Perhekerhot

Perhekerhoissa on mahdollisuus kohdata muita lapsiperheitä - keskustella ja jakaa asioita ja kuulumisia. Kerhoissa on monipuolista toimintaa perheiden toiveiden mukaan. Perhekerhojen toiminta on kaikille avointa. Niihin koko perhe voi osallistua yhdessä; lapset aikuisen kanssa. Lapset ovat oman aikuisen vastuulla.

 

Kevätkaudella 2019 perhekerhot toimivat viikolle 21 (20.-24.5.) saakka. Tämän jälkeen on perhekerholaisten kevätretki pe 31.5.2019 Hyvinkään seurakunnan leirikeskus Sääksille. Retkelle lähdetään bussilla klo 9 Korson kirkolta, jonne palataan klo 14 mennessä. Ajomatka kestää n. tunnin. Retkimaksu 10 €/perhe kerätään bussissa. Retkellä ulkoillaan, mukaan voi ottaa rattaat/vaunut. Klo 11.30 syödään leirikeskuksessa lounas. Syömisen ja lauluhetken jälkeen lähdemme kotimatkalle. Kysymyksiin vastaa Erja Lindholm, erja.lindholm@evl.fi tai p. 044 422 0499. Ilmoittautuminen alkaa 23.4. klo 9 ja päättyy 20.5. klo 16.  Ilmoittaudu retkelle TÄSTÄ LINKISTÄ. 

Miten perhekerhoon?

Mukaan pääsee ilman ikärajoitusta tai ennakkoilmoittautumista. Jokainen kokoontuminen on ainutkertainen. Korson seurakunnan perhekerhot tarjoavat lapsille seuraa ja toimintaa, ja aikuisille vaihtelua ja vertaistukea arkeen. Kerhossa pidetään hartaushetki, lauletaan, leikitään, nautitaan yhdessäolosta, keskustellaan ja kahvitellaan. Mukaan voi saapua silloin kun itselle sopii. Kerhotoiminta on maksutonta.

Vapaaehtoisen kahvimaksun tuotot ohjataan kummilapsitoimintaan Suomen Lähetysseuran kautta. Lisätietoa saat osoitteesta http://www.suomenlahetysseura.fi/kummit. Kummilapsikohteenamme on Lasten turvakoti Dikoni, Pietarissa. Viimeisimmän kirjeen kummikohteeltamme voit lukea TÄSTÄ.

Missä perhekerhot kokoontuvat?

  • maanantaisin klo 12-15 Korson kirkolla, Merikotkantie 4
  • tiistaisin muskariperhekerho klo 9-11.30 Mikkolassa, Venuksentie 4
  • keskiviikkoisin 16.2.-27.11.2019  klo 18-20 Korson kirkolla, Merikotkantie 4
  • torstaisin klo 9-11.30 Nikinmäen seurakuntakodissa, Surviaisenkuja 1
  • perjantaisin klo 9-11.30 Korson kirkolla, Merikotkantie 4

 

Kesämuskarit perheille kokoontuvat kesäkuussa neljä kertaa (ma 3.6., pe 7.6., ma 10.6. ja pe 14.6.) klo 10-12 Korson kirkolla lasten tiloissa. Kerhon alussa on muskarihetki, jonka jälkeen leikitään ja kahvitellaan. Kesämuskariin ei tarvitse ilmoittautua. Kerhotoiminta tapahtuu sekä sisällä että ulkona. Ohjaajina toimivat Erja Lindholm ja Satu Kurvinen. Tervetuloa mukaan!

 

vauva
Perhekerhotyö
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan lastenohjaajana 20 vuotta. Olen edelleen innostunut ja mielissäni, kun saan tavata viikottain monia korsolaisia lapsiperheitä perhekerhoissa ja vauvamuskareissa. Ihailen lapsen luonnollista kykyä elää juuri nykyhetkessä. Hän ei mieti menneitä, eikä murehdi tulevia, vaan on ja elää täysillä!