KERHOLAISTEN JOULUJUHLA

Ilmoittaudu mukaan koko perheen joulujuhlaan 7.12.

Pyhän Laurin kirkolle klo 18-19.

Joulujuhlassa joululaulut ovat pääosassa ja tämän lisäksi kerholaisille on tarjolla jouluista tekemistä ja lopuksi kaikille kuumat glögit.

Käy esittämässä perheenne joululaulutoive Facebookissa: Tiksin varhaisnuoret -ryhmässä.

Linkki mainokseen: TÄSTÄ

 

Ilmoittautumiset Julialle (050-5269401) tai Marjalle (050-4641414)

 

KERHOT (syyskausi loppuu marraskuun viimeisellä viikolla)

Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten iltakerhoja järjestetään Tikkurilan keskustassa, Ilolassa, Ristipurossa, Tammistossa ja Kartanonkoskella. Kysy rohkeasti vapaista kerhopaikoista Julialta vaikka tekstarilla! Julia Sundvik, varhaisnuorisotyönohjaaja, 050-5269401, julia.sundvik@evl.fi

 

Ps. Syksyllä vastaanotettu kerhopaikka on voimassa myös kevätkaudella.

 

FACEBOOK -ryhmä huoltajille

Tule mukaan Tikkurilan varhaisnuirten Facebook -ryhmään. Ryhmässä jaetaan tekemisvinkkejä sekä viestitään tulevista tapahtumista. Löydä sitä kautta mm. tekemistä perheelle.

Pääset sivulle TÄSTÄ, tervetuloa!

 

 

TEKEMISTÄ LAPSILLE JA HUOLTAJILLE

Julkaisemme varhaisnuorille tarkoitettuja videoita YouTubessa.

Pääset sinne TÄSTÄ.

Löydät meidät myös Facebookista, jossa jaamme vinkkejä ja tekemisideoita lasten kanssa tehtäväksi. 

Ryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka jakavat arkea varhaisnuorten (7-14 -vuotiaat) kanssa ja kaipaavat keskusteluryhmää, tekemisvinkkejä ja mm. tapahtumiin osallistumisvinkkejä.  

Ilmoittautumiskäytäntö on muuttunut

Huomioithan, että ilmoittautumisemme on muuttunut ohjelmapäivityksen johdosta. Tämän vuoksi ilmoittaessa lasta kerhoon syksyllä vanhemman tulee luoda kirjautumistunnukset pankkivahvisteen avulla. Tämä kirjautuminen ja vahvistus tehdään vain kerran. Sen jälkeen voit hallinnoida omia ilmoittautumisia ja mahdollisia tapahtumamaksuja oman, henkilökohtaisen sivun kautta. Yhdellä tunnuksella voit ilmoittaa tapahtumiimme sekä itsesi että alaikäiset lapset. Jos kaipaat apua tunnuksen luomisessa, otathan yhteyttä Julia Sundvik 050 526 9401.

Ota yhteyttä

Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
Vernissakatu 4
01300 Vantaa

Moikka!

Olen Julia ja vastaan Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten toiminnasta. Rakastan kauniita ja visuaalisesti loppuun mietittyjä kokonaisuuksia. Vapaa-ajalla sukkapuikot viuhuaa niin paljon, etten aina meinaa malttaa mennä edes nukkumaan ja koko ystäväpiiri on jo sukitettu liian moneen kertaan! Harrastan vapaa-ajalla käsitöiden lisäksi myös musiikkia ja soitan naapureideni iloksi klassista musiikkia pianolla. Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää tai joitain ajatuksia varhaisnuorisotyöhön liittyen, soittele tai laita vaikka Whatsapp viestiä :)