Kerhot ovat tauolla!

Kerhot ovat tällä hetkellä tauolla valtakunnallisen tilanteen takia. Mikäli tilanne muuttuu, ilmoitetaan siitä jokaiselle huoltajalle sähköpostitse välittömästi sekä päivitetään tälle sivulle. 

Mikäli lapsella on ollut kerhopaikka syksyllä 2020, on hänellä oikeus osallistua samaan kerhoon vielä keväällä 2021.

 

Seppo.io seikkailuja koko perheelle

Olemme rakentaneet perheille kaksi eri seikkailua. Seikkailut pääsee suorittamaan juuri silloin, kun perheelle sopii. Seikkailuja varten tarvitsette Seppo.io-mobiilisovelluksen älypuhelimeen, alta löytyvän pelikoodin sekä seikkailumieltä. Seikkailut ovat auki koko kevään. Ladatkaa puhelimen soveluskaupasta sovellus Play Seppo. Peli ohjaa teitä koko seikkailun ajan. Molemmat seikkailut toteutetaan ulkona.

 

Tiksin uuden kirkon -seikkailu

Seikkailussa pääsette tutustumaan Tikkurilan uuteen kirkkoon.

Mitä uusi kirkko kätkee sisäänsä? Miltä kirkko näyttää pimeällä?

Pelikoodi: B16342

 

Pyhän Laurin kirkon Ystävyyden -seikkailu

Seikkailussa sukelletaan aikakoneella muutama sata vuotta menneisyyteen.

Mitä Pyhän Laurin kirkko piti tuolloin siällään? Pääsette tutustumaan seikkailun aikana kahteen ystävykseen

Miinaan ja Eskoon, jotka seikkailevat kanssanne koko seikkailun läpi. 

Pelikoodi: 6GBB54

 

FACEBOOK -ryhmä huoltajille

Tule mukaan Tikkurilan varhaisnuorten Facebook -ryhmään. Ryhmässä jaetaan tekemisvinkkejä sekä viestitään tulevista tapahtumista. Löydä sitä kautta mm. tekemistä perheelle.

Pääset sivulle TÄSTÄ, tervetuloa!

 

 

TEKEMISTÄ LAPSILLE JA HUOLTAJILLE

Julkaisemme varhaisnuorille tarkoitettuja videoita YouTubessa.

Pääset sinne TÄSTÄ.

Löydät meidät myös Facebookista, jossa jaamme vinkkejä ja tekemisideoita lasten kanssa tehtäväksi. 

Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka jakavat arkea varhaisnuorten (7-14 -vuotiaat) kanssa ja kaipaavat keskusteluryhmää, tekemisvinkkejä ja mm. tapahtumiin osallistumisvinkkejä.  

Ilmoittautumiskäytäntö on muuttunut

Huomioithan, että ilmoittautumisemme on muuttunut ohjelmapäivityksen johdosta. Tämän vuoksi ilmoittaessa lasta kerhoon syksyllä vanhemman tulee luoda kirjautumistunnukset Linkki avautuu uudessa välilehdessäpankkivahvisteen avulla. Tämä kirjautuminen ja vahvistus tehdään vain kerran. Sen jälkeen voit hallinnoida omia ilmoittautumisia ja mahdollisia tapahtumamaksuja oman, henkilökohtaisen sivun kautta. Yhdellä tunnuksella voit ilmoittaa tapahtumiimme sekä itsesi että alaikäiset lapset. Jos kaipaat apua tunnuksen luomisessa, otathan yhteyttä Julia Sundvik 050 526 9401.

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Moikka!

Olen Julia ja vastaan Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten toiminnasta. Rakastan kauniita ja visuaalisesti loppuun mietittyjä kokonaisuuksia. Vapaa-ajalla sukkapuikot viuhuaa niin paljon, etten aina meinaa malttaa mennä edes nukkumaan ja koko ystäväpiiri on jo sukitettu liian moneen kertaan! Harrastan vapaa-ajalla käsitöiden lisäksi myös musiikkia ja soitan naapureideni iloksi klassista musiikkia pianolla. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai joitain ajatuksia varhaisnuorisotyöhön liittyen, soittele tai laita vaikka Whatsapp viestiä :)