Aikuiset

La 15.10. "Elämän antaja" Avoin yhteys -rukoustapahtuma klo 12.30-17.00

 

12.30 Elämän lähteeltä eteenpäin. Rukousta, ylistyslaulua ja rohkaisun sanoja. Valmistautumista katutempaukseen. Kristiina Tanhua-Laiho (KRS) ja Päivi Peittola.

13.15 Jeesuksen askelissa-katutempaus. Rukouskävelyä ja/tai ihmisten kohtaamista kahvikärryn kanssa. Kadulla kohdatut ihmiset voivat jättää rukousaiheita, joiden puolesta rukoillaan iltatilaisuudessa.

14.15 Taivaallista kahvia kirkolla. Kahvittelua ja kokemusten jakamista katutempauksesta.

15.00 Koko elämä yhdessä rukouksessa. Isä Meidän rukouksen aarteita. Rukousalttareiden valmistusta Isä Meidän-rukouksesta. Rovasti Vappu Olsbo ja Päivi Peittola.

16.15. Ruokailu

17.00 Lahjaksi annettu elämä-rukousilta.  Puheenvuoroja (mm. Isa Tuhkalaisen omakohtainen kokemus uushenkisyydestä ja siitä eroon pääsemisestä), raamattulauluja ja rukousta. Mahdollisuus kiertää rukousalttareilla, jättää rukousaiheita ja saada henkilökohtaista rukousta. Kristiina Tanhua-Laiho, Päivi Peittola, rovasti Vappu Olsbo ja Isa Tuhkalainen.

 

Kansainvälinen vastuu

Pienryhmätoiminta

Kahvilat ja ruokailut

Aikuisrippikoulu

Erityismessut

sydän

Ota yhteyttä

lähetys- ja aikuistyön sihteeri
Rekolan seurakunta
(09) 830 6741
Kustaantie 22
01400 Vantaa

Työskentelen Rekolan seurakunnassa lähetyksen ja kansainvälisen työn sekä aikuisten hengellisen työn parissa. Minulta voi kysyä läheteistä ja lähetystyön kannatusmahdollisuuksista, rukouspiireistä, aikuisten hengellisistä piireistä sekä raamattuopetuksesta. Parhaiten tavoitat minut loppuviikosta.