Ilmoittautumiset nuorten toimintaan


Riparikesä 2019
 

Ilmoittautuminen kesän 2019 rippikoulujen isoseksi avautuu 1.4.2019 ja on auki 30.4. asti. Valittavanasi on yhteensä 9 eri leiriviikkoa ja yksi päiväripari. Tiedon isospaikasta saat perjantaina 3.5. Kuu-kahvilassa klo 19-20.30 välisenä aikana tai isosten haltuunotossa. Kaikille kesän isosille yhteinen haltuunotto pidetään 5.5. Koskikeskuksessa klo 14.00 alkaen.

Merkitsethän hakulomakkeeseen kaikki sinulle sopivat ajankohdat kolmen ensisijaisen toiveesi lisäksi. Voit myös merkitä ne viikot, jotka eivät missään tapauksessa sovi. Näin saamme järjesteltyä mahdollisimman monelle sopivan riparipaikan. Emme voi luvata kaikille paikkaa, mutta mahdollisuudet päästä ripareille ovat sitä paremmat, mitä useampi viikko on sinulle sopiva.

Ripariviikoista kannattaa sopia ja keskustella oman huoltajan kanssa. Jos olet epävarma mahdollisuudestasi osallistua (esim. kesätyön takia), niin kirjoita siitä lisätietoihin.

Toivottavasti nähdään ripareilla!

Ilmoittautumaan pääset tästä: https://urly.fi/1bNx

P.S.
Älä välitä lomakkeen alussa olevasta hieman mystisestä "KOSKI/Palmu 2. krs. (arvio 12 hlöä)"-kohdasta. Se on vain lomaketekninen juttu.

ISO 2 -leiri

 

Järjestämme iso2 -koulutuksessa päätösleirin Holmassa!

Leirin ajankohta on 6.-7.4. Tapaamme Flamingon Megazonen edessä lauantaina 6.4. klo 10. Palaamme Vernissakatu 4:ään seuraavana päivänä klo 15 mennnessä. Leirikirjeet ja turvatietokyselyt jaetaan seuraavalla koulutuskerralla

Ilmoittaudu leirille ilmoittautuminen on päättynyt.

HUOM. Viimeinen ilmoittautumispäivä Iso 2 -leirille on torstaina 21.3!

Lisätietoja leiristä saa Laurilta!

 

Kysymyksiin koulutuksesta vastaavat

Hannu (050 369 3529, hannu-petteri.leinonen@evl.fi)

Lauri (050 553 1910, lauri-pekka.wirtanen@evl.fi)