Ylästön seurakuntatalo

Lehtikummuntie 2, 01690 Vantaa
(09) 830 6223 (vahtimestari), tilavaraukset p. p. 098306 333

Ylästön seurakuntatalo

Ylästön seurakuntatalo on valmistunut vuonna 2001. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Jari Holopainen Oy.

Tilan käyttö

Tila on varattavissa lähinnä lauantaisin ja sunnuntaisin.

Tilavaraukset

Tikkurilan seurakunnan tilavaraukset ma–pe klo 9–15 p. 098306 333. Tilojen esittely ilman ennakkovarausta keskiviikkoisin klo 17–17.30.

Ylästön seurakuntatalo juhlatilana

Ylästön seurakuntatalossa on kaksi 40 neliömetrin suuruista, taiteovella toisistaan erotettua kerhohuonetta. Taiteoven ollessa auki huoneista muodostuu suurempi sali. Tiloihin mahtuu yhteensä 50 henkeä.

Katso panoraamakuvat

Varusteet

Tilassa on piano, kastemalja, kynttilänjalkoja ja maljakko. Tilassa on myös lastenhoitopöytä. Lapsille on kaksi syöttötuolia. Rakennuksen takana on osittain aidattu piha, jossa voi oleskella ja leikkiä.

Tilassa on kaksi lainattavaa kastemekkoa.

Keittiö

Keittiössä on jääkaappi, astianpesukone, liesi, uuni, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin sekä termoskannuja kahville ja teelle. Käytössä on Arabian valkoinen astiasto 50 hengelle. Tilasta löytyy myös silitysrauta.

Maksut

Tila on Vantaan seurakuntien jäsenille kaste- ja muistotilaisuuksien yhteydessä muuten ilmainen, mutta varaajalta veloitetaan aina 80 euron suuruinen keittiö- ja pöytäliinamaksu. Hää- ja rippijuhlien sekä yksityisten juhlien järjestämisestä tiloissa peritään sen lisäksi 100 euron tilavuokra. Kokousten kohdalla tilavuokra on 150 euroa.

Parkkipaikat

Seurakuntatalon pihalla on parkkialue kahdeksalle autolle.

Esteettömyys

  • Rakennukseen on esteetön pääsy rampin kautta Lehtikummuntien puolelta
  • Esteetön wc
Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Sijainti kartalla