Lapset ja perheet

Korson seurakunnan toimintaa lapsille ja perheille on mm.

Myös erilaisia tapahtumia, retkiä ja leirejä järjestetään vuosittain. Päivä- ja perhekerhot kokoontuvat sekä seurakuntakeskuksessa että seurakuntakodeilla Mikkolassa ja Nikinmäessä.

Koronaepidemiaan liittyviä kansallisia ohjeita seuraten Vantaan seurakunnissa on peruttu kaikki ryhmä-, leiri- ja retkitoiminta toukokuun loppuun asti. Poikkeuksena ovat koululaisten iltapäiväkerhot, joita pidetään auki koulujen aukiolon mukaisesti. Perhekerhot, päiväkerho ja muskarit ovat siis tauolla toukokuun loppuun asti.

Kokoavan toiminnan rajoittamista sovelletaan kesäkuussa myös varhaiskasvatuksessa siten, että kouluikäisten päiväleirit Mikkolassa ja 7–14-vuotiaiden kesäleiri Kisakeskuksessa eivät toteudu leirimuotoisena. Tilalle pyritään järjestävään korvaavaa etätoimintaa. Ilmoittautuneiden perheisiin olla yhteydessä toukokuun alussa, ja viestimme myös mahdollisimman pian korvaavan verkkotoiminnan toteutumisesta.

Uutiskirje varhaiskasvatuksesta

Tilaa uutiskirje tästä

Uusimman kirjeen voit lukea tästä.

 

Perhekerhotyö
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Olen ollut Korson seurakunnan lastenohjaajana 20 vuotta. Olen edelleen innostunut ja mielissäni, kun saan tavata viikottain monia korsolaisia lapsiperheitä perhekerhoissa ja vauvamuskareissa. Ihailen lapsen luonnollista kykyä elää juuri nykyhetkessä. Hän ei mieti menneitä, eikä murehdi tulevia, vaan on ja elää täysillä!

Iltapäiväkerho
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Hei, olen Taina Partanen, ja minut löydät iltapäivätoiminnasta Mikkolan seurakuntakoti Mikaelista. Minuun voit ottaa yhteyttä myös pyhäkouluun liittyvissä asioissa.

Johtava kasvatuksen viranhaltija
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa
seurakuntapastori
Korson seurakunta
Merikotkantie 4
01450 Vantaa

Varhaiskasvatuksen pappina minulla on ihana etuoikeus olla paljon tekemisissä lasten ja perheiden kanssa. Minulla on sellainen ohje ja haaste itselleni, että pyrkisin aina puhumaan niin, että lapsikin sen ymmärtää. Ainakin niissä tilanteissa, joissa lapsia on paikalla. Se ei tarkoita sitä, etteikö voisi olla myös syvällinen tai etteikö asiat voisi puhutella myös aikuisia. Tämä haaste ei ole ihan helppo, enkä väitä että onnistuisin siinä. Mutta toivon oppivani!