Aikuiset

Vantaankosken seurakunnassa on jumalanpalveluselämän lisäksi tarjolla monenlaista ohjelmaa juuri sinulle, oletpa sitten kiinnostunut Raamatun tutkiskelusta, taiteista, keskustelusta tai ihan vain yhdessäolosta hyvässä seurassa toisten kanssa.

Kaikki piirit ja toiminnot ovat kaikille avoimia ja ryhmiin voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Tule rohkeasti mukaan!

 

Naisten aamukahvit

Lämminhenkinen aamukahvihetki kehon, mielen ja sielun ravinnoksi. Naisten aamukahvit järjestetään kevätkaudella kolmena lauantaina: la 26.1., 23.2. ja 6.4. klo 10–12 Martinristi. Lämpimästi tervetuloa!

La 26.1. Kuunteleva rukous – kristillinen meditaatio tienä sisäiseen paranemiseen Thomas Keatingin mukaan, parisuhde- ja perheneuvoja Arja Seppänen.
La 23.2. Sukulinjojen siunaus, kirjailija, blogisti Susanna Erätuli.
La 6.4. Rakkaudellinen elämä ja rakkaus itseen, Susanna Monni.

Raamattu tutuksi

Luukas Kivistössä -raamattuillat Kivistön kirkossa
Illoissa tutkitaan Luukkaan evankeliumin keskeisiä teemoja, tarkastelussa luvut 11–24. Näyttelijä Lassi Alhorinne lukee, teologian tohtori Jarmo Kiilunen alustaa. Voit osallistua kaikkiin tai osaan illoista.

Ti 19.3. klo 18–20  Omaisuus ja sen oikea käyttö
Ti 2.4. klo 18–20  Katumus ja kääntymys
Ti 16.4. klo 18–20 Passio ja ylösnousemus

Bible journaling

"Bible Journalingissa Raamattua koristellaan ja visualisoidaan kuvilla ja väreillä. Kun löytyy ihana lause tai hyvä elämänohje, sen voi kuvittaa Raamatun sivulle. Työvälineinä ovat kynät, vesivärit, tarrat, teipit ja muut taiteilijatarvikkeet – ja tietenkin tarvitaan Raamattu. Visuaalisena ihmisenä minua kiinnostaa keksiä kuvitusta Raamatun teksteille. Olen nähnyt Bible Journalingia someryhmissä, ja esimerkiksi Pinterestistä löytyy hyvin esimerkkejä. Toivon, että saataisiin kokoon ryhmä, jossa voisi ideoida visualisointeja ja näyttää toisille, millaisia juttuja on tehty."

Tule mukaan tutustumaan ja suunnittelemaan ryhmää la 9.2  klo 13–15  Carpenter's Cafe Myyrmäen kirkko, Uomatie1. Tiedustelut Helena Fyhr, 050 380 6500, helena.fyhr@evl.fi.

Hyvinvointia hiljaisuudesta – Marianpäivän hiljaisuuden retriitti

Lauantaina 23.3.2019 klo 10.30–17 Seutulan kappelissa (Solbackantie 6, Vantaa)
Vietämme koko päivän hiljentyen pyhän äärellä ja ravitsemme henkeämme ja ruumistamme mm. kehorukouksen keinoin. Ohjaajina terapeutti ja pastori Miia Moisio, Helena Fyhr, Maisa Kumpulainen ja pastori Laura Sydänmaanlakka. Ilm. 18.3. menn. työalasihteeri Susanna Monnille, susanna.monni@evl.fi, tekstiviestillä puh. 050 300 7634.

 

 

 

Naisten aamukahvit, etualalla Anne-Marja Isoaho.
Aikuistyön sihteeri
Vantaankosken seurakunta

Olen Susanna Monni, alanvaihtaja, joka on opiskellut teologiaa aikuisena. Aiemmin olen tehnyt töitä kestävä kehitys- ja yritysvastuuasioiden parissa.  

Kestävä kehitys ja hengellisyys eivät ole mielestäni kaukana toisistaan: molemmissa pyritään rakentamaan parempaa maailmaa ja luomaan toivoa tulevasta.

Sydäntäni lähellä on yhdessä tekeminen: haluan olla mahdollistaja ja tarvittaessa sparraaja. Autan Vantaankosken seurakunnassa vapaaehtoisia aikuistyön sihteerin toimesta käsin.