Lapset askartelevat pöydän ääressä.

 

Kouluikäisten kesä 2024

Kouluikäisille järjestetään jälleen kesälomalla avoimet ovet Tikkurilan kirkolla Vehkapolun tilassa (Vehkapolku 10) viikoilla 23-31, 3.6.-2.8.

Ovet ovat auki maanantaista perjantaihin klo 10-14, lukuunottamatta juhannusviikon perjantaita 21.6. jolloin toiminta on juhannustauolla. 

Avoimissa ovissa tarjolla erilaista tekemista ja puuhaa; leikkejä, askarteluja, musisointia, lautapelien ja Nintendo Switch:n pelailua, leivontaa ja retkiä Kirjaston puistoon ja muuta mukavaa.

Omat eväät tai pientä rahaa kannattaa ottaa mukaan, sillä emme pysty seurakunnan puolesta tarjoamaan välipalaa.

Toiminta ei maksa mitään, eikä ole ilmoittautumisia. 

Avoimia ovia pitävät palkatut nuoret sekä kesätyöntekijä.

 

Kouluikäisten syksy 2024

Syksyn kerhoihin ilmoittautuminen 

Ilmoittautuminen syksyn ensimmäisiin kerhoihin alkaa elokuussa.

Lisätietoja Marjukka Valtaselta p. 050 526 9401.

Junnuolkkari 7 - 14-vuotiaille Tikkurilassa

Alkaen viikolla 33, viikolle 50

Avoin Junnuolkkari 7-14 -vuotiaille:

Vehkapolulla (Vehkapolku 10) on auki kouluviikoilla tiistaisin klo 13-16 ja torstaisin klo 13-16.  

Tule oleilemaan, tekemään läksyt ja pelailemaan. Junnuolkkari kiinni koulujen loma-aikoina, ellei toisin ilmoiteta. Tarjolla välipalaa ja olkkari on osallistujille täysin maksutonta. 

FACEBOOK-ryhmä huoltajille

Tule mukaan Tikkurilan varhaisnuorten Facebook -ryhmään. Ryhmässä jaetaan tekemisvinkkejä sekä viestitään tulevista tapahtumista. Löydä sitä kautta mm. tekemistä perheelle.

Pääset sivulle TÄSTÄ, tervetuloa! 

 

Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten/kouluikäisten WhatsApp -kanava

Kouluikäisten kerhojen, junnuolkkarien, loma-aikojen toiminnasta sekä retkistä saat ajantasaista tietoa liittymällä Tikkurilan seurakunnan varhaisnuorten/kouluikäisten WhatsApp -kanavalle.

Kanavalla muut eivät näe yhteystietojasi tai sitä, kuka on tykännyt päivityksestä, mutta ilmoitukset päälle laittamalla saat ajantasaista tietoa suoraan puhelimeesi.

Kanavalle voi liittyä TÄSTÄ.

 

TOIVEITA VARHAISNUORISOTYÖHÖN

Olisiko sinulla jokin idea tai ajatus siitä, mitä Tikkurilan varhaisnuorisotyö voisi tarjota alueen 7-14 -vuotiaille nuorille. Laita ajatuksiasi tai ehdotuksia rohkeasti Marjukalle ja katsotaan miten voisimme lähteä kehittämään toimintaa.

Ota yhteyttä

Pappi
Tikkurilan seurakunta

Työskentelen Tikkurilassa partiolaisten, koululaisten ja alakouluikäisten pappina. 

Pappina olen toiminut keväästä 2022. Asun Vantaalla ja minuun voi törmätä esimerkiksi koirapuistossa tai kassajonossa Tikkurilan alueella. Viihdyn hevosen selässä ja kirpputoreilla vapaa-ajallani. Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden periaatteet läpileikkaavat arvoni niin arjessa kuin työelämässä. Minulle on etuoikeus päästä olemaan mukana ihmisten elämän taitekohdissa niin ilossa kuin surussa. 

Palvelen mielelläni suomeksi ja englanniksi.

You can contact me also in English.