Lähetystyö

"Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti." Matt. 28:19-20

Lähetyskäskyn mukaisesti Hakunilan seurakunnassakin tehdään lähetystyötä. Sinä voit osallistua seurakunnan lähetystyöhön

  • rukoilemalla lähetystyön ja lähettiemme puolesta
  • tulemalla mukaan lähetyspiireihin. Lähetyspiireissä saat tietoa lähetystyön ajankohtaisista asioista ja tapaat muita lähetystyön kannattajia. Niissä kuullaan myös kuulumisia lähetyskentiltä omilta nimikkoläheteiltämme, valmistellaan myyjäisiä (joiden tuotto ohjataan omille läheteillemme), tavataan vieraita ja tehdään pieniä retkiä.
  • tekemällä vapaaehtoistyötä esim. lähetysmyyjäisissä
  • osallistumalla keräyksiin.


Lähetyspiiri kokoontuu parittomilla viikoilla torstaisin klo 18 , vuorotellen Länsimäen ja Hakunilan kirkoilla seuraavasti:

Länsimäen kirkolla

10.9.20,  8.10.20,  5.11.20

Hakunilan kirkolla

 24.9.20,  22.10.20,  19.11.20

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!​​​​​​​ Ei tarvitse ennakkoilmoittautumista.

Hakunilan seurakunnan nimikkolähetit ovat:

Pastori, uskonnon ja psykologian opettaja, Risto Leikola, ja peruskoulunopettaja Kirsi Leikola ovat tehneet pitkän työrupeaman Etopiassa, Suomen Lähetysseuran (SLS) lähetteinä (kuva oikealla).

 

Uusi lähettiperheemme on Kia, Markus, Noomi ja Lydia Syrjätie (SEKL).  He ovat siirtymässä Japaniin.

                                                   
         
                  Kuva: Philippe GueissazPaulasaaren perhe (Seppo, Mari, lapset Pyry, Liina, Roosa ja Tuuli) ovat työskennelleet Jerusalemissa Suomen Lähetysseuran (SLS) palveluksessa.Hakunilan seurakunnan nimikkolähetit Mongoliassa ovat olleet Ella ja Janne Henriksson Kylväjän kautta. 

Kaikki lähettimme ovat tällä hetkellä kotimaassa vallitsevan tilanteen vuoksi.

Ota yhteyttä

lähetyssihteeri
Hakunilan seurakunta
Hakunilantie 48
01200 Vantaa

Olen Hakunilan seurakunnan osa-aikainen lähetyssihteeri. Koordinoin lähetyspiirejä. Kutsun vieraita kertomaan lähetystyöstä. Pidän yhteyttä nimikkolähetteihimme lähetyskentillä ja välitän heidän terveisiään seurakuntalaisille. Järjestän erilaisia kampanjoita ja keräyksiä ja olen mukana erilaisissa tapahtumissa tuomassa seurakuntaa tutuksi.