Pikkuhelppi tarjoaa tukea kotiin lapsiperheille

Kaipaatko arkeesi hengähdyshetkeä? Haluaisitko saada lyhytkestoista apua suoraan kotiin tai kodin lähiympäristöön? PikkuHelppi tarjoaa pienten lasten vanhemmille omaa aikaa sekä tukea arjen ja arkirutiinien hallintaan. PikkuHelppi tukee vanhemmuutta kokonaisvaltaisesti ja auttaa perhettä pienissä asioissa ja askareissa mm. lastenhoitoapuna.

Pikkuhelppiä antavat koulutetut seurakuntien lastenohjaajat. Toiminta on maksutonta eikä siihen ole ikärajaa. Se ei myöskään edellytä kirkon jäsenyyttä. Helppiaika on kaksi tuntia ja niitä on saatavissa arkipäivisin. Toiminta on maksutonta. PikkuHelppiä saatavissa max. 4 kertaa/perhe.

Pikkuhelppi toimii koulujen työaikoina ja pääasiassa alkuviikon aamupäivissä. Kannattaa kuitenkin kysyä myös muita aikoja, pyrimme auttamaan mahdollisuuksien mukaan.

 

Koivukylän suur-alue, Rekola Kirsi 050 3499350,  Ansku 044 422 0314

Korson alue Raija 050 336 7351

Kivistön alue Jenny 044 422 0307

Jos puheluun ei vastata, jätä soittopyyntö. Myös whatsapp-viesti käy. Pikkuhelppiä tekevät ohjaajat ottavat yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Pikkuhelpin oma lastenhoito

  • 13.8. alkaen Ristipuron kerhotilassa (Simonkyläntie 11, A talo) tiistaisin klo 12-15.30.
  • Voit varata ajan viikkoa ennen soittamalla Sanna Kukkoaholle p. 050 347 3814. Jos Sanna ei pysty vastaamaan, niin laita tekstiviesti. Sanna ottaa sinuun yhteyttä myöhemmin.
  • Maksuttomaan lastenhoitoon voi tulla alle 5-vuotiaat lapset. Hoitoaika on 1-3 tuntia kerrallaan. Laita lapselle omat eväät mukaan. Hoitoon otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Lapsen täytyy olla terve hoitoon tullessa. 

 

Haluatko vapaaehtoiseksi Pikkuhelppiin?

Tuntuuko sinusta, että voisit tehdä hyvää ja auttaa lapsiperheitä?
Pikkuhelppi tarvitsee juuri sinun apuasi!

► Lue tästä, miten pääset mukaan