Jumalanpalvelukset ja hartaudet verkossa

Voiko jumalanpalveluksiin tällä hetkellä osallistua?

Piispat ovat ohjeistaneet kaikkia Suomen evankelis-luterilaisia seurakuntia, että jumalanpalveluksiin ei voi osallistua paikan päällä. YLE lähettää radio- ja televisiojumalanpalveluksen sunnuntaisin klo 10.

Hakunilan seurakunnan live-kirkkohetkiin voit osallistua Hakunilan seurakunnan Facebook-sivujen kautta. Lähetykset näkyvät myös alla, kun painat kuvaketta. Jo pidettyjä kirkkohetkiä ja hartauksia löydät myös seurakunnan YouTube-sivuilta.

 

Kirkkohetkiä vietetään joka päivä.

- Sunnuntaina klo 12 jumalanpalvelus (kesto n. 45 min.). Tuttu sunnuntain Hakunilan jumalanpalvelus ilman ehtoollista. Tällä sivulla pääset mukaan Hakunilan seurakunnan ensimmäiseen striimattuun livejumalanpalvelukseen Marianpäivänä.

Arkipäivän kirkkohetkiä vietämme seuraavasti. Alla olevista linkeistä näet, minkä tyyppisiä, nämä hartaudet ovat.

- Maanantaina klo 11 Maanantaikirkko (kesto n. 10 min.). Hartaushetki viikon alussa.

- Maanantaina klo 18 Luottamuksen rukoushetki (kesto n. 15 min.). Taize-lauluja, rukousta ja hiljentymistä.

- Tiistaisin julkaistaan hartausvideo.

- Keskiviikkona klo 12 Päivämusiikki (kesto n. 10 min.). Kanttoreiden musiikkihartaus.

- Torstaina klo 18 Iltakirkko (kesto n. 20 min.). Nuoren seurakunnan veisuja nuorisotiimin ohjauksessa.

- Perjantaina klo 12 Keskipäivän rukoushetki (kesto n. 10 min.). Satoja vuosia vanha rukoushetki Sipoonkorven kansallispuistomme eri paikoissa.

- Lauantaisin julkaistaan hartausvideo.

 

Jos sinulla on hankaluuksia löytää kirkkohetkiämme netistä, niin ota yhteyttä: paula.raitis@evl.fi tai hans.tuominen@evl.fi. Neuvomme parhaamme mukaan.

Tärkeää on myös tietää, että me rukoilemme Hakunilan seurakunnassa joka päivä alueemme ihmisten kanssa ja puolesta. Rukoile sinäkin.

YouTube-video
kirkkoherra
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Hakunilan seurakunta on ilon ja toivon yhteisö. Tahdomme kutsua ihmisiä armollisen Jumalan yhteyteen ja rohkaisemme välittämään lähimmäisistä ja luomakunnasta.

Kirkkoherran pääasiallinen tehtävä on johtaa seurakunnan toimintaa yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa. Yksin ei tarvitse työtä tehdä, vaan meitä on aktiivinen, innostava ja ammattitaitoinen joukko työntekijöitä ja vapaaehtoisia kantamassa vastuuta. Lisäksi meillä on hyvät verkostot alueemme eri toimijoihin ja muihin seurakuntiin.

Vapaa-aikana liikun mielelläni metsässä: välillä vaeltaen, välillä rastia etsien. Silloin motoksi sopii hyvin: Etsikää, niin löydätte. (Matt. 7:7)