Café Pähkinä /Hämeenkylän seurakunta

Lammaskuja 2 A , 01710 Vantaa

Café Pähkinällä on syyskuun alusta 2020 uudet aukioloajat: ma ja pe klo 8-12 (aamiainen klo 8-10, 5€), ke ilta-aika klo 17-20 sekä to 10-14. Taidenäyttelyt aukioloaikojen mukaan.

Café Pähkinä nähtynä ulkopuolelta.

Aikuisten olotila/ Hämeenkylän seurakunta (3 h + k)

Lammaskuja 2 A , "Café Pähkinä", sijaitsee Pähkinärinteen ostoskeskuksen vieressä. Valoisa ja avara tila on remontoitu ja se palvelee nyt aikuisten olotilana. Tilassa on mahdollisuus pistäytyä kahvilla ja tavata muita ihmisiä ja seurakunnan työntekijöitä. Viikonloppuisin tilassa voidaan järjestään pieniä kastejuhlia.

Tilan varustus:
Tilaan mahtuu max. 30 hlöä, korona-rajoituksin kuitenkin vain maksimissaan 15. Huom. kaksi erillistä suljettaa huonetta vaikkapa kokouksia varten.
Kahvikupit, pikkulautaset ja -lusikat, juomalasit
Tarjoiluastioita kahvitilaisuuden järjestämistä varten
Kahvinkeitin
Vedenkeitin
Hella, tiskikone

Maksut

Vantaan seurakuntien jäsenille kasteen ja kastekahvien, avioliittoon vihkimisen ja hääjuhlan sekä hautajaisten ja muistotilaisuuden tilavuokra 0 e (6 tuntia). ► Katso muut hinnat tästä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Parkkipaikoista

Seurakunnalla ei valitettavasti ole tarjolla autoparkkitiloja Café Pähkinän asiakkaille. Autopaikkoja löytyy Pähkinärinteen ostoskeskuksen parkkipaikalta. Bussipysäkit Helsingin suuntaan ja sieltä poispäin aivan kulman takana.

 

 

Lisätietoja tilasta saa pastori Matti Hyryltä, p. 050 4910954.

Café Pähkinä/ Lammaskuja 2A sijaitsee Pähkinärinteen ostoskeskuksen ja sen parkkialueen välittömässä läheisyydessä.

Info
Inva-WC
Kahvila
Lastenhoitohuone
Myymälä
Pysäköinti
wc
Wi-Fi
Esteetön kulku