyvin: Etsikää, niin löydätte. (Matt. 7:7)