Tikkurilan seurakunta

Kaupunkilaisten arjessa ja elämässä mukana. Armon asialla. Tikkurilan seurakunta on noin 40 000 vantaalaisen kotiseurakunta. Meille olet tärkeä sellaisena kuin olet.

Katso lisää meistä tältä sivulta tai Facebookista, olipa kyse sitten toiminnastamme lapsille ja perheille, nuorille, aikuisille tai eläkeläisille, diakonian kautta tehtävästä auttamistyöstä, vapaaehtoistoiminnasta tai konsertti- ja kuorotarjonnasta. 

Yhteisvastuukeräys torjuu ihmiskauppaa

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelisluterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon ja poliittiseen vakaumukseen katsomatta sekä Suomessa että kehitysmaissa. Vuoden 2017 keräys käynnistyy sunnuntaina 5.2. Tule mukaan lipaskerääjäksi tai lue lisää Yhteisvastuutapahtumista seurakunnassamme täältä

 

Selaile kevätesitettä

Klikkaamalla kuvaa pääset selaamaan esitettä ja tutustumaan kevään toimintaan ja tapahtumiin.

 

 

 

 

Pyhän Laurin kirkkoa remontoidaan 

Pyhän Laurin kirkkoa peruskorjataan vaiheittain. Remontti sulki kirkon ovet loppiaiselta, mutta kirkko saadaan auki jälleen pääsiäiseksi. Kirkon ollessa korjattavana jumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia pidetään Pyhän Laurin kappelissa (Pappilankuja 3).

Lue lisää Pyhän Laurin kirkon peruskorjauksesta

Kuva: Jani Laukkanen

 

Talvilomaviikko huipentuu laskiaisriehaan

Talvilomaviikko huipentuu laskiaisriehaan

Ylästön seurakuntatalolla vietetään perinteistä koko perheen talviriehaa sunnuntaina 26.2. Tekemistä riittää niin sisällä kuin ulkona.