Rekolan seurakunta

elää tiiviisti asutulla Itä-Vantaan alueella. Seurakunnallamme on toimintaa Rekolan Pyhän Andreaan kirkolla ja Asolan seurakuntatalolla. Teemme myös paljon yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa. Kaikki tapahtumamme löydät ► tapahtumakalenterista. Kirkkoherranviraston yhteystiedot ja aukioloajat löydät ► täältä.

Seurakunta elää kodeissa ja kaduilla, kouluissa ja työpaikoilla. Kastamme, vihimme ja siunaamme hautaan.

Rakastamme, välitämme, rukoilemme ja luotamme Jumalaan.

Toivotamme sinut tervetulleeksi!

Welcome! / Добро пожаловат! / Tere tulemast! / 欢迎! / Karibu!

AJANKOHTAISTA

Toteuta vähävaraisen perheen lapsen joululahjatoive!

Rakenna Joulupuu -keräyksen avulla mahdollistetaan joululahjan saaminen myös vähävaraisten perheiden lapsille, jos lahjaa ei muulla tavoin ole mahdollista saada. Kuka tahansa vapaaehtoinen lahjoittaja voi toteuttaa toiveen. Lahjoittaja saa tietää lahjan saavasta lapsesta sukupuolen, iän ja lahjatoiveen. Nyt alkaa haku lahjan saajaksi. Toiveiden toteuttajat voivat hakea lasten lahjatoiveita Rekolan kirkolta 3.12. lähtien.


Tällä lomakkeella voit jättää hakemuksen lahjan saajaksi. Diakoniatyöntekijä on yhteydessä kaikkiin yhteystietonsa jättäneisiin, tekee tarkemman selvityksen perheen tilanteesta ja kertoo tarkemmin joululahjaprojektin aikatauluista.
Ilmoittautuneiden tulee asua Rekolan seurakunnan alueella. Rakenna Joulupuu -keräys järjestetään kaikissa Vantaan seurakunnissa, joten muualla Vantaalla asuvia pyydämme olemaan yhteydessä oman seurakunnan diakoniatoimistoon.

 

Mitä Rekolan seurakunnassa joulukuussa tapahtuu?  

Konsertteja, pikkujoulujuhlia, Kauneimpia joululauluja ja joulukirkkoa unohtamatta – kaikki tapahtumat ensimmäisestä adventista loppiaseen löytyy jouluvihkosesta, joka jaetaan kaikkiin Rekolan seurakunnan alueen koteihin. Vihkosta voi selailla myös sähköisenä tästä.
KORJAUS: Diakoniapäivystystä EI ole Asolassa 5.12.-4.1., Rekolassa kyllä. Pahoittelemme virhettä.

 

HUOMIO! Lapsikuoron harjoitukset 7–15 -vuotiaille itsenäisyyspäivän messua varten! Katso tästä lisätiedot
 

Ota yhteyttä!

Olemme täällä sinuakin varten. Kirkkoherranviraston ja päivystävän papin yhteystiedot löydät ►täältä. Diakoniasta ja erilaisista avustuskeinoista voit lukea lisää ►täältä.

►Anna palautetta Rekolan seurakunnalle