Ilmoittautumiset nuorten toimintaan:

Isoshaku 20.11. - 10.12.

Haku on auki 10.12. asti.

 

Isoset osallistuvat kevään 2024 aikana rippikoulujen etkoille. Etkoihin kuuluu 3 arki-iltaa ja 4 viikonloppupäivää (4h/kerta). Ryhmäkohtaiset aikataulut saa rippikoulujen omilta työntekijöiltä ryhmäjakojen jälkeen.

Lisäksi isosille on omia koulutusiltoja etkoihin liittyen. Ensimmäinen koulutus on kerrottu lohkon otsikkotiedoissa.

Koska isosia on paljon hakemassa kesälle 2024, on tärkeää, että priorisoit LOHKOT sinulle parhaiten sopivaan järjestykseen. Näin meillä on mahdollisuus löytää sinulle sopiva ajankohta.

Joulukuussa jaamme isoset ryhmiin, joissa he toimivat keväällä. Kevään aikana pyrimme tarvittaessa tekemään vielä muutoksia. Toukokuussa vahvistamme riparivalinnat.
 

Ryhmänohjaaja- ja isoskoulutus

ROK1- koulutukset on suunnattu lähinnä vuoden 2023 riparilaisille, jotka haluavat isosiksi tai kerhonohjaajiksi. Tarjolla 3 ryhmää. Tikkurilassa kaikki aloittavat syksyllä ryhmänohjaajakoulutuksessa. Keväällä sitten kukin valitsee haluaako valmistua isoseksi, kerhonohjaajaksi vai molemmiksi.

ISO2- koulutukset ensimmäisen vuoden koulutuksen suorittaneille. Tarjolla 2 ryhmää. 

ISO3- koulutukset valmentavat mm. isoison tehtävään.

 

Isos- ja ryhmänohjaajakoulutuksen jälki-ilmoittautuminen kaudelle 2023-2024 hoituu täyttämällä oheinen lomake (huom. päivämäärät väärin) ja lähettämällä se nuoret.tikkurila@evl.fi osoitteeseen.

Lataa lomake painamalla tästä