Terveuloa mukaan seurakunnan harrastekerhoihin!

Yleistä kerhotoiminnasta

Kerhoihin ilmoittaudutaan etukäteen ja osallistujamäärä on rajattu.

Koululaisten kerhot kokoontuvat eri puolilla seurakuntamme aluetta (Hämeenkylän kirkko, Vapaalan seurakuntatalo, Lammaspolun kerhohuoneisto).

Kerhot toimivat jakso -periaatteella. Jokainen kerho kokoontuu viisi kertaa peräkkäin. Jokaiseen jaksoon on ilmoittauduttava erikseen. Kerhot kokoontuvat 5krt ennen syyslomaa ja 5krt syysloman jälkeen. Kerhot on tarkoitettu 1.-6.-luokkalaisille ellei kerhon kohdalla ole ilmoitettu jotain muuta. 

Kerhomaksu on 15 e/5 krt.

Kerhoja ohjaavat 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet vapaaehtoiset nuoret.

Jokaiseen kerhokertaan kuuluu lyhyt hartaus.

 

Syksyn 2024 kerhot

Kerhokalenteri julkaistaan 22.8. mennessä. 

 

KERHOT 1. Jakso 9.9.-10.10. .

Maanantai

 

Tiistai

 

Keskiviikko

 

Torstai

 

                                                                                        

KERHOT 2. jakso 21.10.-21.11.

Maanantai

 

Tiistai

 

Keskiviikko

 

Torstai

 

 

Ilmoittautuminen aukeaa 28.8. klo 17.00 

1. Jakso   Kerhot viikoilla 37-41

2. Jakso   Kerhot viikoilla 43-47

 

Kerhoihin ilmoittaudutaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Jos kerho on täynnä ja haluatte varasijalle, ottakaa yhteyttä työntekijään sähköpostitse. Muistathan, että sinun täytyy tehdä erilliset ilmoittautumiset sisaruksille mikäli he haluavat eri kerhoihin. Jos käytät ilmoittautumislomakkeen lisää sisarus -toimintoa, ilmoittautuvat sisarukset samoihin kerhoihin yhtäaikaa.

Vantaan seurakuntien sähköisessä ilmoittautumisessa on käytössä vahva tunnistautuminen! Lisätietoja löydät asiasta täältä. Jotta voit ilmoittaa lapsesi kerhoon tai leireille sinun tulee luoda itsellesi käyttäjätunnus. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus, varmista ennen ilmoittautumisen alkua, että pääset kirjautumaan käyttäjätilillesi. Laita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi muistiin, koska tarvitset niitä kerhomaksujen hoitamiseen sekä joka kerta asioidessasi palvelussa.

On tärkeää laittaa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietoihin toimiva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Näin tarvittaessa saamme viestit kulkemaan teille huoltajille nopeasti!  Jos et saanut kuittausviestiä ilmoittautumisesta heti, tarkista roskapostikansio. Jos viestiä ei tullut, ota yhteyttä niin tarkistetaan onko ilmoittautuminen onnistunut. 

Kerhoihin otetaan lapset ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää ilmoittautumiseen liittyen, ottakaa yhteyttä!

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Hämeenkylän seurakunta
Auratie 3
01630 Vantaa

Hei! Työskentelen Hämeenkylän seurakunnan nuorisotyössä. Vastuullani ovat erityisesti alakouluikäisten kerhot, retket, leirit ja tapahtumat sekä kouluyhteistyö alueemme alakouluissa. Työni on vaihtelevaa ja monipuolista eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää alakouluikäisten toimintaan liittyen. Jos elämässäsi on surun tai ilon aiheita, joista haluat jutella luotettavan aikuisen kanssa, niin olen just sua varten! Whatsappi toimii myös vallan mainiosti. :) Moikataan, kun tavataan!