Kouluikäiset

Toimintamme kouluikäisille on tarkoitettu kaikille 7–14-vuotiaille. Tarjoamme monenlaista tekemistä: kerhoja, retkiä, leirejä ja tapahtumia.  Kerhojen tarkemmat tiedot löydät täältä.

Ilmoittautumisemme on muuttunut kesän aikana, kun järjestelmäämme on päivitetty. Tämän vuoksi ilmoittaessa lasta kerhoon vanhemman tulee luoda kirjautumistunnukset oman asioinnin kautta pankkivahvisteen avulla. Tämä kirjautuminen ja vahvistus tehdään vain kerran. Sen jälkeen voit hallinnoida omia ilmoittautumisia ja mahdollisia tapahtumamaksuja oma asioinnissa. Yhdellä tunnuksella voit ilmoittaa tapahtumiimme sekä itsesi että alaikäiset lapsesi.

Tikkurilan seurakunta on mukana myös Vantaan kouluelämässä. Kouluissa käydään pitämässä päivänavauksia sekä vieraillaan uskonnontunneilla kertomassa mm. kirkollisista toimituksista tai muista opetussuunnitelman mukaisista aiheista.

Kouluikäisille suunnattuun toimintaan liittyviin kysymyksin vastaa Merja Rantala p. 050 526 9401 (etunimi.sukunimi@evl.fi).

 

Ilmoittautumiskäytäntö on muuttunut

Huomioithan, että ilmoittautumisemme on muuttunut kesän aikana, kun järjestelmäämme on päivitetty. Tämän vuoksi ilmoittaessa lasta kerhoon vanhemman tulee luoda kirjautumistunnukset pankkivahvisteen avulla. Tämä kirjautuminen ja vahvistus tehdään vain kerran. Sen jälkeen voit hallinnoida omia ilmoittautumisia ja mahdollisia tapahtumamaksuja oman, henkilökohtaisen sivun kautta. Yhdellä tunnuksella voit ilmoittaa tapahtumiimme sekä itsesi että alaikäiset lapset. Jos kaipaat apua tunnuksen luomisessa, otathan yhteyttä Merja Rantala 050 526 9401.

 

Kymppisynttärit

ke 13.11. kello 18.00 - kello 20.00

Kymppisynttärit Pyhän Laurin kirkko

Vuonna 2009-syntyneiden ihan omat kymppisynttärit. Tule mukaan kummisi tai muun läheisen aikuisen kanssa - ilmoittaudu mukaan 28.10-10.11. Tervetuloa juhlimaan!

 

 

Lukujärjestys, sata vuotta iloa
Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 65
01301 Vantaa

Työtehtäviini kuuluu koululaisten (7-14-vuotiaiden) vapaa-ajan toiminta kerhojen, retkien ja leirien muodossa, ja koulutyössä olen aktiivisesti mukana. Koulutan kerhonohjaajia ja isosia tehtäviinsä sekä pidän rippikouluja. Ohjaan myös naisille Gospel-lattareita.