SYYSLOMAN PUUHAPÄIVÄT

Syysloman puuhapäiville ilmoittautuminen on alkanut! 

Puuhapäivät järjestetään 12.-13.10.2020 klo 10-15 Koskikeskuksella. Järjestämme tekemistä 7-14 -vuotiaille syyslomalla. Ohjelmassa askartelua, leikkejä, laulua ja muuta mukavaa yhdessäoloa. Mukaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta/päivä. Puuhapäiviä järjestetään kaksi kappaletta, joista jokainen on sisällöltään erilainen. Tällöin voit osallistua joko yhteen tai halutessasi molempiin päiviin.Tarjoamme lapsille välipalan, mutta lounas toteutetaan itse tuotujen eväiden avulla. Jokaiselle osallistujalle lähetetään vielä erillinen sähköposti ennen tapahtumaa, jossa kerrotaan yksityiskohtia puuhapäivistä.

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten asettamia säädöksiä. Mikäli valtakunnallinen tilanne muuttuu, joudumme perumaan tapahtuman. Mikäli näin tapahtuu, ilmoitamme siitä henkilökohtaisesti jokaiselle ilmoittautuneelle.

ILMOITTAUDU mukaan lähettämällä sähköposti/tekstiviesti tai soittamalla Julialle: 050-5269401 tai julia.sundvik@evl.fi

 

PYHÄN LAURIN SELVIYTYJÄT 

Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää syyslomaviikon huipennukseksi lauantaina 17.10 Pyhän Laurin selviytyjät -seikkailun Pyhän Laurin kirkolla klo 17-21. Ilmoittaudu mukaan koko perheen jännittävään seikkailuun, jossa yritetään ratkaista mysteeriä. Taskulamput valmiiksi ja seikkailemaan! Tarjoamme seikkailun lopuksi kaikille osallistujille pientä syötävää ja juotavaa. Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle! Rohkeasti mukaan jännittävään seikkailuun!

ILMOITTAUDU mukaan lähettämällä sähköposti/tekstiviesti tai soittamalla Julialle: 050-5269401 tai julia.sundvik@evl.fi

 

 

TEKEMISTÄ LAPSILLE JA HUOLTAJILLE

Julkaisemme varhaisnuorille tarkoitettuja videoita YouTubessa.

Pääset sinne TÄSTÄ.

Löydät meidät myös Facebookista, jossa jaamme vinkkejä ja tekemisideoita lasten kanssa tehtäväksi. 

Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka jakavat arkea varhaisnuorten (7-14 -vuotiaat) kanssa ja kaipaavat keskusteluryhmää, tekemisvinkkejä ja mm. tapahtumiin osallistumisvinkkejä.  

Ilmoittautumiskäytäntö on muuttunut

Huomioithan, että ilmoittautumisemme on muuttunut ohjelmapäivityksen johdosta. Tämän vuoksi ilmoittaessa lasta kerhoon syksyllä vanhemman tulee luoda kirjautumistunnukset pankkivahvisteen avulla. Tämä kirjautuminen ja vahvistus tehdään vain kerran. Sen jälkeen voit hallinnoida omia ilmoittautumisia ja mahdollisia tapahtumamaksuja oman, henkilökohtaisen sivun kautta. Yhdellä tunnuksella voit ilmoittaa tapahtumiimme sekä itsesi että alaikäiset lapset. Jos kaipaat apua tunnuksen luomisessa, otathan yhteyttä Julia Sundvik 050 526 9401.

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Moikka!

Olen Julia ja vastaan Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten toiminnasta. Rakastan kauniita ja visuaalisesti loppuun mietittyjä kokonaisuuksia. Vapaa-ajalla sukkapuikot viuhuaa niin paljon, etten aina meinaa malttaa mennä edes nukkumaan ja koko ystäväpiiri on jo sukitettu liian moneen kertaan! Harrastan vapaa-ajalla käsitöiden lisäksi myös musiikkia ja soitan naapureideni iloksi klassista musiikkia pianolla. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai joitain ajatuksia varhaisnuorisotyöhön liittyen, soittele tai laita vaikka Whatsapp viestiä :)