Kouluikäiset

Toimintamme kouluikäisille on tarkoitettu kaikille 7–14-vuotiaille. Tarjoamme monenlaista tekemistä: kerhoja, retkiä, leirejä ja tapahtumia.  Kerhojen tarkemmat tiedot löydät täältä.

Ilmoittautumisemme on muuttunut kesän aikana, kun järjestelmäämme on päivitetty. Tämän vuoksi ilmoittaessa lasta kerhoon vanhemman tulee luoda kirjautumistunnukset oman asioinnin kautta pankkivahvisteen avulla. Tämä kirjautuminen ja vahvistus tehdään vain kerran. Sen jälkeen voit hallinnoida omia ilmoittautumisia ja mahdollisia tapahtumamaksuja oma asioinnissa. Yhdellä tunnuksella voit ilmoittaa tapahtumiimme sekä itsesi että alaikäiset lapsesi.

Tikkurilan seurakunta on mukana myös Vantaan kouluelämässä. Kouluissa käydään pitämässä päivänavauksia sekä vieraillaan uskonnontunneilla kertomassa mm. kirkollisista toimituksista tai muista opetussuunnitelman mukaisista aiheista.

Kouluikäisille suunnattuun toimintaan liittyviin kysymyksin vastaa Julia Sundvik p. 050 526 9401 (etunimi.sukunimi@evl.fi).

 

Ilmoittautumiskäytäntö on muuttunut

Huomioithan, että ilmoittautumisemme on muuttunut kesän aikana, kun järjestelmäämme on päivitetty. Tämän vuoksi ilmoittaessa lasta kerhoon vanhemman tulee luoda kirjautumistunnukset pankkivahvisteen avulla. Tämä kirjautuminen ja vahvistus tehdään vain kerran. Sen jälkeen voit hallinnoida omia ilmoittautumisia ja mahdollisia tapahtumamaksuja oman, henkilökohtaisen sivun kautta. Yhdellä tunnuksella voit ilmoittaa tapahtumiimme sekä itsesi että alaikäiset lapset. Jos kaipaat apua tunnuksen luomisessa, otathan yhteyttä Merja Rantala 050 526 9401.

 

Hiihtolomaleiri 7–14-vuotiaille 17.–20.2.2020 urheiluopisto Kisakeskuksessa Raaseporissa


Hauskoja leikkejä ulkona ja sisällä, pulkkailua, pallopelejä, curlingia, laulua, tunnelmallisia iltahartauksia, saunomista ja muuta mukavaa. Leirin hinta 130 € sisältää täysihoidon ja kuljetukset. Leirillä on tasokas majoitus (lakanat talon puolesta), hyvä ruoka ja monipuolinen ohjelma. Ilmoittaudu pikaisesti, niin mahdut mukaan! Sähköinen ilmoittautuminen

 

Hiihtolomalainen, jalat lumessa
Varhaisnuorisotyönohjaaja
Tikkurilan seurakunta
PL 65
01301 Vantaa