SINKKUILLAT

Tervetuloa mukaan yli 40-vuotiaiden sinkkuiltoihin!

Tikkurilan kirkolla

(Asematie 12a, Vantaa)

Vapaa pääsy, esteetön tila.

Perjantaisin klo 18.00: 18.2. ja 18.3. ja 22.4.

Illoissa on kahvia, keskustelukumppaneita ja sinkkujen itse suunnittelemaa ohjelmaa. Vapaa pääsy, esteetön tila. Sinkkuillat järjestetään Tikkurilan uudessa kirkossa osoitteessa Asematie 12a.

Sinkkuiltojen ohjelma on sinkkujen omissa käsissä. Jokaisessa illassa tarvitaan teitä sinkkuja juontamaan, vetämään ohjelmaa, nimilappuvastaaviksi, kahvinkeittäjiksi ja loppuhartauden lukijaksi.

Kaikille avoimet sinkkuiltojen suunnittelupalaverit Tikkurilan kirkolla keskiviikkoisin klo 18.00: 9.2. ja 9.3. ja 6.4. ja 4.5.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Muista myös Facebookissa ryhmä "Seurakunnan sinkut"

 

Sydän ilmapallot taivaalla.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Tikkurilan seurakunta

Olen aikuistyön pappi ja vastaan muun muassa yli 40-vuotiaiden sinkkutoiminnasta. Seurakunnan sinkut löytyvät myös Facebookista nimellä Seurakunnan sinkut. Minulle saakin mieluusti esittää toiveita sinkkutoiminnan sisällöstä! 

Minut on vihitty papiksi vuonna 2010 ja olen työskennellyt Tikkurilassa vuodesta 2014. Pidän paljon työstäni ja kohtaan ihmisiä seurakuntatyössä vauvasta vaariin erilaisissa elämäntilanteissa. Työhöni kuuluvat erilaiset toimitukset, jumalanpalvelukset ja rippikouluissa mukana oleminen.