Hyppää sisältöön

Muskarit

Muskareissa lauletaan tuttuja lastenlauluja ja hengellisiä lauluja. Musiikkituokio kestää noin 30 min, jonka jälkeen on mehu- ja kahvitarjoilu.                                         

KEVÄT 2022

Lyhyitä musahetkiä voi seurata Vantaankosken perheet fb-sivulla.

YouTube-video

Syksyn muskarit alkavat viikolla 33 (15.8. alkaen). Koulujen syyslomaviikolla 42 (18.-22.10.2022) muskarit eivät kokoonnu. Muskareiden syyskausi päättyy viikolla 48 (28.11.2022).

Muskariin ilmoittaudutaan etukäteen sähköisen järjestelmän kautta - ilmoittautuminen alkaa 20.6.2022. Mikäli ryhmä on täynnä, voi vapautuvia paikkoja tiedustella myös kesken kauden. Muskarit maksavat 60 euroa kaudelta eli 4 euroa kerralta. Maksuun voi hakea vapautusta / alennusta taloudellisin perustein. Perhepäivähoitajille muskari on maksuton.

Syyskaudella 2022 muskareita ohjaa musiikkikasvattaja Jaana Muthoni-Vahermaa

TIEDUSTELUT varhaiskasvatuksen ohjaaja Johanna Jansik p. 050 561 7280

 

TOIMIPISTEET SYYSKAUDELLA 2022

Muskarit kokoontuvat maanantaisin Virtakirkolla (Rajatorpantie 8) ja tiistaisin Kivistön kirkolla (Laavatie 2). 

 

MUSKARIRYHMÄT päivitetään 20.6.2022

 

 

 

 

Lasten lauluryhmä Kastehelmi

Lasten lauluryhmä Kastehelmi harjoittelee ja laulaa monipuolisesti hengellisiä ja tavallisia lastenlauluja. Lauluryhmäläiset pääsevät esiintymään säännöllisesti mm. seurakunnan eri tilaisuuksiin. Lasten lauluryhmä harjoittelee Kivistön kirkolla joka toinen keskiviikko. Ilmoittautumiset paikan päällä. Kuoro on maksuton. 

Tervetuloa myös uudet laulajat!

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Vantaankosken seurakunta

Työpäivistäni suuri osa kuluu musiikin parissa. Pidän perhemuskareita ja muitakin lasten musiikkituokioita. Ajattelen, että musiikki kuuluu kaikille ja mitä aiemmin lapsi johdatetaan musiikin maailmaan sitä varmemmin hän saa musiikista elinikäisen ystävän, tunteiden tulkin ilossa ja surussa.​

Ohjaan myöskin Yksinhuoltajien olohuonetta ja Family Caféta, joka on pienimuotoinen kansainvälinen kahvila. Näissä kummassakin ryhmässä jaamme viikon kuulumisia ja tuomme Taivaan Isän eteen mieltämme painavia asioita, rukoillen ja jakaen. "Kantakaa toistenne kuormia, niin te täytätte Krituksen lain" on raamatunkohta, joka ei ole minulle niinkään laki vaan oikeus olla tukemassa ja myös tuettavana. Yhdessä olemme enemmän ja kun Taivaan Isän siunaus on mukana, niin pienestäkin purosta voi kasvaa suuri joki.

// ]]>